Şimdi Ara

Limit TG-2 TYT-AYT Netleriniz ve Hedefleriniz (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
9.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 80 tyt(ayrı ayrı yazmaya dilim varmıyor)

59 ayt (35 i edebiyat)

HEDEFIM GÜZEL BİR HUKUK AMA GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ HUKUK ELDEN GIDIYEAGGGG

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • denizyildizi345 D kullanıcısına yanıt
    Limit TG-2 TYT-AYT  Netleriniz ve Hedefleriniz

Hocam tartıştığınız soru bu mu??

Soru buysa meb kitabında bunsoruyla ilgili süreklilik aranmaz diyor

• Hedef İtü endüstri veya elektronik haberleşme lakin netler öyle demiyor zaten mühendislik istediğim için pekte önemi yok

Netlerim:

Tyt:83

Ayt:55

• Tyt kitapçık yarın elime geçicek
    ayt mat 37-3
    fen 36-4
    toplam 71,25net
  • Zaitsev Kurbanın Olam kullanıcısına yanıt
    Bu hocam soru öyle diyorsa sorulmamalıydı bu soru. Yanlış yapmışlar. Sağ olun arayacaktım yoksa şimdi bir de.

• Hep LYS Kasan Adam kullanıcısına yanıt
    Tıp veya diş hocam ilk 20k

Olur inşaAllah hocam yani herkesin netler düşmüş bizlik bi durum yok

• Tesekkur ederim sonuclar gelince gorecegiz yanlislar cok uzdu
    umarim sizin de istediginiz olur basarilar simdiden ! :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pileysteysin kullanıcısına yanıt
    Sinav ani belli olmaz tabi ki ama olmus sanki. Umarim istediginiz yere gidersiniz. Basarilar

• Sağ olun size de başarılar

• 5555SabriReiz5555 kullanıcısına yanıt
    2 defa iner çıkar olayında şöyle bir şey var. Atiyorum izohipsler arası 100 er m olsun, o verilen doğrultu üzerinden bir yerde mesela 300m izohipsinden başka bir 300m izohipsine geçiyor bir yerde, sonra dağın zirvesine yükseliyor tekrar alçalıyor ve son noktada tekrar aynı yükselti değerindeki izohipsler arasında geçiş yapıyor. Yani yine 300'den 300'e geçiyor diyelim. Hah iste o geçiş sırasında arada kalan boşluk yükselti olarak 300'den daha alçak olacağı için orda bir terslik var. Ya haritayı düzgün çizmediler, ya verilen doğrultuyu doğru şekilde konumlandıramadılar ya da seçenekteki bu mantık hatasını fark edemediler. Ben böyle olduğunu düşünüyorum, hocaya da göstereceğim. Belki benim dikkatten kaçırdığım bir nokta vardır.

• 113.75 tyt 75.0 ayt hedef 1k dı ama yavas yavaş düşüyor:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaVeRiCk.61 -- 28 Mayıs 2018; 23:1:21 >
  • tyt 103

ayt 63 geldi

ayt kimyayı batırmışım resmen 4 yanlış 1 boş ne cildiriyorum

Moral falan kalmadı

• tyt 85
    ayt 45
    hedef 26k idi ama bu sınavla beraber 41kya düştü. Ama orada da mutlu olamayacağımı biliyorum. Mezuna kalırsam bu kadar çalışamam diyordum ama belli ki çalışınca da bir şey olmuyor, galiba bana mezun yolları gözüktü yani.
  • Tyt çok sağlamdı. Böyle bir sınav çok belirleyici olur. İnsanları ayt için de psikolojik olarak çökertir, ama matı feni bu kadar zor gelmez.

Ayt feni güzeldi zorlıcaz diye saçma sapan şeyler sormamışlar.

Ayt matı biraz daha zor olabilirdi. En azından geoda bir kaç uğraştırıcı soru sorulabilirdi

Benim netler 100-71.5 geldi.

• baband kullanıcısına yanıt
    hedef nere hocam

• Türkçe 33,75

Sosyal 7,5

Matematik 24,75

Fen 16,25

Toplam 82,25

Sosyal çok kotu geldi. Matematik de kotu ama benim mat normalde de en fazla 30 gelir. (Birinci oturum)

İkinci oturum

Mat 30

Fen 30,5

Toplam 60,5

Hedef diş hekimliği. Yani 17 bin. Sizce gelir mi çıldırmak uzereyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehfat23 -- 29 Mayıs 2018; 0:53:7 >
  • Tyt 93.75 ayt 64 geldi(fen batırdı 8y1b)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonuçlar ne zaman açıklanacak ve detaylı olarak soru analiz ekranı olacak mı ben 1.sine girmemiştim bilgisi olanlar yazabilir mi? hangi konuların yanlış olduğu, kaç bin kişinin girip kaç bininci olduğu tyt + ayt nin toplam yerleştirme puanı falan açıklanacak mı? ve bu sanal tercih olayı nedir sıralamaya göre mi yapılır bilgi veren elleriniz dert görmesin
  • TR 40 NET
    SOS 15 NET
    MATEMATİK 36.25 NET
    FEN 11.25 NET

TOTAL=102.50 NET

AYT

EDB-SOSYAL 31.75 NET
    MATEMATİK 38.75 NET

TOTAL=70.50 NET

EA'yım obp 92.50 hedef ilk 1000 inşallah 500-600a kadar olur yani sınırı yok

Edebiyatta cumhuriyet komple yok girdim son aya yetişecek inşallah :D

ayrıca ben bunun ilk sınavına girmiştim herkes düşürdüm yazmış ama aksine yükseldi benimki 90tyt 102ye çıktı 58 ayt 70e çıktı umudunuzu kaybetmeyin 2-3 ayda oldu bunlar.Şimdi kalkıp bir de dikkat hatalarımı işlem hatalarımı yazsam 110 tyt gelecek.Limitin sınavları böyledir fen basit sosyal arıza gelir matematik de basit gelir türkçe değişir ama şöyle bir şey de var ÖSYMnin sosyali de saçma sapan gelebiliyor ve sayısalcıların çoğu yarısını dahi yapamadan çıkıyor sınavdan.Bu sınavda netlerinize bakmayın sıralamanıza bakın ilk 5k sayısal hedefiniz varsa bu sınavda ilk 1-2kya kesinlikle girmiş olmalısınız.Benim ilk sınav sıralama 41. geldi bakalım bu da muhtemelen ilk 20 gelir.Sıralamanız SAYISAL 3kdan düşükse sıkıntı var demektir EA için ise ilk 400-500

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burkix001 -- 29 Mayıs 2018; 13:14:5 >

• tyt toplam 85,25
    ayt toplam 54,75
    biraz moral bozdu açıkçası. hedef 15-20k. normalde netlerim tyt 90-100 ayt 60-65 geliyor. Bunda böyle gelmesi normal mi sizce?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.