Şimdi Ara

LG YAZILIM SORUNU ACİL YARDIM !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim LG-P710(L7-II) cihazım var. Geçen günlerde Android 4.4.2 Kitkat güncellemesini yaptım ama telefonun Led ışıklarını bildirim için kullanan uygulamalar artık kullanmıyor izin vermiş olmama rağmen. İlk sorum bunu nasıl düzeltebilirim ?
    İkinci sorum ise telefonumu kendi orjinal 4.1.2 sürümüne nasıl döndürürüm , mümkün mü? Lütfen bilen cevap versin acil arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bilen yok mu lütfen yardım?

• Sorun yazilimda ve dönüş olmuyor diye bilmiyorum..

• Sanırım rom bulmam gerekiyor sizce ?

• Arkadaşlar bilen? ?

• arkadaşım benim telefondada 4.4.2 güncellemesi oldu, sorunum türkçe dil desteği yok, türkçe gitti ne yapmam gerek
  • Motorolanın led bildirim uygulaması var led bildirimini açmak için lg g2dede öyle sorun vardı hallettim yükleyerek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mdacar kullanıcısına yanıt
    Telefonun LG ise Smart World'e bakmayı deneyebilirsin arkadaşım, veya bazı operatör merkezleri bu işi yapıyor onlarla da konuşabilirsin. Aklıma gelen bunlar şimdilik.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgi_meraklısı

Motorolanın led bildirim uygulaması var led bildirimini açmak için lg g2dede öyle sorun vardı hallettim yükleyerek

Bu uygulamayı nereden indirdiniz ? Birde orjinal 4.1.2 ye geçme imkanı var mıdır?

• Arkadaşlar güncelleme yapınca Türkçe dil desteği kayboldu. İlk aşamada tam değilse bile büyük oranda Türkçe gibiydi. Ama dil seçeneklerini kurcalarken tamamen İngilizce oldu. LG Destek hattından bizim P710 ürünlerimiz için Kitkat gelmedi sizinki ithalatçı garantili üründür dediler. Kutusundan garantiyi buldum EVO diye bir firma sağlıyormuş desteği. Onları aradım doğru düzgün dinlemediler bile faturayla birlikte bize gönderin dediler. Madem Türkçe kaybolacak ne diye güncelleme verirler anlamak mümkün değil.
    Şimdi ne Türkçe desteği bulabiliyorum nede eski haline çevirebiliyorum. Lütfen bilen varsa yardımcı olsun.
  • mcantekin M kullanıcısına yanıt
    Hocam bende de P710 var ama ful Türkçe, üstelik 4.4.2 sürümü, sağlayıcılar mı farklı acaba?

• Sağlayıcı farkından olabilir @falconear

L7II P710 dil sorununu rom yükleyerek çözdüm. Çokda güzel oldu.
    http://www.androiddunya.com/lg-flashtool-ile-lg-g2-d802-telefona-rom-nasil-yuklenir
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcantekin

Sağlayıcı farkından olabilir @falconear

L7II P710 dil sorununu rom yükleyerek çözdüm. Çokda güzel oldu.
    http://www.androiddunya.com/lg-flashtool-ile-lg-g2-d802-telefona-rom-nasil-yuklenir

Hocam rom için root gerekiyor diye biliyorum. LG L7-II nize nasıl root attınız . ben birçok yolu denedim ama yapamadım yardımcı olur musunuz ? (4.4.2 sürümü )

• Rot atmadım Bu linkte anlatılan yolu takip ettim
    LG Flash Toll ile Rom atım..
    V20A_00.kdz yi indirdiğim adres :http://adf.ly/uRfHB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcantekin -- 19 Şubat 2015; 20:51:52 >
  • mcantekin M kullanıcısına yanıt
    4.1.2 ye mi döndünüz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.