Şimdi Ara

LİNAGE II (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
912
Cevap
0
Favori
64.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bikaç arkadaş oynuyo ama muhabbet edebilecein sanırım bi sheriftr war(onunlada aynı serverda oynamışlığım war ordan taniyorum)
  • hangi serverda oynuyor biliyorumusun?
  • Yaw burasida bizim geyik muhabbet alanimiz olsun bundan sonra ne bu hep oyun hep oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leipold -- 4 Mart 2006; 23:44:39 >
  • YAW LİNEAGE2 Yİ ARKADAŞLAR OYUNU YÜKLEDİM KURDUM AMA ID: WE PASWORD ALAMIYORUM SİTEYE ÜYEDE OLDUM ŞU DENEME ŞİFRESİNİ:ID:ssmbilgi PASWORD:123123 YAZIYOM OYUNA GİRİYO OYUNDA Bİ HATA YOK AMA Bİ TÜRLÜ BECEREMİYOM BİLEN Bİ ARKADAŞ RESİMLİ WEYA RESİMSİZ ID WE PASWORD ALMAYI TARİF ETSİN LÜTFEN
    FORUMA ÜYEDE OLDUM GÖSTERİLEN BÜTÜN ADIMLARI YAPTIM EN SON ACCOUNT NAMEYİ YAZDIM PASWORDU MEİL ADRESİNİ GİZLİ SORUYU YAZDIM WE REGİSTER DEDİM GENE MESAJ GELDİ
    YOUR GAME ACCOUNT is: buraya oyuna girimek için yazdıgım ıd eyi koymuşlar
    YOUR AKTİWATİON ID is:burayada bikaçtane rakam koymuşlar
    peki bundan sonra ne yapacam YARDIM EDİN PLSS
  • işte o account ve o numara senın oyuna girmen için gerekli olan id ve şifre
  • Elf için en iyi B grade armor hangisi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Roll_FEAR

Elf için en iyi B grade armor hangisi ?

lightmı heavymi robemu?
  • light b grade

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roll_FEAR -- 11 Mayıs 2006; 14:42:18 >
  • quote:

light b grade

armorlarin verdigi ozelliklere gore kendin karar ver ama bence b grade olarak doom light
  • çok saol
  • quote:

çok saol

rica ederim
  • arkadaşlar elf charım var ve spirit barrier die bi skil war bu skill için spellbook:spirit barrier istio bu spellbook u nereden bulabilirim?
  • Bu oyuna yeni baslayacagım hiç bir bilgim yoq,
    İndirecegim client..
    İndirecegim patchs..
    TÜm indirilecekler..
    Server ismi(Türklerin cogunluk oldugu)..
    Direk link verilirse sevinirim..
    (Eski msjların tarihleri biraz eski oldugu için sorayım,ole dl 'ye baslayayım dedim)
  • quote:

Orjinalden alıntı: DoLZ

Bu oyuna yeni baslayacagım hiç bir bilgim yoq,
    İndirecegim client..
    İndirecegim patchs..
    TÜm indirilecekler..
    Server ismi(Türklerin cogunluk oldugu)..
    Direk link verilirse sevinirim..
    (Eski msjların tarihleri biraz eski oldugu için sorayım,ole dl 'ye baslayayım dedim)

Soruna cevap Veriyorum

İndireceğin Client: L2 C4 installer bulunduğu yerlerwww.fileplanet.com veyawww.lineage2.com flashgetle indirmen tavsiye edilir googledende çeşitli dowloand siteleri mevcut

