Tebrik ederim fakat 3-5 maç fazlasıyla yada 10 gol-20 gol fazlasıyla liste göstermene gerek yoktu.Son 10 yılda Fenerbahçe'nin ligdeki başarısı aşikar zaten.2 ezeli rakibine göre başarılı ama dominant değil.Bu dönemde Galatasaray'ı saymıyorum bile borç krizleri teknik adam krizleri stadyum krizi derken 10 yıl çok çabuk ve başarısız geçti ve hala Fenerbahçe nasıl domine edemedi onu bende bilmiyorum,belki son maçlarda kaçırdığınız 2 şampiyonluğuda alsanız 4. yıldızı takmıştınız senin bu konuyu açmana gerek bile kalmazdı tıpkı Galatasaray Avrupa kupalarında en başarılı takımdır konusunu açmak gereksiz olması gibi.Bir Galataaraylı olarak böyle düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: MrKhan
quote:
Orijinalden alıntı: moonstar_1907 Hocam fenerbahçe ve galatasaray veya diğerlerinin 'spor klübü' (voleybol,basketbol vs) adı altındaki başarıları yazmadım. oralara girsem yaşama sevinci kalmayacak arkadaşın cevapta veremedi
Allah aşkına yazsana :)
Basketbol ekeklerdeki sayının eşit, bayanlarda Galatasarayın daha üstün olduğunu görünce yüzün ne şekle gelecek merak ettim (bunu göremicem ama neyse)
bekle geliyorum.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: moonstar_1907 Hocam fenerbahçe ve galatasaray veya diğerlerinin 'spor klübü' (voleybol,basketbol vs) adı altındaki başarıları yazmadım. oralara girsem yaşama sevinci kalmayacak arkadaşın cevapta veremedi
Basketbol ekeklerdeki sayının eşit, bayanlarda Galatasarayın daha üstün olduğunu görünce yüzün ne şekle gelecek merak ettim (bunu göremicem ama neyse)
GS Erkekler 4 şampiyonluk FB Erkekler 3 şampiyonluk 1 Türkiye kupası
GS Bayanlar Şampiyonluk yok FB Bayanlar 3 şampiyonluk (ki o da herkesin bildiği üzere başka bir takımla birleşmeden sonra gelen şampiyonluklar )
Arkadaşlar bir ses geldi feci bir şekilde
quote:
quote:
quote:
GS Bayanlar Şampiyonluk yok FB Bayanlar 3 şampiyonluk (ki o da herkesin bildiği üzere başka bir takımla birleşmeden sonra gelen şampiyonluklar )
neden sadece türkiyedeki başarıları yazdın? hepsini araştır. su topu hariç bi tek. orda biz yokuz çünkü 'spor klubü'nden bahsettim çıkıpta sadece voleybol ve baskette kalma lütfen tüm alt branşlara bak
quote:
quote:
quote:
sizde birleşin. Allah Allah ya. perşembe günkü maçı izle.
quote:
quote:
quote:
FB bayanlara Dünya Şampiyonluğuda ekle
quote:
Orijinalden alıntı: moonstar_1907
quote:
quote:
quote:
neden sadece türkiyedeki başarıları yazdın? hepsini araştır. su topu hariç bi tek. orda biz yokuz çünkü 'spor klubü'nden bahsettim çıkıpta sadece voleybol ve baskette kalma lütfen tüm alt branşlara bak
bekle geliyorum yazmıştın, bu mudur cevabın ?
deminki mesajında pek bi artizdin, basketi voleybolu vs daha yazmadım diye... al sana basketbol voleybol... nerde kaldı o artizlik ?
vs ile kastettiklerini de sen yaz bi zahmet...
Son 10 yılda Fenerbahçe Galatasaray'dan daha başarılıdır, bunun aksini söylemek hata olur zaten. Ondan önceki 10 yılda Galatasaray'dır. Zaten Galatasaray ve Fenerbahçe'nin arasındaki rekabeti en güzel gösteren şey de konuda bulunan 50 yıl istatistiğidir. Ne kadar yakın olduklarına bakarsanız, rekabetin ne kadar gerçek olduğunu görürsünüz zaten. Bu yakınlıktan dolayı zaten kimse ligde bu iki takımın arasında DAĞLAR kadar fark var diyemez.
