Şimdi Ara

(Yardım)- Windows Kurulu Macbook Pro ya Tekrar os x kurulumu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar ciddi anlamda yardımlarınıza ihtiyacım var

    , Arkadaşımda Macbook pro 8.1 var fakat windows 7 kurdurmuş. Tekrar mac os x kurmak istiyoruz Bunu nasıl yapabiliriz. Araştırma yaptım fakat tam bir bilgi elde edinemedim. Şimdiden teşekkürler.



  • Sistem cd'sini bilgisayarınıza takın ve açılana kadar "C" tuşuna basılı tutun. Bilgisayar kendisini sistem cd'sinden başlatacaktır. Sistem cd'sinden açıldıktan sonra disk utility'e tıklayın. Karşımıza gelen bölümden hard diskinizi seçin. Sonra erase seçeneğinden hard disk'inizi silin. MAC OS EXTENDED journaled seçeneğini seçili tutun. Sağ alt taraftan erase butonuna tıklarsanız hard diskinizi formatlamış olursunuz. Erase menüsünün hemen sağındaki PARTITION kısmından isteğe bağlı olarak hard diskinizi iki veya daha çok bölüme ayırabilirsiniz. Son olarak sistem cd'si bizi yönlendirecektir ve sistemimizi kurmaya başlayacağız. Sistem yüklemesi bittikten sonra apple logosuna (elma) tıklayıp system preferences'e açıp sharing kısmından network ayarlarınızı yapabilirsiniz.http://www.netortami.net/macbook-format-atma-macintosh-bilgisayara-format-atma.html
    kabaca bu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gs007tr

    Sistem cd'sini bilgisayarınıza takın ve açılana kadar "C" tuşuna basılı tutun. Bilgisayar kendisini sistem cd'sinden başlatacaktır. Sistem cd'sinden açıldıktan sonra disk utility'e tıklayın. Karşımıza gelen bölümden hard diskinizi seçin. Sonra erase seçeneğinden hard disk'inizi silin. MAC OS EXTENDED journaled seçeneğini seçili tutun. Sağ alt taraftan erase butonuna tıklarsanız hard diskinizi formatlamış olursunuz. Erase menüsünün hemen sağındaki PARTITION kısmından isteğe bağlı olarak hard diskinizi iki veya daha çok bölüme ayırabilirsiniz. Son olarak sistem cd'si bizi yönlendirecektir ve sistemimizi kurmaya başlayacağız. Sistem yüklemesi bittikten sonra apple logosuna (elma) tıklayıp system preferences'e açıp sharing kısmından network ayarlarınızı yapabilirsiniz.http://www.netortami.net/macbook-format-atma-macintosh-bilgisayara-format-atma.html
    kabaca bu

    Hızlı yanıtınız için teşekkürler fakat sistem cd si bulunmamakta,
  • torrent olayı hakkında bilginiz varmı
  • Cihaza ethernet kablosunu takın cihazı açın açılışta Cmd + R tuşuna basılı tutun dünya resmi çıkana kadar bırakmayın sonrasında kurulum başlayacaktır.

    SAYGILARLA
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rock_Rage

    Cihaza ethernet kablosunu takın cihazı açın açılışta Cmd + R tuşuna basılı tutun dünya resmi çıkana kadar bırakmayın sonrasında kurulum başlayacaktır.

    SAYGILARLA

    recovery bölümünü diyosun sanırsam,
    peki,sıfır hdd taktım ben
    cdler yok
    os x mavericks.dmg dosyası var bi tek elimde
    nasıl yapacaz
  • Herhangi bir OS X işletim sistemi olmadan kurulum için gerekli USB hazırlayamazsınız. Bu yüzden arkadaşın dediği gibi internetten recovery yapmak zorundasınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.