Şimdi Ara

LİNAGE II (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
912
Cevap
0
Favori
64.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ne yaptıysam Artisanı Bounty Hunter yapacak görevi veya yolu bulamadim gerçekten bir bildiğin varsa yazarsan cok sevinirim yabancı siteleri dahi araştırdım 2 gündür bu iş üstündeyim ama sonuç alamadığımdan yeni bir char. açmayı dusunuyorum Gerçekten bilgisi olanlar var Detayı ile ise yazarlarsa sevinirim. İşin kolayına kaçtığımı zannetmeyin bu amaçla Bounty Hunterin görev itemlerini dahi yaktım)
    Saygılarımla,
  • BEYLER 20LVL GÖREVINI ANLATIRMISINIZ NERDEN ALINACAK GÖREV NASIL YAPILACAK DIYE

TESEKKURLER
  • arkadaşlar yardim pls bi cok kişi sormus ama ben hala yapamadim ya oyuna girdigim gibi gameguard hatasi verior okeye basiorum atior napcam anliyamadim yardim lutfen şimdiden teşekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: TnnT

ehuehuehu birde bunu gor son halim bakalim buna ne dicen hp ye p atak p def m def ciritical e falan dikkat et birse bow a bak bakam + kac mis

ya millet biri bana şunu açıklasın kafayı yiycem.
    nasıl bu kadar çok artı basılıyor ben basarken +4 e gelince patlıyo kristal düşüyo. milletin elinde kırmızı kırmızı ışıldıyo biz daha +4 de bile hafif puslu bir hal bile veremiyoruz. bi yardımcı olun.
    44lvl hawkeye var bende . bi el atında yardımcı olun...
    teşekkürler şimdiden
    bu arada sanki bu resim bana photoshop gibi geldi. yani ben en fazla +25 diye biliyorum ve çok orantısız sayılar var. neyse siz yinede biliyosanız yardımcı olun pls..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amonsen -- 24 Aralık 2005 17:37:00 >

• yok mu bi cevap verecek babayiğit ya?
  • xzuhaasd +999 muş

aç ewden server sora git eline +999 Soulbow wer full bufflari cek ustune sorada gel son halime bakin de
    ii espiri tebrikler
    yanliz o kadar + basip bide greater battle heal gibi bi spell kullanabilioken pvp/pk 1/2 olmasi gayet ilginç bi tezat oluşturmuş kutlarim

ehehe bide üstüne yetmemiş snipe açmişsin
    hll sana bu yollar

• BEYLER KNİGTH ONLİNEDE CHYPER SERVERİNDAYIM BANA 7 ANAHTARIN YERİNİ SÖYLEYENE (1 hARİÇ BULDUM) 10 MİLYON PARA VERCEM

Bİ BULAMADIM

• ne ? burası lineage 2 forumu bu topiği nerden buldun helal olsun 2 ay önce konuşuyoduk burda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tRkRAL -- 9 Ocak 2006 23:20:45 >
  • beyler dupe diyorum yardım diyorum yardım etcek yok mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: __FrosT__

BEYLER KNİGTH ONLİNEDE CHYPER SERVERİNDAYIM BANA 7 ANAHTARIN YERİNİ SÖYLEYENE (1 hARİÇ BULDUM) 10 MİLYON PARA VERCEM

Bİ BULAMADIM

Ya olurda bu kadar olur ya gel bana sana söyliyem 7 anahtarın yerini bu konudan çık sağa dön 2. köşeden sap 15.000.000 km git orda Knight Online diye bi konu var oraya gir millet nasıl gözlerini yorarak araştırıyo ole araştır bul ( hazıra Konma...! ) oda olmadı git intihar et böyle yaşama bence

• Arkdaşlar bende oyunda yeniyim bi türlü başlayamadım oyuna titan felan hep full Bide bu c3 serveri nedir paralımıdır nerden iner yardımcı olursanız sevinirim
  • L2 Extreme O kadarda iyi bir server degil Gm leri bakımından olsun Lag durumu olarak olsun.Birde Yeni baslayanlar hemen L2extremeye yoneliyor bende oyle yapmıstım ilk tecrubelerimi L2x te kazandım Ama su anda orda oynamıyorum oynayamıyorum.Pek tavsiye etmem l2xi.

http://www.gamesites200.com/lineage2 Bu adreste Serverlarvar İsimlerine Tıklayarak bulabilirsin.Her serverin Kendi patch i vardır kurup Acc alıp girebilirsin sana kolay gelsin.Ama en iyi serverlar ilk 10 - 20. Sıralarda Yer alır Dikkatli ol derim server secerken.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HypNoTiQ

L2 Extreme O kadarda iyi bir server degil Gm leri bakımından olsun Lag durumu olarak olsun.Birde Yeni baslayanlar hemen L2extremeye yoneliyor bende oyle yapmıstım ilk tecrubelerimi L2x te kazandım Ama su anda orda oynamıyorum oynayamıyorum.Pek tavsiye etmem l2xi.

http://www.gamesites200.com/lineage2 Bu adreste Serverlarvar İsimlerine Tıklayarak bulabilirsin.Her serverin Kendi patch i vardır kurup Acc alıp girebilirsin sana kolay gelsin.Ama en iyi serverlar ilk 10 - 20. Sıralarda Yer alır Dikkatli ol derim server secerken.

Yeni olduğum için anlamıyorum lineage serverlerinden.Verdiğin sitede tavsiye edeceğin serverler hangisi?(Bu arada yardımcı olduğun için sağol)

• Es-l2 Su anda en iddalı server bence Hem Gm ler olsun Hemde Development olarak(dogrumu yazdım bilmiyorum).Server Da lag yok fakat Su Aralar Adsl De bir SEy var dun 1 bugun 2 cok yavas.Oyuzden bu durum duzelene kadar hafif lag durumu yasayabilirsin.
  • es-l2 iyi başladı ama çok erken batırdı... herkesin elinde +20 küsür silahlar donate olayı vs, zaten oyunda max setler A grade ler, o serverda eğer herşey düzenlenip, hemen bir res gelmezse çok fazla dayanmaz...
  • Peki bu server bedavamı?
  • ya şu ortalıkta dolaşan şarkıyı nerden bulacağız köpüksüz biranın dumansız sigaranın sensiz bu hayatın nerden bulabilirim
  • gülsemmi ağlasammı karar veremedim bu mesaj karşısında
  • quote:

Orjinalinden alıntı: mesetli

ya şu ortalıkta dolaşan şarkıyı nerden bulacağız köpüksüz biranın dumansız sigaranın sensiz bu hayatın nerden bulabilirim

Şaka olsa gerek

• Beyler Resmi serverda oynayanınız varmı....
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.