Şimdi Ara

LİNAGE II (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
912
Cevap
0
Favori
64.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende Dagger ci kasiyorum ama Paladin Her Türlü Dagger Ciyi Asagiya Alir Paladin KAsaN Arkadasim Var Dier Karakterlerede Çok yardimci bi karakter KEndi Heal ini senin üstüne eklio Arti Manadan Alip Heal Basiyo Bide PAladin Defans KArakteri OLduğu İçin Dagger ci Fazla Damage Vuramaz Tabi Seti İyiyse Ve o karatteri Kullanmayi Biliosa Paladin Enejisi Azaladigi zaman Bir Stun Koyup Çok seri bir şekilde enerjisini Full Yapabilri Yani Onun İçi Kesmesi Zordur Hele Archer lar hiç kesemez tabi paladinde Archeri yakalayamaz ama olsun [lol Biraz Çok KAçtı]
  • archer kullanmasını biliyosan her charı kesersin bu kadar diyorum .
    nedenim ise;bir archer da stun dualshut ve brust gibi çok etkili vuruşlar var fakat daggercida bi backstab la dealy blow var bunlarında sadece biri etkili oda dealy blow ,sen karşındakine back satb çakabilmek için arkasına geçmelisin bunuda bir archera asla yapamazsin
    gladyator:bunlar zaten yavaş charlar bunlar bi archer ı asla yakalamaz.
    darkavenger paladin vs.:bunlarında tek özelliği stun bu stun zaten archer da bulun makta senin vurcağın stunu bende sana vurabilirim
    mageler:bunlar zaten pvpde ezik charlar bunlar çok güçlü vurur fakat çok az defansı vardır eğer yüzük setin sağlamsa bunları havada karada yersin...

benden bu kadar...
  • Karakter kotu demiyorum ama ben paladinimle birçok archer kestim hemde lvlleri benden yuksek. Paladine stun tutturma oranlari cok dusuk. Ayrica deflect arrworda var paladinde. Cok cauk oluoyrlar okcular. Belkide bu benim oynama şeklinden kaynaklaniyordur. Ama su ana kadar pladinimi kimse deviremedi.
  • Dagger cıda Özel Vuruşu Yeterli Bence Elinde İyi Bi Silah varsa Zaten Deadly Blow VEya BackStap Vurmana Gerek yok Full Buff lıysan Düz Vuruşun Özel Vuruşundan Daha çok Damage Vuru Bunu Senin Bilmen Lazim REDLİNE
  • ben iyi silah ve buff ı katmadım bi oku onlar okcuda olduğu zaman zaten karşına çıkmadan dash ini aç ve kaç
  • Birak Emre Bu ayaklari Sende +20peril Ve Setin Ne İstiosan Bendede +20Kris VE DC Oldumu Sen NE İStersen Yap ARenada Aşağı Alırım Ama Dier Türlü Her zaman YAptiğin Gibi Kaçarsin YAni

• offfff bune ahmaklık ya kusura bakmayın size noob dicem. neymiş daggerci darkavanger a 200 vurarakmı oldurcek, neymiş en fazla defans darkavangerda, neymiş 10-12k hp var, yok neyymiş bizdede stun var, yokk bide neymiş mage ezik classmiş,

bakın güzel kardeşlerim

lvl74 bi daggerci dark avanger glad. paladine felan tek skille 1200~1300 civarı vurur heavey armoura karşı. sonra daggercida evilasyon var dash var backstap var yani hiçbir okcu veya warior daggerciyi indiremez!!!!! tabi daggerciyi kullanmayı bilene. ve lineagede korkulması gereken 2 class vardır bunlar mageler ve daggercilardir.

istersen p.atak 5k p.def. 5k m. def 5k olsun mageye sana slepi yedirdiği zaman işin bitmiş demektir.

sizin öğrencek daha çok şeyiniz var.
  • Kardeş Sana Bende katılıyorum Sen Hangi Server Dasin BAna Bi Süle Bakimm Dagger ci güzel dir iyi karakterdir BEnde Dagger Ci kasiyorum Ama Dier Karakterleri KüçümSeme Yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: ruudy_41

Kardeş Sana Bende katılıyorum Sen Hangi Server Dasin BAna Bi Süle Bakimm Dagger ci güzel dir iyi karakterdir BEnde Dagger Ci kasiyorum Ama Dier Karakterleri KüçümSeme Yani

yok dostum diğer karakterleri küçümsemiyorum diger classlar sadece 1vs1 pvp de eksiği vardır ama daha bircok da artıları vardır. veya büyük clan savaşlarında 10v10 bir savaşta işe yarayan en önemli classlardır. böyle büyük pvplerde dark avenger paladin warlord stun vs. stun yedirdi ği zaman şavaşı kazamış gibi olursunuz. çünki magelerin daggerciların stun yemiş oyuncuları kesmesi cok hızlı ve basit olur. ama 1v1 de yukardaki kişilerin övdükleri classlar pek işe yaramazlar. hangi serverda oynadığımı hiç karıştırma:) çoğu free serverlar oynadım.

fakat üzüldüğüm bir noktavar arkadaşlarımız bu 15 sayfalık topicten hiç bir şey öğrenememişler. ben 15 sayfalıkbu topicin yarısını felan okudum. öğrenilmesi gereken çok şey anlatılmış. yazık buraya bilgilerini yazan bu topic e emek harcayan arkadaşlara.

• Sen bana noob demeden once ben sana lol deyim. Daggerci anca serefsizlik yapip arkadan calissin. Aa ama dogru en iyi skilli bunlar ztn. Bizdede 70 lvl daggerci var merak etme. Bunlar palavra . 70 lvli ilerletmeyi bilirdik ama biraktik... Ayrica sonic slahlar daggercinin hp sini cok guzel dusurmeyi bilir..
    iki sonic slahsda daggercinin hp si yardan aza dusuyor.
    eger world gibi dsuk rateli serverinde oynuyosaniz daggerler cok iyi charlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ycel

Sen bana noob demeden once ben sana lol deyim. Daggerci anca serefsizlik yapip arkadan calissin. Aa ama dogru en iyi skilli bunlar ztn. Bizdede 70 lvl daggerci var merak etme. Bunlar palavra . 70 lvli ilerletmeyi bilirdik ama biraktik... Ayrica sonic slahlar daggercinin hp sini cok guzel dusurmeyi bilir..
    iki sonic slahsda daggercinin hp si yardan aza dusuyor.
    eger world gibi dsuk rateli serverinde oynuyosaniz daggerler cok iyi charlar.

afferin lvl 70 daggerci yapmissin ama bi kere evilasyonu actınmı acaba. merak etme extremedede oynadım +25 shiningbow a sahip hwakeye ilede pvp yaptim. o bana tek bir ok bile yediremedi hemde. sadece skill cartcurt. bu demek oluyoki sen daha oynadığın charın özelliklerini bile bilmiyosun. hehe lvl 70 daggerci kasmiş istersen lvl 80 yap noob olduktan sonra hiç bi işe yaramaz.

he şunu da eklemeyi unutmuşum sen paladininle archerlari kesmeye devvam et. kesebiliyosan tabi.(koşşşşşşşş koşşşşş belki yetişirsin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yığarım -- 8 Kasım 2005, 21:22:08 >

• Bana skil mi ogreteceksin ! Noob u once kendin icin sole. Biz c1 oyuncusuyuz. Siz daa bu oyunu7 bilmezken biz c1 oynardik( BNB 2002 - 2005 ). Fazla tartismaya gerek yok paladinde bu magic defans varken isterse millet kicini yirtsin ...
  • konu dışına çıkılmış ama ben konuya dönüp bişi sölemek istiyorum senin dediğin o miss geçme skilli archer da da var bunu hatırlatıyım bide sen kime bu yonu bilmiyosun dediğine dikkat et seni havada, karada, suda ..... her türlüsilver ranger la yenerim yok neymiş t.h ler pvp adamı imiş yürü git daha az önce bi t.h. dash ini açıp hız tatoo sunu takıp beni yakalayamadı sen beni hayyatta yakalamazsın slowly t.h. lerden biride "ruudy" resmen slowman .hem sen daha bu charın skilllerini bilmiyosun bunda entangle ve charm da var sen bunları ye üstüne stun da ye bi bi bardak soğuk su iç

