Şimdi Ara

Limit TG-2 TYT-AYT Netleriniz ve Hedefleriniz (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
9.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hedefiniz ne hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkce 37.5

Sosyal 17.5

Mat 38.75

Fen 16.25

Top 110

Mat 40

Fen 35

Top 75

Fizikteki arkeoloji sorusunun hatali oldugunu dusunuyorum. Radyoaktif maddelerin yari omrunden eski uygarliklara ait bilgiler elde edilebilir. Biyolojide ise norotransmitter madde ile iletim kimyasaldir. Elektriksel olan aksonlardaki iletimdir.

Edit: Acisal momentum sorusu da hatali bence. Cunku cozumunde eksene yakin yerden secersek kesin olarak buyuk olmaz diyo ama onculde yuzeyinden secilen diyo yani her turlu R buyuk oldugu icin cizgisel hizi da buyuk olmali. Siklarda 1 ve 2 yok diye yalniz 1 isaretlemistim ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga1105 -- 28 Mayıs 2018; 20:31:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tyt 92.50

Ayt 56.25( Mat 30.25 Fen 26)

Cidden fena çarptı. Sınavdan sonraki senaryo böyle olacak muhtemelen. Net ortalaması bunda olduğu gibi düşecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hedef ne hocam?

Tıp olur mu sizce benim netlere?

Yakınız.

Beni de acayip çarptı.
  • Tyt 79.25

Ayt 72,75

Hedef Tm ilk 7 8 bin .

Ayt matematiginin zora yakın güzel ama geosunun biraz sallapati hazırlandığını düşüyorum. Bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz

• denizyildizi345 D kullanıcısına yanıt
    Hocam süreklilik sorusu net 2 tanım kümesinde olmadığı için

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sureklilik sorusunu bende halen kabul etmiyorum xd

• tolga1105 T kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C6513A427 -- 24 Ocak 2021; 14:6:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C6513A427

.
    Hocam simdi oldu cok saol

Obur soru hakkinda ne dusunuyosun?

• denizyildizi345 D kullanıcısına yanıt
    hocam kanser olucam bende yeter hakkatten 15 13 k hedefi tıp hedefim vardı artık dişe de razıyım . bugun aytnin mat kısmını çözdüm 35 doğru 5 yanlış geldi süreklilik sorusunda bencede sıkıntı var kabul etmiyorum . mat zor diyolardı özgüven gelmişken bugunku tyt 85 falan geldi dersanede girdiğim yeter artık neye inancagımı şaşırdım nerdeyim ne haldeyim ne calısmalıyım ..
  • waitforit_123 kullanıcısına yanıt
    105-65 normal de 70 biraz zorlar beni sayısalcıyım 35-36 mat yapsam 30-32 edebiyat yapabilirim gibi geliyor hedef endüstri mühendisliği ama İTÜ tutar 5-6k dan iyi yapamam sayısalda o yüzden tm geçtim sabancı endüstri mühendisliği veya boun işletme ekonomi yazmayı düşünüyorum Sabancı sayısalda girilmesi zor 1-2k ama tm kolay gibi umarım gireriz

• tolga1105 T kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C6513A427 -- 24 Ocak 2021; 14:6:3 >
  • Tyt 88 ayt 62.50 hedef itü elektrik müh 18k
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C6513A427

.
    Ben de E'deki detayi fark ettim diye seviniyodum. Ama haklisiniz OSYM sorarsa daha net olur. Sagolun hocam

• Gönlünüzü ferah tutun hocam bu sınav zordu batırmamışsınız tokatlamışsınız :) Umarım 1-2k ya girersiniz.
  • 84 tyt 54 ayt hedef 20k

• Ayt mat 38 2 ayt fen 35 5 ayt mattan 1y o katlama sorusu evet o katlama sorusu nasıl yanlış yaptım bilmiyorum dikkatsizliğin kudurduğu bir durum herhalde çok moralim bozuldu. Fenden daha iyi beklerdim aslına 6y diyordum ama yanlış bakmışım. Fizikte 12li olan soru mesafe falan diyordu 3. Öncülde o yanlış kimyadan 1 y var ama 3yın biyodan olması çok üzdü beni. Tyt tam anlamıyla yazıcam editlicem yani.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hedef neresi olursa olsun tıp netler şöyle

Tyt 91

Ayt 69.5

Tyt de sosyal beni batirdı 9d 9y ım var

• İstanbulda elektrik-elektronik mühendisliği. İtü gelir, boğaziçi için de sınavın oldukça iyi geçmesi gerekiyor. Olur umarım

• Anadolu Üniversitesinin ders notlarında şöyle bir açıklama var:

O beni haklı buldu bi de meb kitabını tarayacağım. Saçma olmuş ama baya böyle bir soru.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.