Şimdi Ara

Linea yolda geziniyor diyen gelsin... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
3.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sissil

Forumda genel linea symbol gibi ucuz araçlar için geziniyor muhabbeti çok oluyor ona ithafen bir video çekeyim dedim...

Linea sınıfına ve üretilme amacına göre iyi yol tutan araçlardan, yol tutuşu iyi fakat Allah korusun olası bir kazada ne kadar güvenli orası çok tartışıldı ve tartışılmaya devam edecek. Fakat arka koltuğunda 800km yol yapınca lineadan nefret eder oldum, yok böyle bir işkence..
    Fakat yol tutuş için söylediklerimi sümbül için söylemek zor, araçta yol tutuş sıfır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Direksiyon sola yatık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sissil kullanıcısına yanıt
    Yandan rüzgarı yeseydi şenlik başlardı ozaman ;)

• bir test vardı lienanın yol tutuşu çoğu c sınıfı araçtan iyiydi.
    bu da egea nın yol tutuşu fena değil ecocontact 5 yerine sport contact 5 ile yapsalarmış daha iyi olabilirmiş.
    https://www.youtube.com/watch?v=1deA2B2CA9U
  • quote:

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

quote:

Orijinalden alıntı: W0lkidonkisss

Şu Fiat marka araçlara çamur ata ata bitiremediniz. Lan araba işte manyak sanane kötü felansa şu Türk malını kötülemekten vazgeçin artık. Alma kötü ise alma lan. Bırakın yok o rüzgarı yok güvenlik testi. Lan bu millet yiyecek yemek bulamıyor zamanı geliyor. 5-10 sene para biriktiriyor oda gidiyor bu aracı alıyor. Herkes zengin değil. 1 kişi bile şu yorumu görüp zarzor aldığı arabanın bu kadar kötülendiğini görse hem üzülür hem pişman olur. Yapmayın adam gibi eleştirin. Türkiye'de yüzbinlerce satan araç bu, düşük gelir sınıfı bu aracı alıyor. E yüksek hızlarda savrulması normal, fiyatı belli kalitesi belli anasını satayım. Fiat marka halka hitap eden araç bu, zaten marka bu araca 250km/h hızda bile savrulmaz demiyor hatta savrulmaz diye birşey bile demiyor. Fiyatı belli, kalitesi belli, uğraşmayın Türk firmaları ile. Düşman etmeyin millete. Ülkemiz çok güzel herkes mutlu herkes düzgün ve kaliteli araca bindiği zaman gelin ucuz markaları ve kalitesiz araçları eleştirin ama bunu şu durumda yapmayın. Ülkemizde ne zaman gelir durumu artar araçlar ucuzlar firmalar maliyetten kısmaz herkes istediği arabayı 1-2 sene para koyarak yan tarafa yani biriktirerek alır. İşte o zaman Fiat'ta Renault'ta dünya standardlarında üretim yapıp kaliteli araç üretir. Kimse bana renault kaliteli demesin Fiat markasının daha pahalısı ve biraz daha kalitelisi olay bu dünya standartlarında bir araç değil zaten öyle olsa Amerika'da satılırdı. Amerika'da bizim standlarımıza göre değil kalitesiz biz bu markayı ülkeye sokmayız dedi, keza aynısını Fiat içinde dedi ama bu FİAT500 serisi ile bozuldu. Sadece o satılır şuanda.

Saygılar.

Bizde bunu anlatamıyoruz. o kadar çok parayı yıllarca çalışıp biriktirip hiç bir şeyden anlamayıp gidip Türk malı düşüncesiyle bu şekilde POŞET (teneke demiyorum artık tenekeye hakaret oluyor) bir arabaya vermekten büyük kerizlik yok.

Herkesin kendine göre bütçesi aklı, mantığı, araçtan beklentisi ve doğruları vardır, yürütme maliyeti vs gibi faktörleri saymıyorum. Araç alırken bu kıstaslar üzerinden kedi ihtiyaçlari doğrultusunda en mantıklı olanı seçer. Herkes Maseratiye, Ferrariye, porche binmeyi ister. Bu kimseyi Fiat tercih ettiği icin keriz yapmadığı gibi, tercih etmeyeni de üstün zekalı dahi yapmaz.
    Bunları bi kenara bırakalm. Kimseye Fiat araç tercih ettiği için hakaret etme hakkına sahip değilsin. Lütfen seviyeni düşürme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc52 -- 28 Ekim 2016; 14:36:44 >

• "şöförlüğüm seninkinden iyidir"
    Neye dayanarak iyi

• Neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz?

İsterse 300 km hıza çıksın, isterse uçsun kaçsın bu hala güvensiz olduğunu değiştirmez. Benim gözümde hala teneke bir araç ve zamanında Türk milletine atılmış en büyük kazıklardan biri Kuş serisinin devamı. Kendinizi kandırmaya devam edin, ne Fiat Türk arabası ne de bize layık bir araba değil. "Ama o paraya başka sıfır araba yok" Almayın kardeşim, emanet etmeyin kendinizi şu tenekelere. Soru şu, neden bizim ülkemizde yapılan bir araba ancak 3 yıldız alabiliyor?

• hakanyuce35 kullanıcısına yanıt
    yandan rüzgar geldiği de oldu ondada gezinme yok... araba kullanmayı bilmiyorsan geziniyor demen gayet normal... ayrıca yandan rüzgarda gezinmeyen bana araba göster onuda denerim bir daha kine...

forumda sizin gibi okadar çok boş yorum yapan varki bizde elimizden geldiğince sizi yalancı çıkarıyoruz...

bu konuya zaten yorum yapanlara bakarsan ya teneke ya rüzgar olsa ne olurdu yada ölümle ilgili muhabbetler geçiyor... benim açtığım konu ney? sen ne cevap veriyorsun kel alaka...

4000 km yol yaptım 8 günde ve ortalama süratim 117km hiçbir tehlikede atlatmadım...

şahinle bir tutan embesil zihniyete zaten lafım yok kafa kalın olunca anlamak güç oluyor... bari alacak adamlara abuk sabuk yorum yazmasınlar...
  • sissil kullanıcısına yanıt
    Hocam lineayi bilmesek eyvallah. Fiat size kar payimi verdi bu kadar savunuyorsun anlamadim daha oncede bu savunmalarin aynisini renonun arabalarina yapmiştin şimdi ne oldu.?

• Yandan rüzgar yediğinde gezinmeyen araba mi var ? E39 bmw kullanıyorum o da geziyor rüzgarı yediğinde.

• UzayMekiğineKafaAtanKedi kullanıcısına yanıt
    Adı Fiat olabilir ama Fiat Bursa'da üretimi durdursa abartmıyorum: 50.000 kişi aç kalır.

(Not: Bursa'da otomotiv sektöründe ciddi fabrikalarda bulundum durum bu)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahin261

Adı Fiat olabilir ama Fiat Bursa'da üretimi durdursa abartmıyorum: 50.000 kişi aç kalır.

Telefonum samsung ama çinde uretiliyor çin malımı

• Eski bir linea sahibi olarak lineanin yol tutusunun gayet iyi oldugunu soyleyebilirim. ( Fabrikasyon continental lastikleri vardi. Pirellilerle nasildir bilmiyorum)

• ölü taklidi yapııın...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • UzayMekiğineKafaAtanKedi kullanıcısına yanıt
    Evet cin malı, kapağını aç bak ne yazıyor?
    Ayrıca arkadaş üretim yeri ve menşeinden bahsetmemiş. Tofaş, fiat'ın sağladığı istihdamdan bahsetmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: sahin261

Babasının hayrına üretmiyor Bursa'da. Üretimi durdursa Fiat'ın da maliyetleri yükselecek , onlar da aç kalacak. İş gücünü, yerel kaynakları sömürüp işin kaymağını yiyip gidiyorlar. Fiat'a Türk muamelesi yapanlar yüzünden "nasılsa fiat var canım" kafasıyla yeni marka çıkarmaya uğraşmıyor bu millet. Volvo da çinde üretim yapıyor, ne olmuş ?

Parçası burada üretilen araca Türk muamelesi yapmak kadar saçma bir şey yok, kendi markanı basamadıktan, kendi lisansınla üretemedikten sonra. Türkiye'de Porsche'ye piston üreten firma var. Porsche Türk arabası mı şimdi ?

Adı Fiat'tır, menşei İtalyan'dır. İki kere iki dört.

• tunc52 kullanıcısına yanıt
    Ama ben nerenin malı olduğundan bahsettim o bana istihdam dedi

• Kimse Fiat a yerli araba Türk malı dememişki. Sadece markanın Türliyede sağladığı isdihdamdan bahsetmiş. Konumun geldiği boyuta bak.

• W0lkidonkisss kullanıcısına yanıt
    Fiata Türk malı demeniz yanlış ama esas vahim olan 25 kişinin(sayı artabilir) bunu artılaması.

• hakanyuce35 kullanıcısına yanıt
    sen linea yı bilmiyorsun ki zaten bende onu diyorum... bide bilmesek yazma diyorum... rezil ediyorum halen devam ediyorsunuz...

konu açıyorum karşı konu açın ispat edin ozaman ben birşey diyormuyum... zaten konuyu sana değil linea almayı düşünene açtım...

sana ne oluyor onu zaten anlamış değilim !!!

benim konularımda hep video paylaşımı ve fotoğraf bulunur... kullandığım araçları en az 4000-5000 km kullanırım...

arazide kullanıyorum ben bu araçları afedersin ağızlarına tükürüyorum... keçi yolunda 110-120 sürat yapıyorum...

senin altında ford var dimi... yeni kasasının heryerinden takırtı duydum ben linea da bile yok o ses symbol de bile...

forumda araştırırsan onunda testini 2 sene önce yapmıştım belki daha fazla olmuştur...

bu araçları merdiven altı değil maksimum 10000 km de türkiyenin en kurumsal rent a car firmasından kiralıyorum..

reno yuda överim övüyorumda... senin kullandığın marka ne araç satmış git ona bak bide benim yorum yaptığım araçların satışına bak...

sen çok biliyorsunda bu kadar çok satan bu araçları alanlar hiçbirşey bilmiyor zaten...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.