Ama yine de, bir Galatasaray'lı olarak söylemeliyim, ki Galatasaray'lı olduğumdan dolayı değil, gerçek olduğundan söylemeliyim, Galatasaray bu ülkeye UEFA Kupası'nı ve Super Kupa'yı getirmiştir. Bunlar alınan en iyi sonuçlardır. Galatasaray gider UEFA alır, Super Kupa alır, ki bunlar harika başarılardır, sonra kötüleşir, ne bileyim bir şey olur, ya da hiç fark etmez, en iyi dönemi olur; gider Fenerbahçe'den 6 yer. Sonra Fenerbahçe gider Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynar. O yüzden arada bir düşünmek lazım; 6 - 0 + ŞL ÇF vs UEFA + Super Kupa = ? İşte bütün taraftarların beynini eriten soru, en azından bence, bu. Lütfen fanatiklik yapılmasın, ben sadece mantıklı bir şey sunmak istiyorum. Evet, biliyorum, Fenerbahçe ezeli rekabette Galatasaray'dan bir nevi üstünlük sağlamıştır, onu daha fazla yenerek. Buna bir şey diyebilir miyiz? Diyemeyiz, karşılaşmaların sonuçları belli zaten. Ama başarı konusunda, kupa konusunda, biraz daha mantıklı bakmanızı rica etmek isterim, aziz forumdaşlarım. Hepinizi sever, şampiyonluğunuzu kutlarım, umarım seneye olamazsınız.
Yazdıktan sonra ben bunu niye yazdım lan psikozu oluştu, umarım alakasız bir yere duygu boşalımı yaşamamışımdır. Finaller falan zorladı beni.
Bu konu fena Tutar :)))
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
deminki mesajında pek bi artizdin, basketi voleybolu vs daha yazmadım diye... al sana basketbol voleybol... nerde kaldı o artizlik ?
arkadaşım rekabetimiz artık sizinle bitti, rekabet falan kalmadı artık ortada, bunu takımınız taraftrarı, taraftarlar-yazarlar-gazateciler diyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Akeneton34 arkadaşım rekabetimiz artık sizinle bitti, rekabet falan kalmadı artık ortada, bunu takımınız taraftrarı, taraftarlar-yazarlar-gazateciler diyor.
hee bitti, ondan dolayı gidip lisenin kapısına fener bayrağı astınız, ondan Gs maçları sonu konvoylar yapıyosunuz...
önceki arkadaş ta her ortamda eziyoruz imalı mesaj yazdı ama gerçekleri görünce dili tutuldu sanırım...
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Basketbol Erkek Takımı Türkiye Basketbol Ligi 4 şampiyonluk basketbol şampiyonası 3 şampiyonluk Türkiye kupası Şampiyonluk 2 İstanbul Ligi 7 şampiyonluk FIBA Europe Kupası'nda 2005 yılında Dörtlü Final oynamıştır. 3 kez Top 16ya kalmıştır 2008 de çeyrek final oynamıştır
Bayan Basketbol Takımı 2004 ve 2005 yıllarında FIBA Bayanlar Euro Cup'ta Dörtlü Final'e ulaşıp, 2005 yılında final oynamış ve Avrupa 2.si olmuştur , 2006 yılından itibaren her sene Avrupa‘da Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynamıştır.
Voleybol Erkek Takımı 2008-09 Şampiyonlar Ligi'nde grupdan çıkan ilk Türk takımı olurken, 2009 yılında ilk kez “Balkan Şampiyonu” olmuştur. Indesit Şampiyonlar Ligi top 16 Avrupa Top Teams çeyrek final
Bayan voleybol yazdıklarına artı olarak CEV Kupasında 2009 yılında Avrupa 3.sü olmuştur. 2010 yılında Avrupa Bayanlar Voleybol Şampiyonlar Ligi 2010 finalinde ikinci olmuştur. 2011 yılında Katar'da düzenlenen Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda "Dünya Şampiyonu" olmuştur. 2010-2011 Dörtlü Finali İstanbul'da Fenerbahçe Acıbadem'in ev sahipliğinde düzenlenmiş, Fenerbahçe Acıbadem Avrupa 3.sü olmuştur.
