Şimdi Ara

Lies of P | PS5 - PS4 | ANA KONU (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
335
Cevap
17
Favori
13.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunu yazdıktan hemen sonra birkaç video izleyip oynadım tek seferde geçtim
  • Arkadaşlar bu ışınlanırken gözüken yerde 2. Bölümde mavi tik kaldı bir tane. Evin içindeki ışınlanma yerinin yanında bir simge var bu bölgede bir şey mi yapmam gerekiyor.
  • RaiTrQ kullanıcısına yanıt

Işınlanma yerlerinde npc resimleri çıkıyor ise ilgili npc'ye gidip etkileşime geçmeniz gerekiyor görev vardır.

• diğer souls oyunlarındaki gibi Xp farm ile level yükseltip oyunda rahat ilerleyebiliyormuyuz yoksa düşmanların leveli de bizimle aynı oranda yükseliyor mu
  • ottomanson kullanıcısına yanıt
    Karakteri geliştirebiliyoruz evet ama xp farm ile gelişip düşmanları rahat rahat kesmek gibi bir durum yok hocam.
  • ottomanson kullanıcısına yanıt
    Lvl kasmalık cok bölge yok. Daha cok ilerlerken kasıyorsun. Bir yerde kastığım oldu benim, ama dark souls'taki gibi delicesine değil. Bir yerden sonra acaip xp istiyo olayi da yapmamislar. Bir xp'de takılıyo. 1-2 artıyo sade.
  • MessiTugi M kullanıcısına yanıt

Lorenzo arcede var orda rahat kadılıyor yanlız lvl kastım.boss kolay keserim diye bir şey yok gibi geldi bana yanlış biliyorsam ltf biri düzeltsin

• Level kasmanın bir önemi çokta yok diye düşünüyorum. Ben kendi oyunumda hiç level kasma işleri ile uğraşmadan düz haritada ilerleyim bossları kesip geçtim geri dönmelerim sadece ve sadece görev ve npc den item almak içindi.

• Kuhleep kullanıcısına yanıt
    Kullandığınız silah ve ekipmana göre değişir. Örneğin yüzük, kolye..vs ile birlikte agır silah kullanacaksanız agırlığı artırmanız gerekiyor. Ben genelde dengeli olarak hp, stamina, str ile dex (kafama göre yazıyorum oyunda isimleri farklı) artırdım. Ağır silah kullanmaya gelice hantal kaldı böylece. Agırlığı artırmak, biraz da güçlenmek icin kastım. Ha kesilir miydi öyle de, kesilirdi sanırım ama Dark Souls'lardan alışmışım. Bazı silahları, buildları denemek istedim. Istiyor insan bence.
  • Trident of the covenant işte oyunun çehresini değiştiren bizi güçlü hissettiren bana göre oyunun en sağlam silahı bu, bu silahı alana kadar zorlandım nasıl build yapmayalım hangi kılıcı kullanmaliyim gibi bir çok deneme yaptım ta ki doğrusunu bulana kadar mini boss'lara korka korka giden ben resmen ağır saldırılar ile tek atar oldum katana alana kadar silahın gücünü +5 yapıp bu şekilde devam edicem.

Ana bosslardan aldığınız ergolari satmayın alidora karakteri size özel, güçlü silahlar verecek size büyük katkısı oluyor.

James Lemyoutube
    Lies Of P - Trident of the Covenant Vs. Parade Master (NG+4)
    https://www.youtube.com/watch?si=aCHr6oe8qhpZoaS1&v=fiiC-B8zxWQ&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bıyıklı Bey -- 7 Mart 2024; 9:53:53 >

• Lies of P - Official Weapon Spotlight Trailer

IGNyoutube
    The Trydent of the Covenant weapon takes the spotlight in this latest Lies of P trailer. Check it out to see this weapon in action from the action soulslike game. Lies of P is available now on PS5 (PlayStation 5), PS4 (PlayStation 4), Xbox, Game Pass, and Steam.
    https://www.youtube.com/watch?v=N1YvZsbjpQU
  • Oyunu bir iki gün önce bitirdim, gerçekten mükemmel bir oyun olmuş. Özellikle Bloodborne sevenlerin bayılacağı yapıda ilerliyor. Zorluk ise tam kararında. Çizgisel bir ilerleyişi var ama Bloodborne gibi farmlamanıza imkan da sağlıyor. Hikaye olarak da oynanış olarak da çok iyi.

