Şimdi Ara

Lian-Li Kullananlar ve Görüşleri +V2000B PlusII Eklendi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
991
Cevap
1
Favori
58.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dedim noluyo ne iş yaş muhabbeti gece vakti sinirlenecektim bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: __sin__

quote:

Orjinalden alıntı: Merzah

Yok ben çocuklar gibi sigaraya gıcık oluyorum muhabbeti yapmadım zaten sigaradan hakikaten iğreniyorum ciddi ciddi gereksiz anlamsız manasız bir şey geliyor bana bunda herhangi bi çocukluk görmedim ama mustafa600 görmüş olacak ki yaşımızı sormuş baksana
    Sorun değil benim için de tuhaf kaçıyor böyle anlamadan dinlemeden bilmeden
    Hele birde sabahları sigarayı atıp otobüse öyle binmiyolarmı sabah sabah ulan o kokuyu çekmek zorundamıyız ! çıkartacak gibi oluyorum hem herife hem midemden dışarıya

Merzahcım bak Mustafa ne demiş Anlayışla karşılıyorum ben çünkü bende sigara bağımlısı bir insanım çok iyi anlıyorum Mustafanın durumunu umarım başarılı olurda kurtulur şu bağımlılıkdan... Destek olmalı, Hadi aslanım başarıcaksın asla vazgeçme destekliyoruz seni

quote:

Edit:Sigarayı bıraktımda yarı agrasif yarı psikopat yarı arıza halleri görülüyo üzerimde şuanda devam ediyo verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim umarım durumumu anlıyosunuzdur

__sin__ kardeşim bu vesile ile sende bırakmayı denemelisin varmısın ?

• quote:

Orjinalden alıntı: Mustafa600

quote:

quote:

Yok ben çocuklar gibi sigaraya gıcık oluyorum muhabbeti yapmadım zaten sigaradan hakikaten iğreniyorum ciddi ciddi gereksiz anlamsız manasız bir şey geliyor bana bunda herhangi bi çocukluk görmedim ama mustafa600 görmüş olacak ki yaşımızı sormuş baksana
    Sorun değil benim için de tuhaf kaçıyor böyle anlamadan dinlemeden bilmeden
    Hele birde sabahları sigarayı atıp otobüse öyle binmiyolarmı sabah sabah ulan o kokuyu çekmek zorundamıyız ! çıkartacak gibi oluyorum hem herife hem midemden dışarıya

Merzahcım bak Mustafa ne demiş Anlayışla karşılıyorum ben çünkü bende sigara bağımlısı bir insanım çok iyi anlıyorum Mustafanın durumunu umarım başarılı olurda kurtulur şu bağımlılıkdan... Destek olmalı, Hadi aslanım başarıcaksın asla vazgeçme destekliyoruz seni

quote:

Edit:Sigarayı bıraktımda yarı agrasif yarı psikopat yarı arıza halleri görülüyo üzerimde şuanda devam ediyo verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim umarım durumumu anlıyosunuzdur

__sin__ kardeşim bu vesile ile sende bırakmayı denemelisin varmısın ?

Saolasın bu içten teklifin için benimde kafamda bu tarz birşey var herzaman ama defalarca denedim ve malesef başarılı olamadım nefsim ve iradem hep zayıf düştü ama kesinlikle bunu başarma niyetimdeyim umarım en kısa zamanda başarırım. Tekrar saolasın kardeşim...

• kasa temiz msneden flnda konuşuyoruz 90 ytl ye bırakıyor ama psu yok bende sistemi topladım psu olmadan napıcam bilmiom onuda idarelik alırız bir tane ileri doğru 500 600 wattlık alırım bişiler
  • quote:

Saolasın bu içten teklifin için benimde kafamda bu tarz birşey var herzaman ama defalarca denedim ve malesef başarılı olamadım nefsim ve iradem hep zayıf düştü ama kesinlikle bunu başarma niyetimdeyim umarım en kısa zamanda başarırım. Tekrar saolasın kardeşim...

Bende hep bu düşüncedeydim ama irade koymak zor oluyor anlıyorum seni ama İnşallah sende kurtulursun bu illetten bu arada sürekli bişeyler yiyorum tutamıyorum kendimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa* -- 8 Aralık 2007; 0:04:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DRAGON711

kasa temiz msneden flnda konuşuyoruz 90 ytl ye bırakıyor ama psu yok bende sistemi topladım psu olmadan napıcam bilmiom onuda idarelik alırız bir tane ileri doğru 500 600 wattlık alırım bişiler

Madem psu yok işte sana iyi bi psu almak için güzel bir fırsat ! Üstelik enermax Chakra da taş gibi kasa hemde güzel soğutmasıda başarıı birde bu kasaya iyi bir psu takarsan oldu bu iş işte
  • en son gaza gelmiştimm

bu gaz sonucunda bu akşam inventustan lian li kasamın siparişini verdim.. yarın elimde olucak, 25 ytl kargo parasıyla beraber 185 ytl tuttu.. sadece kargo parası içime oturdu ama inş. kasa unutturur bu acıyı.. ups bursaya 25 ytl ye getiriyor. hayret yaw

neyse arkadaslar alcak olan varsa,bide istanbuldaysanız, inventusda kasa var hala, sizde gaza gelin ve alın

bu arada inventustan promosyon için komisyon falan da almadım,talep edicem yarın

• Hayırlısı olsun güle güle kullan
    Kargo parası baya iyiymiş ama
  • bende çocuktan istanbuldan bursaya alıcam ne kadara gelir
  • O da tutar herhalde o kadar bilmiyorum tam ama
  • çocuk bana 10-15 dio 15 sayarsak fiyat 105 oluo hesap nuamrası fln havale oluncada 10 milyonda ordan gelse işin diğer tarafı ben bir de psu alıcam fiyat bayağı bi kabarıo sizce vazgeçip başka seçeneklerrmi yönelsem şu an için gerçek 500 600 waatlık bi psu alamam fiyat kabarıyor bayağı bi sonuçta sistemi birden alıcam
    ya sizce napmalıyım bunlar enermexa değermi ya da başka kasalaramı yönelsem
  • quote:

Hayırlısı olsun güle güle kullan
    Kargo parası baya iyiymiş ama

teşekkürler senin incelemen olmasaydı ben bu kasayı almamıs olacaktım (çok duygusal oldu)..saol gerçekten dostum..
  • Bak bende duygulandım şimdi
    Sende sağol
    iyi ve yararlı bir şeyler yaptıysam ne mutlu
  • quote:

Orjinalden alıntı: DnzD7

en son gaza gelmiştimm

bu gaz sonucunda bu akşam inventustan lian li kasamın siparişini verdim.. yarın elimde olucak, 25 ytl kargo parasıyla beraber 185 ytl tuttu.. sadece kargo parası içime oturdu ama inş. kasa unutturur bu acıyı.. ups bursaya 25 ytl ye getiriyor. hayret yaw

neyse arkadaslar alcak olan varsa,bide istanbuldaysanız, inventusda kasa var hala, sizde gaza gelin ve alın

bu arada inventustan promosyon için komisyon falan da almadım,talep edicem yarın

Hayırlı uğurlu olsun gerçekten gaza gelmişsin ki birde kargo bedeli ödemişsin

• Evet hakkaten 25 ytl kargomu olur yuh ....
  • sorma bilader ya upsye hem 25 ytl kargo ödedik.. hemde kasanın 25 cmlik fanının vidalarından biride çıkık geldi.. davul niyetine kullandılar heralde.. japon yapıstırıcyla hallettm nihayetinde..

yalnız yan kapaktaki kullanılan malzeme yuzunden bazen titreşim yapabiliyor fan yüzünden.. onuda kagıt sıkıştırıp hallettim
  • Yapma be senin kide hepten şanssızlık olmuş bak.Aldığın yer neydi bizde ona göre temkinli yaklaşalım bundan sonra oraya karşı.
    Olsun ama yinde rahat rahat kullanıyorsan sorun yok
  • inventustan aldım..bi tek ups ile çalısıoruz onlara güveniyoruz diyolar, ups nin tek farkı yuzde 50 daha pahalı olması diğer kargo şirketlerinden.. 25 ytl ödedikde ne oldu sanki

ben bide bu kasaya fan kontrolü aparatı almayı düşünüyorum bu arada
  • Fan kontrol süper olur bak
  • bugün itibariyle kasaya akasanın 3lü fan kontrol aletini aldım. disket yuvasına takılıyo.. büyük fana ellemedim, diğer 2 fanı ve üste taktıgım 60lık fanı fan kontrolcüsüyle oldukça sessizleştirdim. ayrıca zerotherm btf95 fansız işlemci sogutucusu aldım.. kasanın kapaklarının kapandıgında gözükmeyen ve birbirine temas eden noktalarını siyah elektrik bandıyla 2-3 serit bantladım,bence sizde yapın çok faydası oluyo. böylece kasada titresimden olan ses kalmadı

bugun baya bi ince işçilik çektim ve süper oldu.. geriye kaldı ekran kartına sessiz bir fan almak,sonra gel keyfim
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.