Fenerbahçe'nin atletizm dört kez Avrupa Şampiyonuluğu vardır.
Fenerbahçe Yüzme Takımı bu branşta iki kez Avrupa şampiyonu olmuştur.
Fenerbahçe Boks branşı çeşitli kategorilerde Avrupa ve Dünya şampiyonu unvanlarını kazanmışlardır.
Masa tenisi Fenerbahçe Spor Kulübü'nün masa tenisi şubesindeki birçok sporcunun Türkiye şampiyonlukları vardır. Yurt dışından getirilen sporcular da birçok kez ülkelerinde milli olmuşlardır.
Yüzme Bu şube 2001 yılı hariç son 9 yılda tüm Türkiye şampiyonluklarını kazanmıştır.
dünya devi barcelona manu gibi takımlardan kat ve kat üstün bir spor klubüyüz.
Bunlara artı olarak 100.yılımızda 9 branşta resmi kupa ve madalya sayısı 920dir. dünyada bir ilktir ve tektir.
bu mudur yani ? bunu yazacağına hiç yazmasaydın daha iyiydi....
quote:
Orijinalden alıntı: moonstar_1907 arkadaş gs'liymiş. dur dur onların paslanmış uefa kupası var kendisi tatmin oluyor demekki hala onunla gelmiş buraya yazıyor birde.
bu mesajdan sonra utanmadan sıkılmadan gelip avrupa maçlarını yazmışsın...
İlginç bir ekleme yapayım;
100. yılda tüm branslarda kazandigimiz 1000 e yakin kupayla guiennes rekorla kitabına girmişiz.Edinmem lazım su kitabı
quote:
quote:
görülüyoır ki son 2 seneyi saymazsak Galatasaray her tabloda birinci sırada :)
Fenerliler son 10 sene diye övünüyor ama o 10 senenin 8 senesi Galatasaray üstünlüğü ile geçmiş :)
Niye son 2 seneyi saymıyoruz galatasaray raporlumuydu ?
Nasıl 10 senenin 8 senesi galatasaray üstünlüğüyle geçiyormuş ? gel beraber bakalım 2000-2001 şampiyon fenerbahçe 2001-2002 şampiyon galatasaray 2002-2003 şampiyon beşiktaş 2003-2004 şampiyon fenerbahçe 2004-2005 şampiyon fenerbahçe 2005-2006 şampiyon galatasaray 2006-2007 şampiyon fenerbahçe 2007-2008 şampiyon galatasaray 2008-2009 şampiyon beşiktaş 2009-2010 şampiyon bursaspor 2010-2011 şampiyon fenerbahçe
Yani 5 tane şampiyonluğumuz var , galatasarayın 3 tane beşiktaş 2 , bursa 1 ayrıca 2 son dakika kaçan şampiyonluğumuz var. Nasıl üstünlüğünüzle geçmiş ? Fenerbahçe - galatasaray rekabetinden bahsediyorsan onuda hatırlatayım hemen
26 Mart 2000 Süper Lig Fenerbahçe 1-0 Galatasaray 26 Kasım 2000 Süper Lig Galatasaray 0-0 Fenerbahçe 07 Şubat 2001 Süper Lig Fenerbahçe 4-4 Galatasaray 06 Mayıs 2001 Süper Lig Fenerbahçe 2-1 Galatasaray 22 Eylül 2001 Süper Lig Galatasaray 2-0 Fenerbahçe 16 Şubat 2002 Süper Lig Fenerbahçe 1-0 Galatasaray 06 Kasım 2002 Süper Lig Fenerbahçe 6-0 Galatasaray 08 Mart 2003 Süper Lig Galatasaray 2-0 Fenerbahçe 21 Eylül 2003 Süper Lig Galatasaray 2-2 Fenerbahçe 29 Şubat 2004 Süper Lig Fenerbahçe 2-1 Galatasaray 12 Aralık 2004 Süper Lig Galatasaray 1-0 Fenerbahçe 11 Mayıs 2005 Türkiye Kupası Galatasaray 5-1 Fenerbahçe 22 Mayıs 2005 Süper Lig Fenerbahçe 