Şimdi Ara

lider mi egem mi murat mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
18.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hangi yardimci kitabi alayim. birde herbiri bi üniteden ortalama kaç soru soruyor. zamanım az oldugu icin az soru olani tercih edecem. yardim ederseniz sevinirim. ceko 4. sinifim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben adalet okuyorum. lider alacağım. sınavlarda soru yakalıyor. bizzat karşılaştırdım
  • Öğreten özet kısmına çok fazla aldanmayın çoğu yayın baştan savma yapmış. Uzman kariyer, egem, karacan yayınlarını inceleyin. Güz döneminde murat almıştım memnun kalmadım.
  • uzman kariyer iyi midir. cep kitap mi onlar.

• Hiçbiri,

Ders kitaplarından çalışın.
  • Hocam egem sakın alma çok kötü ben uzman kariyerden çalıştım hepsi AA geldi notlarım işletme okuyorsan uzmanı tercih ederim bulamazsan muratta iyidir

• egemi eledim. uzman ile lider arasinda kaldim şimdi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konya Teknik mi Selçuk mu?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çalışma Ekonomisi 4. sinifim.

• ben murat ile karaca almıştım murat gereksiz gereksiz soru kalabalığı karaca fena değil işletme 4. sınıfım. Ders kitaplarından çalışacam fakat yardımcı test kitabıda şart bide trt okuldan derslerimle ilgili videoları izlicem belki bi işe yarar :)
  • Geçen dönem Liderden çalıştım. Ortalamam 3.40 şuan. Öğreten özet kısmında çok şey yok ama sorular kısmında güzel notlar alırsanız sıkıntı çıkmayacaktır bence.
    İşletme 1. sınıfım.

En düşük notum cc, (46) o da matematik. Matematiğim çok kötü olduğu için ve çok az çalıştığımdan öyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GGQQWP -- 10 Mart 2014; 10:54:21 >
  • lider ve uznan kariyerin yusufpasa da Şubesi var mı

• ben bugün lider aldım. kitaptan açıköğretim geçmiş yılların bahar dönemi sorularını karşılaştırdım. soruların % 80 i kitapta var
  • bi sorum olacak bilgi sahibi olan varsa memnun olurum lider yayınlarının kitabını almak istiyorum hepsiburada da kitap 20 tl iken kendi sitelerinde 29tl Her sene yenileniyor mu kitap?
  • ben kitapçıdan lider aldım 20 liraya. kitaplar her sene yenileniyor diye biliyorum. lider ve egem hemen hemen aynı ayarda ama çevremden lider aöf hakkında daha çok olumlu yorumlar duydum
  • AÖF'ün kendi kitapları + Egem yayınları
  • Lider veya uzman kariyer den hangisi daha iyi ?
  • Geçen dönem sadece murat yayınlarından çalıştım. Derslerle alakalı tüm soru bankası özet vs aldım. Ortalamam 2.7. 1 tane dersten kaldım ama eşek gibi çalıştım. Bu kadar çalışsaydım kitaplardan kesinlikle daha fazla alırdım. Gereksiz kafa karıştırıcı soru çok fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcan83 -- 14 Mart 2014; 16:36:07 >
  • ben murattan başka hic kullanmamistim. bu bahar farklilik olsun diye diğerlerine yoneleyim dedim. bugun aksaray da kitaplari alirken egemle lideri gördüm. lider baskin cikti aldim. uzman kariyerin Şubesi olsaydi belki onu alirdim.
    Şimdi lidere bi baktim da her konudan 25 soru çıkarmış. ozette çok aralikli ve 1 sayfa yazilmis. simdi diyom acaba hata mi yaptim çünkü muratta ozetler 2 sayfa ve sikilastirilmis küçük harflerle yaziliydi. konuya gore de 50-60-110 tane soru cikariyorlardi. yani diyom ki bu kadar az soruyla bu dersleri verebilir miyiz. ne bileyim murati kotulediniz diğerleri övdunuz ama görünen köy boyle.
    hele bi kalayim derslerden size sorarim ben.

• Lider aldım güzele benziyor
    Fiyat 19 lira

• raunk kullanıcısına yanıt
    nasil 20 tl . biz 30 verdik.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.