Şimdi Ara

LİNAGE II (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
912
Cevap
0
Favori
64.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sade forumlari geziodum gözüme takildi gülmeden gecemedim

Kim ne derse desin olay player da biter
  • Helal sanana be iste budur aslanim benim
  • bu exnadia ezik okcudur bakmayin zaten ban yedi zuahhaha
  • NEden Yedii????
  • ya bu l2de update programından başka indirilecekbi yer yokmu
  • malesef yok
  • Ya indircen Yada İndimiş OLan birinden Alıcan Bende İndiremedim Şimdi Hardiskke Attircam Direkt Olarak
  • abinasıl bi olay bu kaç saat sürer bu 2 mbit bağlantı da bile sıkılıyom

ha bide update programı değil de ikona tıkladığımda update yapıyo ondanmı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutlugider -- 11 Kasım 2005, 14:30:44 >
  • 2 gün Sürüyo Sanirim Ben ARkadaştan HArdiski Aldim Ordan yükledim Bilgisayarima Ama sen nasıl Yaparsin Bilemem
  • İyi günler arkadaşlar,

20.lvl deki klas seçiminden sonra geriye dönerek değişiklik yapılabilirmi
    yani ben Dwarf Artisan klas görevi yapıp masterden artisanı seçtikten sonra diğer klasın görevini masterden alabilirmiyim (özünde klas değişikliği mümkünmü) cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
    Saygılarımla,
  • HAtır 20 Görevini Bitirdikten Sonra 40 Görevinde Bir ŞanSın Daha Var ondan Sonrada hiçDeğiştiremezsin Yani 40 Da karakterini tamamen seçmen gerekiyor.Ondan Sonra HEp ONla Oynicaksin Çünkü
  • ruudy_41 yani 38. levelde artisan olan bir char. 40.level görevi için masterden scavenger>>>Bounty Hunter questini alabiliyor ve;

Alıp görevi tamamlarsa masterden Artisandan >>>> Scavengerin devamı olan Bounty Hunter a değişiklik yapabiliyor diye anladim benimde sormak istediğim buydu
    cevabin bana çok zaman kazandırdı
    Teşekkürler,
  • Öyledir SAniRiMM
  • ben lineage 2 yükledim l2extreme serverinide indirdim ama üye olamiyorum 12extremeye Invalid Referrer Specified hatasi veriyor nasil yapabilirim

SIMDIDAN TESEKKUR EDERIM

• Benim yazdıklarımı okursan eminim hatanın nerde olduğunu bulacaksın
    http://forum.donanimhaber.com/m_4523076/mpage_1/key_//tm.htm#4524418
  • üye olamiyorum 12extremeye Invalid Referrer Specified hatasi veriyor nasil yapabilirim C3

SIMDIDAN TESEKKUR EDERIM
  • Valla O site Çok Karışık Ben Bi araa almıştım Allahtan almışım Hala Onu kullaniyom AMa Herkez Bilio Şifresini Değiştirmek İstiyom
  • NASIL ALDIN ANLATABILIRMISIN ANLATIRSAN SEVINIRIZ
    0STERSEN MSN DEN KONU^ALIM tansumatrix@hotmail.com
    tansubjk_@hotmail.com ikisinide yaz hangisinde olca1m belli olmaz
  • beyler oyuna ÜYE OLDUM AÇILDI OYNUYORUM T0TAN SERVERINDAYIM AMA 1 TANE TÜRKTEN BASKA KARSILASMADIM TURK ARIYORUM
  • beyler bende skill koymak için hani F1 F2 falan bas1nca hani k1sayol o yanda ç1km1yor hangi tu_a basarak cikartabilirim?
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.