Bildirim
LG W2486L Ekran Ayarı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben her zaman, kendi ayarlarını tatmin edici bulmuşumdur. Siz beğenmediniz sanırım? _____________________________ -
Diğer monitörümle yan yana koyup ayarlamaya çalıştım ama bir türlü istediğim gibi olmadı özellikle kırmızı tonlarında sıkıntı var soluk gözüküyor sanki ama yinede monitörden çok memnunum.Monitör fabrika ayarlarındayken hiç hosuma gitmemişti ccc den doygunluğu artırıp birazda kendi ayarlarıyla oynadım mükemmele yakın oldu ama dediğim gibi kırmızı tonlarında sorun var sanki.. _____________________________ -
Bu mönitörde bazı kullanıcılar bütün ayarlamalar sonucu kırmızı tonlarda bir problem olduğunu söylüyorlar...
Forumda bu ürün ile ilgili kapsamlı bir konu olucaktı_____________________________ Akıldan büyük nimet, zekadan da ağır yük tanımıyorum. -
Kırmızı ton probleminide ekran kartı yazılımıyla hallettim monitör şuan mükemmel oldu hiç bir sorun yok yeni alıcak arkadaşlarada tavsiye ederim, ancak doğru ayarları bulabilmek için ekran kartı yazılımından renk doygunlugu vs gibi ayarlarla biraz oynamak gerekiyor. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: feilong
Arkadaşlar forumda araştırdım ama ekran renk ayarı ile ilgili tatmin edici birşey bulamadım.
Monitörü kullanan arkadaşlar moınitörü hangi ayarlarda kullandıklarını yazıp yardımcı olurlarsa çok sevinirim.Teşekkürler ..
Eski monitörünüzün tüm sürücülerini kaldırmalı ve yerine LG ninkini kurmalısınız. Sonra
Ekran Çözünürlüğü / Gelişmiş Ayarlar / Renk Yönetimi nden Profil olarak LG W2486 yı seçmeli ve sistem varsayılanı olarak atamalısınız.
Sonrası fortemanager den birkaç ayara kalıyor. Renk Profilinden Normali seçip Display sekmesinden bulunduğunuz ortam aydınlığına göre contrast ve brightness ayarlarsınız 60-70 arası fena olmuyor. Color sekmesinden de 6500k seçtiniz mi gerçeğe en yakın görüntüleri elde edebilirsiniz.
Bunun dışında eğer otomatik sensör aktif ise kapatmanızı tavsiye ederim.. Özellikle geceleri monitörden yansıyan ışıktan etkileniyor._____________________________ Hepimiz kendimize göre farklı şekillerde deliyiz
"Sessiz Hasta" Alex Michaelides
-
quote:
Orijinalden alıntı: OzeNHocA
quote:
Orijinalden alıntı: feilong
Arkadaşlar forumda araştırdım ama ekran renk ayarı ile ilgili tatmin edici birşey bulamadım.
Monitörü kullanan arkadaşlar moınitörü hangi ayarlarda kullandıklarını yazıp yardımcı olurlarsa çok sevinirim.Teşekkürler ..
Eski monitörünüzün tüm sürücülerini kaldırmalı ve yerine LG ninkini kurmalısınız. Sonra
Ekran Çözünürlüğü / Gelişmiş Ayarlar / Renk Yönetimi nden Profil olarak LG W2486 yı seçmeli ve sistem varsayılanı olarak atamalısınız.
Sonrası fortemanager den birkaç ayara kalıyor. Renk Profilinden Normali seçip Display sekmesinden bulunduğunuz ortam aydınlığına göre contrast ve brightness ayarlarsınız 60-70 arası fena olmuyor. Color sekmesinden de 6500k seçtiniz mi gerçeğe en yakın görüntüleri elde edebilirsiniz.
Bunun dışında eğer otomatik sensör aktif ise kapatmanızı tavsiye ederim.. Özellikle geceleri monitörden yansıyan ışıktan etkileniyor.
TEşekkürler tavsiye için. Benim problemim kırmızı tonların pembemsi gözükmesiydi ati ccc den ayarladım onuda şuan sorun yok._____________________________
-
Bende de sizin kullandığınız monitörün 22" olanı mevcut.. Ben de sarı tonların aşırılığndan şikayetçiydim... Bu şekilde çözmüştüm. :D _____________________________ Hepimiz kendimize göre farklı şekillerde deliyiz
"Sessiz Hasta" Alex Michaelides -
benimkide w2486l monitör. fortemanager diye bir program var onu kur. kurulumu biraz zahmetli ama çok güzel işe yarıyor. bu programın çalışması için bağlanıtının dvı olması gerekiyor. ayrıca vista sp2 modunda kurucaksın tabi yönetici olarak ve yine bu şekilde başlatacaksın. eğer yine çalışmazsa fortemanagerı başlangıçta başlatma, kaldır msconfig yazarak. renklerin doğru gözükmememsinin sebebi renk yönetimi ayarlarını biraz oynamanız gerekiyor. yani renk yönetimi ayarlarının nasıl yapıldığını internetten inceleyin bu monitröün driverı kurulunca kendi renk profilini de kuruyor. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı