Şimdi Ara

Linea hakkında birkaç soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben de yeni bir linea aldım ama bazı arkadaşlarım arabanın motorunun pek de iyi olmadığını özellikle hp olarak düşük olduğunu ve bu nedenle çok hantal kalacağını söyleyip hevesimi kırdılar. Ayrıca tork olarak da pek seri değilmiş. Benim merak ettiğim motor modifikasyonu veya başka bir işlem ile güçlendirme işlemi yapılabilir mi? Bir de bu arabayı yere biraz daha yaklaştırmak arabanın yol tutuşunda bir arızaya neden olur mu? benim aldığım model dynamic benzinli bu arada.

• quote:

Orjinalden alıntı: sharkatk

Arkadaşlar ben de yeni bir linea aldım ama bazı arkadaşlarım arabanın motorunun pek de iyi olmadığını özellikle hp olarak düşük olduğunu ve bu nedenle çok hantal kalacağını söyleyip hevesimi kırdılar. Ayrıca tork olarak da pek seri değilmiş. Benim merak ettiğim motor modifikasyonu veya başka bir işlem ile güçlendirme işlemi yapılabilir mi? Bir de bu arabayı yere biraz daha yaklaştırmak arabanın yol tutuşunda bir arızaya neden olur mu? benim aldığım model dynamic benzinli bu arada.

selamlar...

yeni aracınızı güle güle kullanın......

aracınızda kullanılan motor...fiat gamında pek çok modelde kullanılan yeni geliştirilmiş,çok sessiz ve verimli çalışan,çok ekonomik ve uzun ömürlü bir motordur...yüksek performans beklemeyen,ekonomik olmasını ön plana çıkaran tüketiciler için idealdir..herhangi bir sorun yaşamayacağınız bir modeldir...

fiat linea zaten kendini kanıtlamış kaliteli bir sedandır...gönlünüz rahat olsun....

saygılarımla...

• quote:

Arkadaşlar ben de yeni bir linea aldım ama bazı arkadaşlarım arabanın motorunun pek de iyi olmadığını özellikle hp olarak düşük olduğunu ve bu nedenle çok hantal kalacağını söyleyip hevesimi kırdılar. Ayrıca tork olarak da pek seri değilmiş. Benim merak ettiğim motor modifikasyonu veya başka bir işlem ile güçlendirme işlemi yapılabilir mi? Bir de bu arabayı yere biraz daha yaklaştırmak arabanın yol tutuşunda bir arızaya neden olur mu? benim aldığım model dynamic benzinli bu arada.

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın lineanızı.Çok güzel bir araba.Hevesiniz ve moraliniz kırılmasına gerek yok bazı densiz bilgisiz insanlar arabayı kötülemek için her türlü konuşmayı yapıyorlar.Her firmada kendi arabasını övüyor bizden alın diye sanki Tövbe arabayı allah yarattı kusursuz sanki.
    İçiniz rahat olsun güzel bir seçim olmuş sizin için ekonomik bir fiyat ve ekonomik bir motor.Keşke demiyeyim ama t-jet emotion model alsaydınız daha iyi olacaktı kanımca.Artık bugünden sonra T-Jet alınır linea olarak.
    Helezonları yani yaylarıda biraz indirebilirsiniz ve yakışır arabayada.Ama fiat bunu türkiye koşullarına göre dizayn ettiği için o yay size yeter memlekette çok çukur var çünki.Sert süspansiyon konfordan çalacaktır.
    İyi günlerde kullanın içiniz huzurlu olsun ;)

• quote:

hayırlı olsun,benzinli 1.4 linea kullanıcısıyım.motor dedikleri kadar var yani fazla performans beklemek yersiz olur fena değil 1-2. vitesler özellikle hantal kalıyor şahsi kanaatim tabi siz kullanınca daha iyi anlarsınız.
    Tasarruf konusuna gelince ;aracı daha yeni yeni çözmekteyim km/lt 14.0 gibi degerler olunca paniklemiştim ama 1 litre benzinle gidilen yol miktarıymış.Şu anda km de ortalama 0.235 ykr tüketimim var.Pek tasarruflu sayılmaz.Sizde tüketim nasıl? Aracı ne kadara aldınız? hediye felan alabildiniz mi?

