Az önce LG X140'a iatkOS kurdum. Sorunsuzca kuruldu ancak wireless driver'ına ihtiyacım var Mac OS için.
Stabilite konusunda, aranızda daha önce vmware ile mac os kullanmış olan var ise; vmware'a göre daha az kasıyor, ancak desktop'ımda kurulu olan iatkOS'a göre doğal olarak fazla kasıyor. Xcode kurup simulatörünü deneyeceğim durumu görmek için. Ama her şeyden önce wireless kartının mac driver ı var mı acaba, bulmak lazım :)
teşekkürler bseh...
kullandıkça deneyimlerini paylaşırsan sevinirim
kurulumdaki sorunları çözdükten sonra nasıl kurdugunuza dair anlatım yapıp driverları paylaşırsanız seviniriz.
Ben pardus kurdum xp kuramıyorum xp kuran var mı? merak ettim işte :)
Reboot'tan sonra touchpad ve klavye iptal oldu. Şimdilik ubuntu kurdum fakat pili windows 7'ye kıyasla çok az dayanıyor.
Mac OS için denemelerim devam edecek. Sorunsuz olduguna karar verdiğim zaman tabii ki de bir anlatım yaparım. :)
quote:
Orijinalden alıntı: bseh
Reboot'tan sonra touchpad ve klavye iptal oldu. Şimdilik ubuntu kurdum fakat pili windows 7'ye kıyasla çok az dayanıyor.
Mac OS için denemelerim devam edecek. Sorunsuz olduguna karar verdiğim zaman tabii ki de bir anlatım yaparım. :)
Evet çok seviniriz...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme