En az mağlup olan takımda biziz , fenerbahçe 57 , beşiktaş 59
son 10 yıl yerine geneli yayınlasak
son 10 yılda süperligde en başarılı takım Fener bunu kimse inkar etmez ama bu tabloya bakmak saçma bence çünkü her sene ligin son 5 haftasına falan girilince şampiyonluktan kopan takımlar gayriresmi maçlar oynarlar pek önemsemezler örn; bu sene beşiktaş--gs ha asıl mesele şampiyonluktan kopmamak diyorsanız haklısınız bir yandan da..
hakem odasına inmekle ne alakasın var ? ki böyle bir olayda yok. ayrıca son dakikada kaçan 2 şampiyonluğumuz , gs maçına kaybedip şampiyonluğu kaptırdığımız maç , bu seneki bursa maçı , ne nicesi ... madem basıyorduk bu maçlarda neden basmamışta hakemi etki altına alıp maçları lehimize çevirmemişiz ? bide imzanla mesaj uyumsuzluğunu anlayamadım.
quote:
Orijinalden alıntı: Onder1911
son 10 yılda süperligde en başarılı takım Fener bunu kimse inkar etmez ama bu tabloya bakmak saçma bence çünkü her sene ligin son 5 haftasına falan girilince şampiyonluktan kopan takımlar gayriresmi maçlar oynarlar pek önemsemezler örn; bu sene beşiktaş--gs ha asıl mesele şampiyonluktan kopmamak diyorsanız haklısınız bir yandan da..
neresi saçma hocam gs ve bjk şampiyonluktan kopana kadar zaten 10'ar yenilgi aldı sene sonu bırakmadılarki
hakem odasına inmekle ne alakasın var ? ki böyle bir olayda yok. ayrıca son dakikada kaçan 2 şampiyonluğumuz , gs maçına kaybedip şampiyonluğu kaptırdığımız maç , bu seneki bursa maçı , ne nicesi ... madem basıyorduk bu maçlarda neden basmamışta hakemi etki altına alıp maçları lehimize çevirmemişiz ? bide imzanla mesaj uyumsuzluğunu anlayamadım.
İroni
quote:
Orijinalden alıntı: moonstar_1907
quote:
Orijinalden alıntı: Onder1911
neresi saçma hocam gs ve bjk şampiyonluktan kopana kadar zaten 10'ar yenilgi aldı sene sonu bırakmadılarki
bu sene öyle tabiki 2 takım içinde faciaydı ama örneğin geçen sene ligin başından sonuna kadar fener-bursa yarışmadı Gs vardı 2. yarının ortalarında beşiktaş seri yakalayıp ortak olmaya başladı hatta fener-beşiktaş maçında yenilmese beşiktaş seriyi devam ettirebilirdi yenilince çuvalladı sonra hep puan kaybetti 4. lüğe düştü, Gs de öyle. bence 4 büyüklerde böyle bir puanlama yerine kim daha çok son haftalara kadar(son 2-3 hafta ) şampiyonluk yarışının içinde olmuş ona bakılsa daha iyi olur demek istiyorum
Bende fenerliyim renktas
Ligimizin 5 şampiyonu var.Bu takımları baz alarak bir puan tablosu yapsak , şöyle bir resim ortaya çıkardı
1.Fenerbahçe - 799 puan 2.Galatasaray - 747 puan 3.Beşiktaş - 719 puan 4.Trabzonspor - 655 puan 5.bursaspor - 437 puan
Ancak bu süreçte 2 sene 2.ligde bulunan Bursaspor'un kaybı olduğu aşikar..
O halde onların bir üste çıktığı yılları baz alalım ki bu da son 2 sezon demek...Son 2 sezonun puan tablosu nasıl oluşurdu?
1.Fenerbahçe - 156 puan 2.Trabzonspor - 139 puan 3.Bursaspor - 136 puan 4.Beşiktaş - 118 puan 5.Galatasaray - 110 puan
Abi madem bu işi yapıyoruz en başından yapalım..Nedir Ezeli rekabetteki puan tablomuz
1.Fenerbahçe - 3421 puan 2.Galatasaray - 3366 puan 3.Beşiktaş - 3273 puan 4.Trabzonspor - 2217 puan 5.Bursaspor - 1812 puan
Bu defa da Trabzon'un 1974 yılında 1.lige yükseldiğini söyleyebilirsiniz..O zaman haksızlık olmasın 1974'den günümüze puan tablosu hazırlayalım.
1.Fenerbahçe - 2407 puan 2.Galatasaray - 2383 puan 3.Beşiktaş - 2324 puan 4.Trabzonspor - 2217 puan 5.Bursaspor - 1526 puan
Bende fenerliyim renktas
özür dilerim o zaman böyle bir tepki bekliyorum ondan çıkıştım
Bende fenerliyim renktas
Onemli degil
Dediğiniz gibi son 2,5,10 yıla değil en eski kurulmuş futbol takımının kuruluşundan bu yana hesaplasınlar hep biz üstünüz çünkü Fenerbahçeyiz. Diğer takımların bize karşı bir iki artısı bulunabilir tesadüflerle
quote:
Orijinalden alıntı: moonstar_1907
quote:
Orijinalden alıntı: fbdemir
son 10 yıl yerine geneli yayınlasak
Buyur hocam buda son 50 yıl
şimdi tam oldu sağol
sarı tablo 21.sıradaki takıma bakın şimdi amatör ligde pehhhh
görülüyoır ki son 2 seneyi saymazsak Galatasaray her tabloda birinci sırada :)
Fenerliler son 10 sene diye övünüyor ama o 10 senenin 8 senesi Galatasaray üstünlüğü ile geçmiş :)
Bende fenerliyim renktas