Şimdi Ara

Samsung SYNCMASTER monitör sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşlar ben bir tane 2 el samsung syncmaster 753 s monitör aldım ama oyunlara girince ekran boyutu ya küçük ya büyük oluyor.tekrar elimle ayarlamak sorunda kalıyorum kullandığım çözünürlük masaüstünde kullandığımla aynı olsa bile 1280*1024 eski philips 105 E yarı dijital monçtörümde böyle bir sorun yoktu.gelelim 2. soruna bazı vieoları izlerken ekranın kenarları oynuyor nasıl anlatsam sanki pencere 1-2 mm küçlüp büyüyyor bu nedenb olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pentagram_boy -- 25 Eylül 2005, 12:42:00 >

• evet bende 2 tane flat samsung monitör değiştirdim(sagasola oynuyor ekran) o yüzden bazı arkadaşlarda da bu sorun var garantisi varsa hemen servise götürmeni tavsiye ederim çünkü yapılacak bilecek herşeyi denemiştim ben olmadı bende aldıgım yere geri verdim monitörleri Allah tan arkadaşımda Pc ci yırtıyoruz

Tarihte Bugün Neler Oldu Acaba?
  • benimki flat değil garantisi vardır herhalde garanti açısından samsungla hiç sorun yaşamadım bu güne kadar pek bu çöznürlük olayı nedir.
  • vala onu tam olarak bilmiyorum ama bi kaç gün önce bu konuda bir başlık açılmıştı cavap verilmişti sanırım ararsan bulurum zannedersem monitörler fazla kalmadıgı için hiç onlarla ilgilenmedim

Tarihte Bugün Neler Oldu Acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.