Şimdi Ara

Lindt Çikolata / A101 / Fiyat Düşüşü / 7 -> 3,95 (şubeye özel/bölgesel olabilir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
3
Favori
3.683
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yılbaşı sırasındaydı sanırım, 7 liraya satılıyordu. Bizim varoş semtte kimse almamış demin baktığımda tüm çeşitleri 3.95'e düşürmüşler. mami ya da momami gibi bir marka daha vardı, onu da 4 ten 2 te düşürmüşler.

Tüm a101 lerde olabilir belki. ilgisini çeken varsa baksın derim

• MrKhan kullanıcısına yanıt
    Tümünde düştüyse çok iyi. Stok için güzel haberleri bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim mahalledeki a101 de de hiç satılmadı hepsi duruyor aynısı gibi. bugun kasaya koymuslardı ama fiyatlar düşmemişti.. subeye özeldir..
  • fiyat cok iyi olmus fakat bolgeseldir hocam o sabah a101den alisveris yaparken gozum lintlere gitti ama fiyati 7tl duruyordu

• MrKhan kullanıcısına yanıt
    adres?
  • Yarın dışarı çıktığımda bakarım. Pek işlek olmayan yerlerdeki a101'lere
  • küçük şehirlerde ve büyük şehirlerin küçük semtlerinde bolca bulunabilir bence. merkezde oturanlar çok heveslenmesin, satıldığı esnada saat 9 da izmirli makyajlı yaşlı teyzeler lindt yarışındaydı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bizim 101 de dükkanın iç kısımlarına doğru ufak bir sepet yapmışlar, fiyat orda yazıyordu. Şubede iki kasa var ve her iki kasanın da yanlarında 25 30ar tane vardı. Ama kasadakilerde fiyat yazmıyordu. Sizin kasa yakınlarında 7 tl diye fiyat yoksa aynı mantıkla yapmış olabilirler.

ben de tabiri caizse bitarafım şişmesin ağzımız isviçre (gerçi görevli alman dedi de neyse :) ) çikolatası görsün diye karamelli ve ekstra creaming yazan ama ekstra sütlü mü ekstra yumuşak mı anlamına geldiğini bilmediğim modelinden aldım :) güzelse 3-5er tane daha alırım.

@mahmut716 Yenibosna hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrKhan -- 30 Ocak 2015; 18:00:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKhan

Bizim 101 de dükkanın iç kısımlarına doğru ufak bir sepet yapmışlar, fiyat orda yazıyordu. Şubede iki kasa var ve her iki kasanın da yanlarında 25 30ar tane vardı. Ama kasadakilerde fiyat yazmıyordu. Sizin kasa yakınlarında 7 tl diye fiyat yoksa aynı mantıkla yapmış olabilirler.

ben de tabiri caizse bitarafım şişmesin ağzımız isviçre (gerçi görevli alman dedi de neyse :) ) çikolatası görsün diye karamelli ve ekstra creaming yazan ama ekstra sütlü mü ekstra yumuşak mı anlamına geldiğini bilmediğim modelinden aldım :) güzelse 3-5er tane daha alırım.

aynı tarif ettiğin sekilde buradaki magazada. kasada baskalarıda sordu ne kadar diye normal fiyatı söylendi yani indirim felan yok, birde subedekiler tanıyor indiirm olunca direk söylüyorlar:) bende onların indirimli günlerini bekliyorum:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Eyvallah

küçük şehirlerde ve büyük şehirlerin küçük semtlerinde bolca bulunabilir bence. merkezde oturanlar çok heveslenmesin, satıldığı esnada saat 9 da izmirli makyajlı yaşlı teyzeler lindt yarışındaydı.

Yaşlı kadın ve yaşlı erkeklere ne olmuş bilmiyorum ne avm ne market ne pazar ne park bırakmıyorlar.bizmi yaşlandık onlarmı gençleşti anlamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 hafta kadar oldu fiyat düşeli. İlgili başlığa yazmıştım indirim olduğunda. Genel olması lazım indirimin.

• esenlerde kimse lindti bilmiyor bence baktığımda sadece tofifee bitmişti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de indirim bekliyorum,gittiğim 2 şube var çoğu duruyordu ama indrimi ben de görmedim,yarın bakayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eyvallah

küçük şehirlerde ve büyük şehirlerin küçük semtlerinde bolca bulunabilir bence. merkezde oturanlar çok heveslenmesin, satıldığı esnada saat 9 da izmirli makyajlı yaşlı teyzeler lindt yarışındaydı.

Benim ilk çıktığı zaman aldığım şubede bir teyze vardı. 120-130 liralık doldurmuştu sepete ama fiyatlarına hiç bakmamış. Kasada fiyatları görünce yarısını bırakmıştı. Açgözlülük müydü cahillik miydi artık bilmiyorum.
  • yarin bakarim bende:)
  • Geçen pazar, Sakarya/ Korucuk A101de hiç satılmamış ve 7 liraydı. Nasıl olsa düşer o zaman kaparım diye düşünmüştüm. Haftası dolmadan bu iyi oldu.
  • 5 tl den aldim bugün

• Yarın çevreyi kolaçan edelim...
  • O momami dediğiniz çok iyi çikolata. Lindt bence o kadar güzel değil.

• bugün gördüğüm 2 farklı şube sanki açılış yapıyorlarmış gibi caddeyi boydan boya balonlamıştı
    sanırım şubeye özel indirimler vardı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.