Şimdi Ara

LG SJ3.DTURLLK Soundbar MM Mağdurları_Güncelleme(Ürün gönderilecek) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
618
Cevap
25
Favori
31.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Thh ler ne yaptığını yada yapacağını bilmiyor ki :) savunma vermeyen firmayı kanunlar tüketici lehine dedikten sonra firmayı haklı bulan insanlar bunlar. Türkiyede hangi kamu kurumu düzgün ki bunlar olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tüketici mahkemesinden elde edilecek bir emsal karar olmadığı sürece thh ler bildiklerini okumaya devam edeceklerdir.
  • Bende olumlu karar var arkadaşlar. 3 siparişimin yalnızca birini alabildim henüz ama diğerini de alacağım. Emsal karar lazım olursa gönderirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karara bağlandı yazıyor ama kararın ne olduğu Yazmıyor nasıl öğrenebiliriz?

• mevzuyu tam anlatsaydın. bilmeyenlerde okusaydı.
  • Kayseri Melikgazi THH'ye yaptığım başvurunun sonucu bugün elime geçti. Yaklaşık dört ay sürdü ancak olumlu sonuçlandı.
  • 2aydır karar gelmedi he. Amma yavaş bu PTT yada thh

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paranin iadesine karar vermis. Ben mali istiyorum diyorum ne sacma bir kurum. Bide bunun icin karsi taraftan 22 lira para alicaklarmis

• Haydaa banada para iadesi denmiş ,kabul yazısını görünce sevinmiştim bian, devamında para iadesi demiş ne saçma bir kurummuş bu thhler.
  • THH sitesinde KARARA BAĞLANDI yazıyor bide ptt ile kargo gelmiş ama ben tatildeydim, alamadım geri dönmüş. Kararın ne olduğunu nasıl öğrenebilirim?
  • Benim karar ulaştı

Mediamarkt savunma yapmamış diye hakem heyeti olarak bizim yetkimiz dışında olduğu için yetkisizlik kararına bağlanmış

😁

• Yetkileri yok ama hakem heyeti olmuşlar

• Yukarda yazmıştım para iadesi kararı çıkartmış diye thh ama biraz önce mediamarkt dan aradılar ve 200 tlden sipariş geçtiler , darısı alamayanlara.
  • Savunma yapmadi diye para iadesi denilmisti. Bugun mediamrkt aradi 500 tl hediye ceki verdi urunu indirimli aldim.

• Banada anca bugun dogru kod gonderebildiler bende 199dan aldim arti 9da kargo. Heralde bidaha 400e de dusmez

• Arkadaşlar kurumsal diye övdüğümüz,konuştuğunuz firmaların yavaşlık ve iş bilmezliklerini hala görüyoruz.Kurumun içinde çalışanların bile birbirlerinden haberi yok Ben geçtiğimiz haftalarda ürünü aldım. Trajikomik bir şekilde 500 Tl tanımlanan hediye çeki ile o an sitede fiyatı 599 Tl den göründüğü için ürünü 99Tl + kargo şeklinde almış oldum.(Benim için iyi oldu tabi bedavadan biraz ucuza geldi).

Bu alışverişten öğrendim ki acil şekilde bir ürüne ihtiyacım varsa %70-80 üzeri indirimli satılan ürünleri internetten almayacağım, havale ile hiç almayacağım. Kimseye 3 4... gün bağlatacak param yok, 4 ay bekleyecek durumumda yok.
  • aLTaR_07 kullanıcısına yanıt
    İyi fiyata almissiniz. Fiyati yukseltirler diye 699 dan aldim. Urun ulasti mi size?

• baydı şu konunuz artık yeter ya. 400 liralık şeyi 300 e almak için aylardır savaşıyorsunuz. kalkıp 1 çiçeğe su ver deseler konunun yarısı üşenir.
  • Frank Lapidus kullanıcısına yanıt
    Cicek ne arar la bazarda

• heroesx kullanıcısına yanıt
    Sorunsuz ulaştı kullanıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.