Yüzbaşı
18 Haziran 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 32 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar merhaba. Yunanistanda hazırlıksız yakalanınca almak durumunda kaldığım bu cihazda nasıl güncelleme yapabilirim? Türkiye haritası yüklemem mümkün olur mu?

Yardımlarınız için tekrar teşekkürler.

Bir de yeni cihaz önerilerinizi de yazarsanız sevinirim.
Arkadaşlar merhaba. Yunanistanda hazırlıksız yakalanınca almak durumunda kaldığım bu cihazda nasıl güncelleme yapabilirim? Türkiye haritası yüklemem mümkün olur mu?

Yardımlarınız için tekrar teşekkürler.

Bir de yeni cihaz önerilerinizi de yazarsanız sevinirim.
Arkadaşlar merhaba. Kombinin bacasından çatıdan giren su nedeniyle içeriye su giriyor. Sorun kombinin baca çıkışı ve baca borusunun arasında boşluk kalması. Acaba iki metalin arasından su sızmayacak şekilde uygulayabileceğim macun var mıdır?

Teşekkürler
Arkadaşlar merhaba. Bir arkadaşımın elinde Rotel Systems 400 adında kabinli bir set var. Fotoğraflarını çekemedim, ürünü de pek inceleme fırsatım olmadı ama genel olarak temiz görünüyor. Bana söylediği sadece pikabın iğnesinin kırık olduğu ve bu yüzden bir süredir kullanılmadığı. İstediği ücret ise 800 tl. Rotel'in kalitesi nasıldır? Bu paraya değer mi? İğne bulma konusunda sıkıntı yaşar mıyım?

Teşekkürler
Arkadaşlar herkese kolay gelsin. Öncelikle benim birkaç sorum olacak ve yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Grundig marka amfi-tunerimin ön tuşlarından bir tanesi kırık. İşlevsel olarak sıkıntısı yok ama görsel olarak beni rahatsız ediyor. Acaba bu düğmeyi bulabileceğim bir yer var mıdır? Aynısını bulamazsam tüm düğmeleri değiştirebileceğim şekilde düğme bulabilir miyim?

Bazı tuşlarda oksitlenme var ama bu tuşlar plastik. Bunları yeniden boyayabilir miyim? Öneriniz nedir?

Phono çıkışı için yeni kabloyu nerden bulabilirim? Bir de bu girişlerdeki oksitlenmeyi nasıl temizyebilirim?
Arkadaşlar anahtar dolabın arkasında kaldığı için avizeye Cata marka bir aydınlatma kumandası aldım. Acaba şema üzerinden bağlantı konusunda yardımcı olabilir misiniz?

Çok basit bir soru olduysa kusura bakmayın

Aydınlatma Kumandası montaj
Arkadaşlar elimde Hama pa-005 model pre-amfi var ancak adaptörü mevcut değil. 9v 100 ma bir adaptör kullanıyor ancak girişi 3.5 mm jack şeklinde. İçerisine 9v pil takılabiliyor ancak ben pil ile kullanmak istemiyorum. Batarya ucu çıkışlı adaptörler de mevcut (Ataba) ancak kapağı tam olarak kapanmadığından acaba 3.5 mm erkek uçlu 9v adaptör bulmam mümkün mü? ya da standart bir 9v adaptörün ucunu bu şekilde değiştirmek mümkün mü?

Teşekkürler

9v adaptör yardım

9v adaptör yardım
Arkadaşlar elimde Hama pa-005 model pre-amfi var ancak adaptörü mevcut değil. 9v 100 ma bir adaptör kullanıyor ancak girişi 3.5 mm jack şeklinde. İçerisine 9v pil takılabiliyor ancak ben pil ile kullanmak istemiyorum. Batarya ucu çıkışlı adaptörler de mevcut (Ataba) ancak kapağı tam olarak kapanmadığından acaba 3.5 mm erkek uçlu 9v adaptör bulmam mümkün mü? ya da standart bir 9v adaptörün ucunu bu şekilde değiştirmek mümkün mü?

Teşekkürler

9V adaptör yardım

9V adaptör yardım
Arkadaşlar foruma girmeyeli o kadar uzun zaman olmuş ki özlemişim Uzun zamandır çocuk nedeniyle aracı değiştirmeyi düşünüyorduk ve nihayet eski aracımızı sattıktan sonra yeni araç arayışına girdik. İkinci elde sürprizle karşılaşmamak adına sıfır araç alalım diye karar verdik. Başlangıçta Jetta düşünüyorduk ama sonrasında Tiguan'a kaydı aklımız. Sonra birkaç eleştiriden sonra Passat'ı da alternatiflere ekledik. Forumda yazanları ve fazlasını okudum ama yine de tercih konusunda kararımı veremedim. Tiguan'ı yüksek olduğu ve eşim de aracı kullanacağından İstanbul trafiğindeki magandalara önlem açısından almayı düşünüyorduk ancak virajlarda savrulma ve yakıt masrafı nedeniyle aklımızda soru işaretleri oluştu. Yıllık 10000 km'ye yakın yapıyoruz ve çoğunluğu İstanbul içi. Passat konusunda da mevcut karizması, sedan olması nedeniyle de daha öne çıkar oldu. Sizden kısaca cevaplamanızı rica ettiğim sorular şunlar:

1. Yol tutuşları arasında ne kadar fark vardır?
2. Yakıt olarak ne kadar fark vardır? (araçlar 1.4 122 bg manuel şanzıman olacak)
3. Malzeme kalitesinde bariz fark var mıdır?
4. İlerleyen zamanlarda mekanik konusunda sorun yaşama ihtimali açısından fark var mıdır?
5. Periyodik bakım olarak fark var mı?
6. Bagaj konusunda Tiguan çok sıkıntılı mı?

Şimdilik sorularım bunlar ama birebir kullanım konusunda özelden de mesaj atabilirsiniz.

Teşekkürler
arkadaşlar ne yaptım ne ettimse ben bu kartı çalıştıramadım. öncelikle asus 1000h'da kullanmak üzere almıştım ancak görüntü alamayınca masaüstü bilgisayarda denedim gene tık yok. yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok minnettar olurum.
Hakkında
Meslek: Doktor
Forum İkinci El İmzası:
Alışveriş yaptıklarım: HS,woxed,sexyozzy,relf,cliorsi,MENEME2002,combata,pisina,hot_sauce,Orcay,iMHoTeP,DjiNN,orcinal,THE_ONE06,[ReaLityWorLd],burhanburak,daysleeperxp,rjronus,monq,mc.kork...
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
test
Otomobil
Volkswagen
Mobil cihaz
Apple
Operatör
Türk Telekom
ISS
TTNET
Oyun Platformu
PS3
TV
LG
Notebook
Apple
Fotoğraf Ekipmanları
Canon
Dünyadan Futbol
Galatasaray
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 6 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 957
İkinci El Bölümü Mesajları: 571
Konularının görüntülenme sayısı: 5.546 (Bu ay: 193)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.