1-0 Galatasaray 27 Kasım 2005 Süper Lig Galatasaray 0-1 Fenerbahçe 08 Mart 2006 Fortis Türkiye Kupası Fenerbahçe 2-1 Galatasaray 22 Mart 2006 Süper Lig Galatasaray 3-2 Fenerbahçe 22 Nisan 2006 Süper Lig Fenerbahçe 4-0 Galatasaray 03 Aralık 2006 Süper Lig Fenerbahçe 2-1 Galatasaray 19 Mayıs 2007 Süper Lig Galatasaray 1-2 Fenerbahçe 08 Aralık 2007 Süper Lig Fenerbahçe 2-0 Galatasaray 03 Şubat 2008 Fortis Türkiye Kupası Fenerbahçe 0-0 Galatasaray 20 Şubat 2008 Fortis Türkiye Kupası Galatasaray 2-1 Fenerbahçe 27 Nisan 2008 Turkcell Süper Lig Galatasaray 1-0 Fenerbahçe 09 Kasım 2008 Turkcell Süper Lig Fenerbahçe 4-1 Galatasaray 12 Nisan 2009 Turkcell Süper Lig Galatasaray 0-0 Fenerbahçe 25 Ekim 2009 Turkcell Süper Lig Fenerbahçe 3-1 Galatasaray 28 mart 2010 Turkcell Süper Lig Galatasaray 0-1 Fenerbahçe 24 Ekim 2010 Turkcell Süper Lig Fenerbahce 0-0 Galatasaray 18 Mart 2011 Turkcell Süper Lig Galatasaray 1-2 Fenerbahçe (ayrıca 1 özel maç var oradada Fenerbahçe 1-0 Galatasaray ) Yani fenerbahçe toplamda 30 resmi maçta 17 galibiyet 5 beraberlik 8 mağlubiyet almış e daha neyin istatiiğni koyayım önüne nerede üstünmüş anlamadm ?
hocam haklısın renktaş niye öyle dedi anlamadım bende GS 2001'den sonra hep düşüşte..
quote:
Orijinalden alıntı: BéTo_GS hocam haklısın renktaş niye öyle dedi anlamadım bende GS 2001'den sonra hep düşüşte..
sen anlamassan bizi kim anlicak.
hani bu adamların demek istediği şey Fener 10 senede en çok puan toplayan takımdır dimi ?
biz ne dedik ? son 2 seneyi saymzsan listelerde Fener değli GS üst sıraya çıkıyor. Hani son 10 sene biz en iyisiydik diyebilmelerini sağlayan şey bu sene Fenerden yediğimiz 32 puanlık fark :)
ben FB-GB olayına bağlamadım konuyu, genel istatikse geçen seney kadar 1. sırada Galatasaray vardı :) ama senin hak verdiğin kardeşimiz benim demek istediğim şeyi anlamadan GS - FB maçlarını yazmış :)
ha bu listeler GS FB arası maçlarla oluşturulmşa eyvallah...
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: BéTo_GS hocam haklısın renktaş niye öyle dedi anlamadım bende GS 2001'den sonra hep düşüşte..
hani bu adamların demek istediği şey Fener 10 senede en çok puan toplayan takımdır dimi ?
biz ne dedik ? son 2 seneyi saymzsan listelerde Fener değli GS üst sıraya çıkıyor. Hani son 10 sene biz en iyisiydik diyebilmelerini sağlayan şey bu sene Fenerden yediğimiz 32 puanlık fark :)
ben FB-GB olayına bağlamadım konuyu, genel istatikse geçen seney kadar 1. sırada Galatasaray vardı :) ama senin hak verdiğin kardeşimiz benim demek istediğim şeyi anlamadan GS - FB maçlarını yazmış :)
Dostum son 2 sene de de Fb nin çok iyi olduğunu düşünmüyorum. Gs de zaten her branşta bariz düşüş var.
eskişehir küme düşmüş. :/
quote:
quote: