Şimdi Ara

***LG E2350V LED Monitör Kullanıcı İncelemesi***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
6.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar monitörü 10.06.2010 tarihinde 510tl'ye aldım (vatan bilgisayar). 17" samsung 793df monitörüm sistemime artık yakışmıyordu. Yeni monitör için acerx233hb, lg2261vp, samsung p2350 gibi adaylarım vardı. Ama nasılsa 1 kere alınıyor diye bütçeyi biraz yükseltip led teknolojisine geçmeyi seçtim.

Ürünün özellikleri ile başlayayım:
    Monitör Tipi LED
    Ekran Boyu(inch) 23" Geniş Ekran
    Tepki Süresi(Ms) 5
    Nokta Aralığı(mm) 0.265
    Maksimum Çözünürlük 1920 x 1080
    Monitör Bağlantısı Analog, DVI, HDMI
    Kontrast 1000:1 (5.000.000:1 DFC)
    Parlaklık 250 cd/m2
    İzleme Açısı 176/170 (CR?5)
    Renk Siyah

kutu içeriğinde bulunanlar:
    power kablosu ve adaptörü
    dvi kablo
    analog kablo
    kurulum cdsi ve kullanım kılavuzu

Monitör 2 türlü durabiliyor. Ayağını çıkarıp masada yerden başlayarak durabiliyor genel görünümü:

Monitörde analog, dvi, hdmi olmak üzere 3 çıkış bulunuyor. Hdmi bağlantıdan ses alınabilmesi için kulaklık girişi de yine arkada bulunuyor.

Menü tuşları önyüzünde ve dokunmatik 6 nokta ile gösteriliyor. Kullanım rahat ve şık. Monitörün açma kapama düğmesi resimdeki yataylamasına duran ışığın üzerinde, monitörü kapatırken parmağınızı sürtmeniz yeterli oluyor. Açma kapatma düğmesinin hemen yanında ışık sensörü bulunuyor.

Masaüstü ve internet resimleri:

1080p video görüntüleri:
    720p

ve oyunlar hepsi 1920x1080

Resimler n79 (5mpx) ile çekildi. Kapalı mekan olunca kötü çekebiliyor. Resimlerdin birinin iyi birinin kötü olması ışıktan ve benim elimi oynatmamdan kaynaklanabilir. Monitör arayışında özellikle oyun için alıyorsanız kafanızı 5ms-2ms tartışmaları yoruyordur. Bana kalırsa gereksiz bir muhabbet boşuna para gidiyor. Oyunlarda ne ghosting gördüm ne de siyah ekranda beyaz ışıklar. Backlight bleeding yok, led teknolojisi ile kalmadı diye biliyorum. Monitörü yakından inceleme şansı bulursanız resimdekilerden çok daha kaliteli görüntü sizi bekliyor diyebilirm. Monitörü tavsiye ederim. Büyük derseniz 21.5" modeli e2250v'yi tercih edebilirsiniz, ama 30 lira fazla verip 23" almanız daha iyi olur.

İncelemenin eksik yanları olabilir sorularınız doğrultusunda eklemeler yapabilirim şimdilik bu kadar, saygılar.

edit1: Monitör film ve oyunlarda siyah ekran geçişlerinde kapanıyorsa menüden autobright açmanız gerekiyor, sorununuz düzelicektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Evil -- 24 Temmuz 2010; 20:45:35 >

• kardeşim senn ekran kartın nedir bende bu modeli almayı düşünüyorumda nasıl kullanıcı olarak memnunmusun ve ghosting oluyomu
  • ekran kartım gtx260, bir oyuncu olarak memnunum ghosting sorunum yok
  • güzel inceleme. olmuş bu arada x7 set yakıyor :)
  • bende ekran kartı olarak 5850 veya 5870 düşünüyorum oyunları full detay oynarım herhalde
  • @The_ResT sağol
    @erdm_06 ben gtx260la oynuyorsam 5850 hayli hayli oynatır
  • Hocam güzel inceleme olmuş. Elinize sağlık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlı olsun güzel inceleme
  • bende 2250sını aldım monıtor cok kaliteli kesınlıkle renkler sıyah performansı super ps3 dede kullanıyorum super monıtor monıtor alacaklar kesınkle baska monıtore yonelmesın phlıpps samsung acer kullandım bundakı kalıte hıcbırınde yok

2250sinde okta aralıgı 0.248 ps3te kullanacaklar 2250sını alsınlar gercekten farkedıyor keskınlık ayarınıda kıasarsanız full ekran AA yapmıs oluyorsunuz goruntude cok cok az bulanıklasıyor ama kesınlıkle super oluyor hıc tırtık kalmıyor

ps3 oyunlarının eksıgı olan AA yı artık dert etmenıze gerek kalmıyor

oncekı acar x233h ma gore rahat 2 3 kat daha ıyı goruntu alıyorum

http://www.vatanbilgisayar.com/lg-e2250v-pn-21.5-e2250v-pn-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=44851

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xamaximax -- 19 Haziran 2010; 13:46:30 >

• hayırlı olsun güzel inceleme
  • guzel inceleme olmus alacaklara bir fikir verir.gule gule kullan
  • Bende bugün itibariyle Topkapı Vatandan bu monitörü almış bulunuyorum. Ürün henüz elimde değil, Topkapıda ellerinde olmadığından Konya Vatan'dan sipariş ettiler ve tahmini olarak 1 hafta içerisinde elinizde olur dediler. Bu arada babalar gününe özel %20 indirim fırsatından da yaralanmış oldum ve ürünü 474 tl ye world karta özel 5 taksitle aldım. Ağırlıklı olarak film izleyeceğim için Samsung XL2370 modeline fazladan 195 tl vermek pek akılcı gelmedi. Neyse artık kendime bu ürün hayırlı olsun diyorum

Ürün elime geçer geçmez bir kaç foto ekleyeceğim, profesyonel fotoğraf makinam (Canon 450d) ile bire bir kaliteli görüntü aktarırım diye düşünüyorum.
  • xp64 driver mevcut mu cd sinde acaba?
  • "Hdmi bağlantıdan ses alınabilmesi için kulaklık girişi de yine arkada bulunuyor. " diye yazmışsınız. hdmi bağlantısı yapıldığında normal ses sisteminden ses alamıyormuyuz :s ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sacreddagger

"Hdmi bağlantıdan ses alınabilmesi için kulaklık girişi de yine arkada bulunuyor. " diye yazmışsınız. hdmi bağlantısı yapıldığında normal ses sisteminden ses alamıyormuyuz :s ?

hdmi bağlandığında yine sistemden de ses alabilirsin
  • yukarıda demişsinizki 21.5 yerine 30 lira daha fazla verip bunuu alın diye ancak lider panel üreticileri bile birebir 1920x 1080 px i gerçekçi olarak sadece 21.5 monitörler verebilir diyorlar . FORUMDA BİR VİDEO İŞNCELEMEDEDE BİR FİRMANIN BÖLGE MÜDÜRÜ BU YANITI VERİYOR.

genede güle güle kullanın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: moon9999

xp64 driver mevcut mu cd sinde acaba?

baktım ama bulamadım, gerek yok sanırım
  • bende 2250 v-pf ile w2486 arasında kalmıştım ancak tercihimi w2486'dan yana kullandım, 517 tl'ye 6 taksite eksenbilgisayar'dan aldım.
  • sizin ürün ilehttp://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=29073 bu ürün arasında ne fark var. sizde hdmi çıkışı olmasına rağmen bu üründe yok :s

not: biraz daha inceledim özellikler kısmında 2 adet hdmi yazıyor birinde var yazıyo diğerinde yok yazıyor çok ilginç. ayrıca arka panelde sizin çektiğiniz resimlerle uyuşmuyor. acaba bunun modeli mi farklı ?

not 2: hdmi bağlantı yaptığınızda full hd oyun oynarken grafikler bariz bir fark oluşuyor mu. analog ve dvi 'ya göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 25 Temmuz 2010; 17:34:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

quote:

Orijinalden alıntı: moon9999

xp64 driver mevcut mu cd sinde acaba?

baktım ama bulamadım, gerek yok sanırım

teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.