Oyuna başladığımız kılıcı fulleyerek bitirdim bu arada ben. Elbette başka silahlar da buldum ama ilk silahın oynanışını alıştıktan sonra değiştirmek istemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasakasa -- 18 Temmuz 2024; 17:38:13 >
  • Oyunun ustalarına bi sorum var, yanıt alabilirsem memnun olurum.
    Oyunu str ile bitirdim, hoşuma gitti, platin yapayım dedim ama ng+ yapmadan biraz da dex in tadına bakayım diye baştan başladım.
    Yalnız bişey dikkatimi çekti, oyun aldığın kupaları vermiyo ve herhangi bir bildirim de gelmiyo. Örn. İlk boss sonrası alınan kupa.
    Aklıma şu geldi, ben farklı bir oyun açıp baştan başladığım için yeni aldığım kupalarla eski kupaları bir tutup platin verir mi acaba oyun? Bazı oyunlarda olmuyor malumunuz. Eğer bunda da olmuyorsa hiç uğraşmayacam, bilen yanıtlayabilirse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PersPrensi23 -- 18 Eylül 2024; 23:4:57 >
  • PersPrensi23 kullanıcısına yanıt
    Bir tutmaz sen new game diyip eski oyununu ucurmussun, new game+ olsa neyse.
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Kupa hafızasını silmek gibi bi durum olsa yapıcam ama anladığım kadarıyla yapacak birşey yok, cevap için teşekkürler.
    Zaten ilk oyunda actin bazi kupalari, ayni seyleri yapsan kupa zaten acik bildirim gelmez, sadece ilk oynayisinda da acamadigin bir sey varsa onlari acabilirsin.
  • Oyun gamepass'te olmasına rağmen steam'den aldım iyi ki almışım verdiğim paraya üzülmediğim bir oyun oldu. Souls-like ve oyun kıtlığı çekerken ilaç gibi geldi diyebilirim. Sanat tasarımı ve müzikler çok güzeldi. Oyun yapımcıları büyük bir fromsoftware hayranı belli, oyunun bir çok noktalarında dark souls oyunlarından ve bloodborne esintileri taşıyor. Son boss nameless puppet'a ana avrat düz gidiyordum ama guard yapmayı öğrendikten sonra boss ölmesin istedim resmen. Sekiro vibe'ı verdi ve büyük zevk aldım. Oyunun en büyük eksiği akılda kalıcı epik boss olmayışıydı ki bu boss bir nebze bu eksikliği giderdi. Şahane boss olmuş. Sekiro'da oyunu nasıl Genichiro öğretiyorsa bunda da nameless puppet guard konusunda oyuncuyu geliştiriyor ve ng+ geçerken daha şevkle geçmemi sağlayacak. Şimdi ng+ geçip oyunun dibini sıyırıp başarımları fullemek kaldı geriye.

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Yalanlar söyleyip insan olup sofifa'yı dirilttiğimiz sonu yaptım şimdi seçtiğim seçenekler aklımda kalmadı ki diğer sonlar neyi seçeceğimi nasıl hatırlayacam?  

• Sen Aydınlatırsın Geceyi kullanıcısına yanıt
    Nameless Puppet'ı kesmem bi 10 saatimi almıştır. Normalde kesene kadar bırakmama huyum var. Bunda gece bırakıp ertesi gün devam etmek zorunda kalmıştım olmuyordu çünkü. Sabah sakin kafayla kesmesi daha kolay oldu
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Aslında ben de bunu sormuştum, açamadıklarımı da açarsam (daha önce açtıklarımı da tekrar açmak kaydıyla) platin gelir mi sence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PersPrensi23 -- 19 Eylül 2024; 6:54:10 >
    Gelmez ng+ sart.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.