• Çok İyi değil Müthiş Charlar BEnce World de Ve en çok bulunan Karakter her gördüğün 3 karakterden 2 si dagger cidir Arkadan Çalışıcak Tabi Dier Karakterlerdede Stun Var nolcakkk
  • eğer sen turkler içinde olmak bişey öğrenmek istiyosan extreme server ının titan server ına gir ama orda item yapmazsın alırsın.hem burdaki herkes bi server da birleşmesi imkansız kimi c1 oyuncusu kimi c2 kimi c3 ben hem c2 hem c3 oyuncusuyum eskiden de c1 oynamışlığım var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yığarım

offfff bune ahmaklık ya kusura bakmayın size noob dicem. neymiş daggerci darkavanger a 200 vurarakmı oldurcek, neymiş en fazla defans darkavangerda, neymiş 10-12k hp var, yok neyymiş bizdede stun var, yokk bide neymiş mage ezik classmiş,

bakın güzel kardeşlerim

lvl74 bi daggerci dark avanger glad. paladine felan tek skille 1200~1300 civarı vurur heavey armoura karşı. sonra daggercida evilasyon var dash var backstap var yani hiçbir okcu veya warior daggerciyi indiremez!!!!! tabi daggerciyi kullanmayı bilene. ve lineagede korkulması gereken 2 class vardır bunlar mageler ve daggercilardir.

istersen p.atak 5k p.def. 5k m. def 5k olsun mageye sana slepi yedirdiği zaman işin bitmiş demektir.

ALLAHIMMM BU KIMDIR YA BIZE KAFA TUTUYOR YOK OKCU DAGGERciyi kesemezsin yok ole yok bole noob dedi bide kahruldum burda dagger ci iyi olabilir ama Gel de gor tek kelimeyle OKCUDAN iyi karakter tanimam ben sen topla 3 party daggerci arakdasini bende bizim kilerden 2 kisi alicam bende dahil bishop suz pvp yapalim sizin alayinizi asssa almazsak SEREFSİZİM.

• quote:

Orjinalden alıntı: exnadia

quote:

offfff bune ahmaklık ya kusura bakmayın size noob dicem. neymiş daggerci darkavanger a 200 vurarakmı oldurcek, neymiş en fazla defans darkavangerda, neymiş 10-12k hp var, yok neyymiş bizdede stun var, yokk bide neymiş mage ezik classmiş,

bakın güzel kardeşlerim

ALLAHIMMM BU KIMDIR YA BIZE KAFA TUTUYOR YOK OKCU DAGGERciyi kesemezsin yok ole yok bole noob dedi bide kahruldum burda dagger ci iyi olabilir ama Gel de gor tek kelimeyle OKCUDAN iyi karakter tanimam ben sen topla 3 party daggerci arakdasini bende bizim kilerden 2 kisi alicam bende dahil bishop suz pvp yapalim sizin alayinizi asssa almazsak SEREFSİZİM.

tebrikler bir okçu daha çıktı

• Bu arada gelipte bana arenada pvp yapalim muhabeeti acarlar iyice deliririm.

Bizim bazi kurallarimiz var taktiklerimiz var okcularla ilgili cunku butun kafe okcuyla oynuyor.

İstedigini getir adama 2 tane ok atiyorum adam sasiriyo ustunemi gitsem gerimi kacsam yatiyor asagiya o arada ben o pvp konusunda ciddiyim arkadasla beraber 2 okcu 1.5 party adami indirdik.Adamlarda noob degilleridi resimlerde var her gun cekicem resim isteyene koyarim buraya Biz BELGEYLE CALİSİRİZ.
  • Okçu atabiki iyidir Ben Dagger Ci KAsiyorum KArakteride Seviorum AMa Bi Ara Keşke Archer Açsaydim demiştim Dünde World De 1 archer 7-8 dagger ciyla taşak Geçti Hepside 75 LvL Dagger Ciler Bence Hepside NooB Du Ama Çok komik Bi görüntüydü Clan War daydilar Ama Archeri Yatiramadilar
  • quote:

Orjinalden alıntı: exnadia

quote:

bakın güzel kardeşlerim

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.