Şimdi Ara

Limango'da %90 a varan İndirim.(Ayakkabı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.590
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.limango.com.tr/shop/index.php

Arkadaşlar bu ayakkabılar nasıldır acaba? 299 dan inmiş yazılı ama insan kolay güvenemiyor. Aldıktan sonra pişmanlık yaşamayalım.

Kargoda bedavaymış

• 299'dan düştüğü koca bi yalan :) orjinal bile değil bunlar.
  • bu limango'nun garage sail de nasıl bu kadar ürün sepette oluyor cözemedim sınırı yok mu sepete atılan ürünlerin ???
  • aynı kampanya dün de vardı bugunde var orjinalmi bilemem ama 40 tl ye daha güzeli alınamaz herhalde ben alacaktım vazgeçtim orası ayrı bi konu
  • sepete eklenmeyi geç ürünlerin sayfasına gidilmiyor...büyük ihtimalle çakma zaten...bu çakma olaynın bu tip sitelerede girmiş olması cok kotu...bi denetimi vs de yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOLDFALCON -- 9 Mart 2012; 10:10:59 >
  • quote:

Arkadaşlar bu ayakkabılar nasıldır acaba? 299 dan inmiş yazılı ama insan kolay güvenemiyor. Aldıktan sonra pişmanlık yaşamayalım.

Kargoda bedavaymış

Sen yenisin galiba

http://forum.donanimhaber.com/m_43792169/tm.htm
  • Trendyolda da satıldı birkaç gün önce. 29.90 olanlardan kuponla aldım bakalım merakla bekliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: thundere

quote:

Kargoda bedavaymış

Sen yenisin galiba

http://forum.donanimhaber.com/m_43792169/tm.htm

Valla öyle oldu. Dün gs bölümünden birine davetiye yollamıştım. Oradan 10tl indirim almışım. Daha alışverişte yapmadım Olaya hakim değilim henüz

• ben geçenlerde daybuyday.com adresinden aldım bu ayakkabılardan bir çift. kesinlikle orjinal filan değil hatta çakmanın da çakması.bu kadar kalitesiz ve basit bir ayakkabı hayatımda görmedim.beyaz bağcıklı mavi renkli olanından almıştım.çek ile beraber aldığım fiyat 29TL. ama 10 TL etmez o kadar yani.
  • bende yeşil olan cırtcırtlı modeli aldım.daybuydaydan 20 tl ye geldi.komple plastik malzeme kokuyor.hiç orjinalliği yok.dikişler berbat.şimdi 20 tl ye geldi .iade etsem bir türlü.etmesem iki türlü.duruyor şimdilik
  • bu ayakkabılar alınmaz bende aldım ama resmen çöplük

boş yere para vermeyin arkadaşlar tanıdık bir ayakkıcıdan dexter süet kundura aldım 75 TL ye araştırırsanız belki rastgelir bu tarz ayakkabılar hem görerek alırısnız hmde içinize siner
  • Öyleyse bukadar prim yapan bir site nasıl 299 yazarak milleti kandırabiliyor
  • Hangar'da 10 Tl satılan ayakkabılardan.
  • bu limango garaj da fiyattı düşürmüyor değil mi sadece tekrar satışa çıkarıyor.. ben öyle gibi anladım yanlış mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.