bu başlık hangi mezarlıktan cıktı yav yeni goruyorum okumak farz oldu
4ncu sayfaya gelebildim söyle bir gz gezdirerek konu corba olmuş resmen belli bir amacı yok başlığın kilitlenmesi gerekli ve çok eski konular içeriyor çok karmaşık çokta gereksiz mesaj var
Bu konuyu kim cikardiki yine en altlardan, cok seviyosunuz eski konulara yorum yapıp uste cıkarmayı.
Not : 1. sayfalarda c2 den bahsedio adamlar ya, vay anasını biz c3ün sonlarina dogru yetisebildik. Keske daha once baslasaydim c1 den itibaren, simdi kral olmustum.
Merhaba arkadaslar Ben Lineage ile yeni tanıstım. Bana yardımcı olursanız sevınırım. Orjinal serverlardamı oynuyorusunuz yoksa free serverlardamı. Ben oyunu İndirdim ama Acılmıyor Lineage2 C4. Bana bu konularda yardımcı olursanız sevınırım
L2 Extreme serverını herkese şiddetle tavsiye ederim . Eğer o serveri oynamaya karar verirseniz Kastien 35x dünyasında oynayın.Serverin sitesi :www.l2extreme.com Eğer Kastien dünyasında oynayan varsa ve yardıma ihtiyacı varsa MSN adresim - gang_boy_1993@hotmail.com veya Oyundaki nickim xAmigo / TheDamnOfTheHell !!! Tekrarlıyom L2extreme Kastien 35 x dünyasını ve serverını şiddet le tavsiye ediyorum.
timne:Merhaba arkadaslar Ben Lineage ile yeni tanıstım. Bana yardımcı olursanız sevınırım. Orjinal serverlardamı oynuyorusunuz yoksa free serverlardamı. Ben oyunu İndirdim ama Acılmıyor Lineage2 C4. Bana bu konularda yardımcı olursanız sevınırım
Abicim server patch ın yoksa oynayamazsın tabii!www.l2extreme.com ' dan patch ı indir üye ol ve oyna işte olay bu kadar basit yani.
Arkadaşlar , belki bi habersiniz ama extreem serverı FBI tarafından kapatıldı ve onun gibi donation delisi bi tonuda , ben 2 yıldır ISO serverındayım.http://www.isogames.com/pub_tools/lineage_welcome.html , Lineage 2 daha orjinalinde test aşamasındayken bile oynayan biriyim ve size rahatlıkla söyleyebilirimki ISO denediğim tüm serverlar arasında en iyisi , birincisi rateleri dengeli 25X ,ve emule diil, sitesinde emule dese bile diil , bunun sebebide FBI'ı atlatmak için çünkü NC-Soft emulelere izin veriyor ama birebir oyunun kopyasına izin vermiyor, sitede biraz ingilizcesi olan bir insan ne yapacagını kolayca anlayacaktır , RPG ve MMORG bilgisi olan arkadaşlar zaten nedemek istediğimi anlamışlardır, server kesinlikle yeni yetmelere göre değil, serverda oynayan oyuncuların %80 benim gibi 2 yıldır sürekli bu serverda oynayan insanlar ve değişmeyen 800 kişilik bi topluluk ama serverın genel mevcudu 1500, bi önceki söylediğim rakam çekirdek kitle, ve bu sebepten oyuncular normalde oynadığınızdan biraz farklı ve zor, serverdaki itemler diğer basit pvp serverlarında olduğu gibi bedava diil yani "1 yaratık kesip lvl 78 olamazsınız, 1 yaratık kesip 200 milyon paranız olmaz, ve extreemdeki gibi gidip herşeyi kuşanamazsınız" oyunda oyuncuların üzerinde göreceğiniz butun malzemeler el yapımıdır , dolayısıyla oyuna girdiğinizde GM shop varmı diye sormayın ,ama çoğunluka etrafta göreceğiniz insanlar A ve S sınıfı olacaktır , bunun içinde oyun içindeki turk clanından yardım alabilirsiniz , bununda en basit yolu giran sehrine ulaştığınızda "all chat" ten turkçe yardım istemeniz yeterli olacaktır. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
birde patch 'i indirebilsek tam super olacak
Bilindik serverlar kaldırıldığından beri oynayamıyorum.Sürekli sorun çıkıyor.
bu linage paralı oyunmu yoksa parasızmı bn bi türlü kayıt olamadım bi yardım edin
eger orjinalde oynucaksan ucretli fakat 1000lerce free (ucretsiz )serwerler war bizde ucretsizlerde oynuoruz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme