Şimdi Ara

LİNEA İLE EKONOMİ KASMAK?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
86
Cevap
0
Favori
1.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yılbaşından sonra Insıgnıa,Passat vs adam gibi D Segment araç almak planımız vardı.Bunu babamla bugün iptal ettik.1.4 Benzinli bir linea alalım.Ekonomi kasalım kastığımız parayı işimize veya başak şeylere yatıralım diyoruz.Malum ülkenin ne olacağı belli değil.Ben aldıktan sonra 3-4 ay Benzinle bineriz sonra sanayiide bir LPG Dayarım fıstık gibi bineriz diye plan yapıyorum.Siz ne diyorsunuz?
    UNUTMAYIN Para önemli arkadaşlar

Şöyle bir şey düşünüyoruz: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-linea-1.4-fire-pop-benzinli-sifir-km-2015-model-220153123/detay

• 1.3 dizel al hem vergiden hem yakittan tasarruf

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Insignia & Passat gibi araba da imkanınız varken niye teneke de gezeceksiniz ki?
  • Amaç ekonomiyse alın 1.2 Symbol, LPG ile ekonominin suyunu çıkarın. Vergi de alt sınıfta olur hem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun soruşturun 2014 elde kalan 1.3 mjet pop varsa az bir farkla dizel almış olursunuz. Varsın yaşlı olsun.
  • Kisa sure kiralamada calismis 1.3 dizellere de bakabilirsiniz. 2015 model 10-15 bin km de degisensiz 40-45 arasinda bulunur.

• Lütfen yanlış anlaşılmasın:

Bir doktor arkadaşım geçen ay ben ekonomi yapacağım dedi. Etme tutma dedik dinletemedik WV Caddy arabası vardı onu sattı gitti 1.3 multijet sıfır Linea'yı 57.000TL gibi bir rakam ödeyip aldı. Arabaya yaklaşık 900km bindi. Bu pazartesi günü "Yahu ben bu arabaya dayanamıyorum, katlanamıyorum, vs..." dedi. Yine yapma etme tutma dedik dinletemedik. Götürdü galericiye 49.500TL gibi bir rakama verdi.

Bence ekonomi yapmak istiyorsanız farklı araçlar da deneyebilirsiniz. Ya da araç almayın güvenilir şirketlerden kiralayın. Arabaya vereceğiniz parayı ticarette her türlü değerlendirip kira parasının da fazlasını çıkarabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Herkeze değerli yorumları için teşekkürler arkadaşlar.Ama dizel araç'tan babam bile rahatsız oluyor.O yüzden 1.4 Fıre+LPG daha bize gelir gibi.Performansta pek fark yol diyolla olmadı kesiciye sokaruk
  • sinank3 kullanıcısına yanıt
    Onca zaman caddy gibi bir tenekeye binmiş Linea'ya mı katlanamamış
  • gayet mantıklo olur,2 bin lira daha ilave edersen sıfır dizellerde bulunuyor,ilanlara iyibak spot piyasaya.

• quote:

Orijinalden alıntı: palpatine48

Onca zaman caddy gibi bir tenekeye binmiş Linea'ya mı katlanamamış

Motoru küçük olduğu için heralde, Caddy'den sonra gitmiyor bu araç falan diyordu. Şimdi doğruya doğru ne kadar ekmek o kadar köfte. Yakıttan tasarruf etmek için küçük motor alıyorsan gitmemesine de katlanacaksın.
  • İlan da favorilerimdeymiş. Gayet mantıklı
  • sinank3 kullanıcısına yanıt
    uzun yola çok sık gidiyorsa küçük hacimli motoru sevmemesi normal.
  • @ufuk-34JD58 Abi 2-3 Sıkıntı değilde dizel sevmiyoruz.Logan'ı bile 1.6 Benzinli almıştıkLPG İlede benzer ekonomiyi yakalarız diyorum ben

@RevivaL Abi sendende onay geldiyse Yılbaşından sonra Birmot akanze
  • Bunu tercih edeceğinize Egea baksanız daha iyi olmaz mı?
  • O 1.4 linea lpg ile gitmiyor bilin isterim.
    Uzun.yol felan hak getire. Sadece düz şehirlerde sehir ici kullanımı içindir

• 77 hp + 115 tork + lpg takılınca .Bence illallah ettirecek bir kombinasyon.Hiçbir mantık görmüyorum bu otomobili almakta ne yazıkki.
  • bu cope 40 bin verilmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Sanki Bana Pele 50-60.000 Civarına çıkarsak amacımızdan çıkmış olmazmıyız?

@batkent Zaten senede 1-2 Kere uzun yola gideriz.Ondada benzine alır Bol,bol devirli seyir ederiz olmazmı?

@LanciaDeltacı Tavsiyeniz nedir?
  • Madem ekonomi kasılacak 1,3 multijet alın bir alt dilime geçin vergide. Genelde dizel önermesem de bu durumda mantıklı. 2 bint l lpgye vermektense o 2 bini üzerine ekleyip dizel alin

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.