Patch: Seçeceğin servere göre patch yapacaksın

tüm indirme olayı yok sadece client ve server patch indirceksin o kadar

server ismi: L2extreme veya l2dragon yada googleden yaz ulaşırsın

• arkadaşlar spellbook:spirit barrier hangi moblardan düşer npc lere baktım bulamadım veya satan warsa sölesin server hobby.
  • Gece uyuyamadim, dedim bir forumu gezeyim bari. Açtım knight-online forumunu, sabahın köründe 10 kişi var açayım okuyayım dedim bir kaç konu. Rezalet!! Hani "kıro" olarak tabir ettiğimiz bir kitle vardır gerçek hayatta; işte orda da bolca bunlardan var, sonra küfür var, bu küfürlerle iç içe bir ton küçük kardeşimiz var, aslinda RPG den MMORPG den bihaber, sırf trend bu diye oynayanı var, post kasıp kendini mühim(!) yapmaya çalışanı var, bunların arasından sıyrılamayıp bu çorbaya karışmış iyi oyuncular var, ve nihayet sözü meclisin dışında bekleyen, ufak bir grup gerçek Knight-online oyuncusu var. Ben bu oyuna hiç bulaşmadım bir kaç kez izledim ama hiç oynamadım. İyi ya da kötü, yine de yazık olmuş -etmişler- diyorum.

Sonra içimden geldi (sıkıldım) yazayım dedim. İyiki Lineage2 var ve iyiki bugün bu foruma yazıyorum. Her yer gibi burada da bir kaç çatlak ses oluyor bazen. Ama tutunamıyor uzun süre. Bakın yukarılara biri "rica ederim demiş", biri "...sevinirim", bi başkası "arkadaşlar" diye girmiş. Güzel yani moderetörün öylesine bir ugradığı forumlardan birisi olmasına rağmen, gayet işlevsel ve düzenli kalabilen bir forum. demek ki bu oyunun ve forumun kullanıcısı genel olarak üst seviyelerde, sosyal konularda bazı şeyleri aşmış insanlar ve parçası olmak mutlu hissettirdi sabahın köründe, en azından bana. Yoksa Olympus'tan mı oldu bu sevindirik ruh hali ne?

• 8THSİN (sana isminle hitap etmek isterdim ama) sana katılmamak mümkün diil

Ek olarak sayın musakkaya şunları öneririm.

Bu forumdaki kullanıcılara rütbe atamanın yıldız çoğaltmaya yönelik gereksiz, maksat laf olsun die yazılan yazılar ile (bu durumun çoğu zaman kullanıcılar arasında tartışmaya ve hakarete kadar gittiğini görmekteyim) hem forumun kalitesinde hemde istenilene yönelik arayışların bulunmasına yönelik bir kalite düşüşü oluşmakta. mesaj sayısına göre rütbe almak uygulaması yerine kullanıcıların kullanıcıları önermeye yada tebrik etme gibi uygulamalarla gereksiz yazı yazanlar ile paylaşmaya yönelik yazı yazanların ayırt edilebileceğini düşünmekteyim.
  • Arkadaşlar şikayet tuşunu ne kadar bilinçli,ne kadar yerinde ve de düzgün kullanırsanız modlar size ellerinden gelen yardımın en iyisini yapmaktadırlar her zaman...Unutmayın bu forumda şikayet tuşunu kullanmazsanız parazitleri ayıklamak imkansız,çünki foruma atanmış mod sayısı ülkemizin en çok hit alan ilk 5 forumundan biri olan bu foruma doğal olarak yetmemektedir ve modlar belli konuları takip edebilmektedirler,ama oyun topicleri bunların içinde en son sırada yer almaktadır...

En azından doğru kullanıldığında da her zaman işleyebilen bir şikayet tuşumuz var...Lütfen lakayıt,hiçbir paylaşım içermeyen,saygısızlık yapılan,tarafsız davranılmayan tüm topicleri gönül rahatlığı ile şikayet edebilir ve sonucunu alabilirsiniz...Olduğumuz yerden "-adminler nerede" demek yıllar yılı alıştığımız o hazıra konmacılığa yani "-nerde bu devlet" nidalarına benziyor...

Eğer burada iyi şeyler bulabilmişseniz parazitleri temizlemek adına da şikayet tuşunu --meramınızı tam ve tarafsız olarak anlatmanızla beraber-- her zaman rahatlıkla kullanmalısınız ve de sonucunu almalısınız...

İyi forumlar...

• Bu oyunun müziklerine hayranım (: Gördüğüm/oynadığım en güzel MMORPG... C5 çıksada tekrar başlasam (:
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.