Şimdi Ara

Limit TG-2 TYT-AYT Netleriniz ve Hedefleriniz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
116
Cevap
0
Favori
9.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BleedingMee

Coğrafya 0 net xd
    ben coğrafyaya bakamadım bile :/
  • 1 netim var xd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sosyalin abv

tyt

tur 1y

sos 7y

mat 3b 2y

fen 1y

ayt 64

• denizyildizi345 D kullanıcısına yanıt
    Hedef ne hocam?

Sizce tıp şansım var mı?
  • yapamadığıma üzülmek yerine tek olmadığıma seviniyorumskfkskdksk

• Tyt 85 Ayt 50 net geldi.Hem tytde hem aytde mattan çok saçma yanlışlar yapmışım.Keşke girmeseydim şu sınava ya durduk yere moralimi bozdu valla neyse en azından sağlam bir tokat yedim de kendime geldim biraz.Artık son 1 ay ne yaptım yaptım gerisini de hayırlısı diyip geçicem inşallah olacak ama olmazsa da yapacak bir şey yok neresi olursa giderim artık 2 senedir şu sınav yüzünden kafayı yedim zaten 1 sene daha kaldıramam.
  • AdıTYTolsun A kullanıcısına yanıt
    1k

• Obrakadabra O kullanıcısına yanıt
    Hedef ne hocam?
  • tyt 105+ ayt 70+ hedef kars tip.

salladim bunlari daha kitapciga bakmadim tyt ve ayt fende zorlanmistim cok daha kotu de olabilir.
  • Hep LYS Kasan Adam kullanıcısına yanıt
    Sen gibiyim hocam ben de tıp olsun da Van da olur karsta farketmez
    Oluru var mı hocam sence?

Moral kalmadı valla sanki gerçek sınav bitmişte kazanamamış gibiyim
    Hocam valla ben şu son 1-2 haftaya kadar iyi gidiyordum denemeler de iyiydi.Töderde 3k özdebirde 2k falan yaptım ama nolduysa şu 2 haftada oldu 2 gün çalışmayı bıraktım sonra birkaç deneme üst üste kötü geldi bir daha toparlayamadım.Son ana kadar ümidimizi mi bırakmamalıyız hocam.Bu kadar yıllık emeğin illa bir karşılığı olacaktır ya.
  • Sosyali güzel olmuş denemenin msü de bu ayardaydı bence ama şu izohipsli soruda hem c hem d şıkkında hata var c de kelime oyunu yapmış kendince 2 defa iner çıkar demiş ama d şıkkında eğim kırığından kaynaklı şelaleler diyo orda en azından haritada çizdiği kadarıyla şelale oluşacak derecede net bir eğim kırığı yok hadi bi şekilde şelaleye okey dedik ama şıkta şelaleler dediği için birden çok olduğunu bilmiyoruz ki genellikle eğer böyle bir şık koyuyorsan akarsuyun o doğrultuda birden çok kolu olmalı veya birden çok akarsu o doğrultudan geçmelidir ki birden çok şelale oluşur diyebilesin. Yani şelaleLER ifadesi hatalıdır eğer kelime oyunu yapıcaksanız da adam gibi yapın saçma sapan yerlerden insanların emeğini boşa çıkarmayın

Töder 1.2k geldi.

Sonuç ortada.

Töderin eleyiciliğinin ve kaale alınır bir tarafının olmadığını bir kez daha gördük
  • pdf olarak verdiler mi bende girememiştim?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Bizi en çok etkileyen şey şu yine mi olmayacak hissi ya geçen seneki gibi yine olmayacak düşüncesi kafadan hiç gitmiyor geçen seneki gibi sorulara bakıp kalıcam yine olmayacak diye kafamda düşünceler dolanıyor.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C6513A427 -- 24 Ocak 2021; 14:6:25 >
  • waitforit_123 kullanıcısına yanıt
    Benimde 1k hedef sizce kaç net gerekir 1k için msü gibi tyt orta seviye ayt olursa birde hangi bölüm istiyorsunuz

• ayt 62.5 geldi ama fen vurup geçti inşallah sınavda çok daha iyisini yaparız hayırlı iftarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdıTYTolsun

Benimde 1k hedef sizce kaç net gerekir 1k için msü gibi tyt orta seviye ayt olursa birde hangi bölüm istiyorsunuz
    bölüme tam karar vermedim. msü gibi olursa 105 tyt 65-70 ayt yeterli olur herhalde
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.