• Sigma araç alırken hediyemi veriyorlarmış?
    Ben Şuan için T-Jet düşünüyorum Ama biraz daha beklemek istiyorum açıkcası.Aralıkta filan düşünüyorum.
    İyice otursun motor.
    Bana 35.800den 35,000'e bıraktılar kaba taslak ben birde Gold anahtar sahibi oluyorum ondanda bir indirim oalcak herhalde 33'e gelecek gibi.Emotion modelini düşünüyorum.
    Hediye ne veriyorlarmış :)
  • Benim aldığım bayi hediye konusunda acayip cimriydi.Kendi paspaslarını bile kavga gürültü zorla aldım.Ama siz yinede Hediye için sıkıştırın.(Pardon hediye olarak ziebarttan döşeme koruma aldım ama onuda herkese veriyorlar galiba)
  • hayırlısı olsun kazasız belasız inşallah.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar linea nın otamatik vitesli versiynu varmı??
  • quote:

Orjinalden alıntı: nika48

arkadaşlar linea nın otamatik vitesli versiynu varmı??

yarı otomatik var
    hani şu dualogic zımbırtısı , düz vitesten bozma uyduruk şeylerden .
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdar_39

Benim aldığım bayi hediye konusunda acayip cimriydi.Kendi paspaslarını bile kavga gürültü zorla aldım.Ama siz yinede Hediye için sıkıştırın.(Pardon hediye olarak ziebarttan döşeme koruma aldım ama onuda herkese veriyorlar galiba)

valla ben hediye olarak paspas, boya koruma, motor koruma, ilk yardım seti aldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: okyaypay

quote:

yarı otomatik var

opeldeki easytronic zımpırtısı şeyden mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

quote:

quote:

yarı otomatik var

TOYOTA DA DA VAR GALİBA

• quote:

Arkadaşlar ben de yeni bir linea aldım ama bazı arkadaşlarım arabanın motorunun pek de iyi olmadığını özellikle hp olarak düşük olduğunu ve bu nedenle çok hantal kalacağını kırdılar. Ayrıca tork olarak da pek seri değilmiş. Benim merak ettiğim motor modifikasyonu veya başka bir işlem ile güçlendirme işlemi yapılabilir mi? Bir de bu arabayı yere biraz daha yaklaştırmak arabanın yol tutuşunda bir arızaya neden olur mu? benim aldığım model dynamic benzinli bu arada.

hayırlı olsun güle güle kullanın kimde demişse dogru söylemiş ama moral bozmayın 1.4 motordan pekte performans beklemeyin..fıatın cogu 1.4 arabası öyle hantal zaten kronik bi sorun bence madem 1.4 motor koyuyosun sıgdır içinede biraz daha beygir tam olsun ddimi

fıat her cebe uygun arac yapıyo sizde cebinize uygun olanını almışsınız....benim kendi düşüncem keşke 1.3 90 yada 75 hp mjet olanını alsaydınız daha iiyiydi..piyasada tutulacagınıda sanmıyorum 1.4 77 hp benzinli motorunun..

• en azından 1.4 starjet 95 koysalardı daha iyi olurdu
  • quote:

Orjinalden alıntı: albea05

quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

quote:

quote:

yarı otomatik var

TOYOTA DA DA VAR GALİBA

evet aynen öyle

şu vites aralarında çay molası verilebilen , yokuşta geri kayan ve bolca ısınan sarsıntılı zımbırtılardan
    colt ve bi ara fiesta dada vardı bu arada unutmadan

• Tototanın ki aynen dediğin gibi ama fiat ın ki ne ford un asm si gibi ısınıyor ne de yavaş çalışıyor.

geri kayma problemi de esp li tiplerde yok.

yokuş kalkış destekli alabiliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sephiroth -- 16 Kasım 2007; 12:10:29 >
  • sonuçta aynı terrane
  • selamlar...

fiat'ın kullandığı 6 vitesli dualogic robotik otomatikleştirilmiş düz vites sistemi en iyilerdendir...

tüm test sonuçları ve yorumları olumludur...

vites geçişleri çabuktur ve az hissedilir.

sorunsuzdur,debriyaj ömrü uzun ve sessizdir.

diğer bazı markalardaki benzerleri ve cvt kutulardaki ısınma sorunu da hiç yoktur.

bu tip dişli kutularında görülen geri kaçırma sorunu da esp paketi ile tamamen çözülmüş ve öyle satılmaktadır.

üstelik düz viteslilerden daha verimli ve ekonomik yakıt tüketimi sunmaktadır..

daha ne olsun isterdiniz?

saygılarımla
  • cvt ısınıyormuş mu?

bizde 1 jazz , 1 speedgear var , buz gibi :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: havnitekin

selamlar...

fiat'ın kullandığı 6 vitesli dualogic robotik otomatikleştirilmiş düz vites sistemi en iyilerdendir...

tüm test sonuçları ve yorumları olumludur...

vites geçişleri çabuktur ve az hissedilir.

sorunsuzdur,debriyaj ömrü uzun ve sessizdir.

diğer bazı markalardaki benzerleri ve cvt kutulardaki ısınma sorunu da hiç yoktur.

bu tip dişli kutularında görülen geri kaçırma sorunu da esp paketi ile tamamen çözülmüş ve öyle satılmaktadır.

üstelik düz viteslilerden daha verimli ve ekonomik yakıt tüketimi sunmaktadır..

daha ne olsun isterdiniz?

saygılarımla

Sende amma fiat'ı övüp duruyosun.Ortağı filan mısın?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.