Şimdi Ara

Linea 2013 aracımın piyasa fiyatı nedir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2013 Linea actual plus 73000km. Orjinal km ve hiç boya yok. Aracımı satacağım ama kaça satmam gerekiyor bilmiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

aracın ilk sahibiyim, 95hp E5 motor Dizel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi womit -- 26 Nisan 2018; 1:11:37 >

• Tahminen 33-35 arası.
  • 35-37 arası.
  • 37-39 arası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabaha 100 ü bulacak :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi ihtimalle
    40.500 filan yazın 38-40a bırakırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZETEC SE -- 25 Nisan 2018; 19:32:33 >
  • 45 eder mi diye düşünüyordum, :) 40bin e zorlamaya çalışayım teşekkürler arkadaşlar. bugün galeriye kaça alırsın diye sordum, 35bin dedi. şansım varsa şahsa 40bin e satarım diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi womit -- 26 Nisan 2018; 0:50:5 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Müşteri buldunuz mu aracınıza? linea almak gibi bir projem var benim de yaza doğru

• 2014 linea 80 binde aldi komsu 42 ye. Gerci o borca karsilik almista. 42 kabul etmis.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesuthaksoy kullanıcısına yanıt
    Kardeş insanlar sana araba bulmak zorunda mı? Arkadaşın fiyat yazmasındaki sakınca ne? Beğenmediysen sende başka rakam yazarsın olur biter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GRONHOLM

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Sayılır, bakalım beğenecek mi
    Zaten ya konu sahibi, yada lineası var çok gocundu
  • 170 binde 1 parça boyalı araç 30 binse
    073 binde hatasız araç kaç lira eder. Denkelm çözümü 33-35 arası öyle mi :D Siz nerenin komiğisiniz diyecektim Antalyanın eski komiklerindenmişsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: womit

45 eder mi diye düşünüyordum, :) 40bin e zorlamaya çalışayım teşekkürler arkadaşlar. bugün galeriye kaça alırsın diye sordum, 35bin dedi. şansım varsa şahsa 40bin e satarım diye düşünüyorum.
    45.000-40.000TL aralığından aşağıya vermeyiniz. 33.000TL'ye 2009 model 200.000km'de tavan hariç boyalı linealar var sadece arkadaşlar kafalarından uydurmuşlar.

• 140.000 de kendi kullandığım şirket aracı lineayi 40.000 e kiralama şirketinden satın alacaktım pahalı gelmişti 2014 yeni göğüslük, burada fiyatlara bakarsam aracı 50.000 e satar misim keşke alsaydım. Hiç hatasi kazası da yoktu üstelik sıfırdan beri ben kullanmıştım işin kötüsü bu araç 43.500 den hala galeride satılmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zenmavi -- 26 Nisan 2018; 17:12:18 >
  • 40-45 miş

Bu arabaların hepsinde pazarlık payı da vardır.

Bakınız 2014
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2014-model-fiat-linea-active-plus-1.3-552930065/detay

2013
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-2013-pop-linea-87bin-km-de-553902718/detay

Arakadaş arabasını satacaksa muadillerinden ucuz tutmak zorunda, yoksa bekler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Uza -00-

170 binde 1 parça boyalı araç 30 binse
    073 binde hatasız araç kaç lira eder. Denkelm çözümü 33-35 arası öyle mi :D Siz nerenin komiğisiniz diyecektim Antalyanın eski komiklerindenmişsiniz.
    10-15 bin mi fiyat atmalı nerenin komiği olduğunu bilmediğim vatandaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    At yalanı ne yapayım inananı. Koyduğum arabalar pert filan değil. Karşındaki bebe 40 yaşında ve yeşil arabaya binmiyor. Araba yazmak marifetse beyaz f30 var. Whatsaappdan gönderecem fotosunu.

Belki kötü adam değilsindir ama insanlara tatava, delikanlı vs vs gibi kelimeleri kullanırken 10 kere düşün. Sonra kıvırmak zorunda kalırsın şimdi olduğu gibi.

• Antalya kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum farkında mısınız ama ülkemizde kilometre ve boya takıntısı diye bir takıntı var . Ve malesef ki aynen öyle ilerliyor. Piyasasını yakın zamanda bildiğim bi kaç için biraz önce baktım.

Km 42 Binde 2014 Araç 49000 TL
    Km 174 Bin 2014 Aynı Araç 34500 TL

Yine aynı şekilde

Km 78 Bin 2 parça kapı değişenli araç 110 Bin TL
    Km 212 Bin 1 parça kapı değişenli araç 81 Bin TL

Fiyatlar sahibindende bu şekilde. Alınıyor yada sitede yatıyor bilemiyorum ancak fiyatlar ve fiyat aralığı malesef bu.

Not: Önceki mesajımdaki uslübümden dolayı özür dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uza -00-

Bilmiyorum farkında mısınız ama ülkemizde kilometre ve boya takıntısı diye bir takıntı var . Ve malesef ki aynen öyle ilerliyor. Piyasasını yakın zamanda bildiğim bi kaç için biraz önce baktım.

Km 42 Binde 2014 Araç 49000 TL
    Km 174 Bin 2014 Aynı Araç 34500 TL

Yine aynı şekilde

Km 78 Bin 2 parça kapı değişenli araç 110 Bin TL
    Km 212 Bin 1 parça kapı değişenli araç 81 Bin TL

Fiyatlar sahibindende bu şekilde. Alınıyor yada sitede yatıyor bilemiyorum ancak fiyatlar ve fiyat aralığı malesef bu.

Not: Önceki mesajımdaki uslübümden dolayı özür dilerim.
    Neyse araba fiyat konusu için tartışmaya gerek yok. Kardeşim galerici ve piyasaya bu yüzden çok hakimim. Araba sahibi "araba mı kaça satabilirim" deyince tecrübelerime dayanarak bu sonucu çıkardım. Bakmayın siz milletin sahibinden de istediği fiyatlara. İş satmaya geldimi fiyat dediğim fiyatlara mutlaka yaklaşır.
    Estağfurullah, ben yanlış birşey dediysem siz kusura bakmayın. Ayrıca aynı model araba kullanıyoruz sanırım bende de f30 316 var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Antalya

At yalanı ne yapayım inananı. Koyduğum arabalar pert filan değil. Karşındaki bebe 40 yaşında ve yeşil arabaya binmiyor. Araba yazmak marifetse beyaz f30 var. Whatsaappdan gönderecem fotosunu.

Belki kötü adam değilsindir ama insanlara tatava, delikanlı vs vs gibi kelimeleri kullanırken 10 kere düşün. Sonra kıvırmak zorunda kalırsın şimdi olduğu gibi.

Alıntıları Göster
    Ben ne söylemişim de kivirmisim?

Birisi herhalde linea si var da karın ağrısı var herhalde yazmış ona cevap verdim, seni alıntı bile yapmadım.

Akşam o ilanları arayacağım, şimdi konu sahibi arkadaşın arabası ile o arabaları bir mi?

Yine söylüyorum delikanlı gibi cevap ver

Hasar kayıtlı boyalı değişenli araba ile konu sahibinin arabası bir mi?

Piyasası 33-35mi?

Değil! bunu sen de biliyorsun,ben buna kızıyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.