Şimdi Ara

LG SJ3.DTURLLK Soundbar MM Mağdurları_Güncelleme(Ürün gönderilecek) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
618
Cevap
25
Favori
31.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Telefonla sonucu soylediklerini bilmiyordum tesekkur ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    Sonucu demedim, mektubun cikip cikmadigini soylerler. Sizde aylardir bekliyorum mektup hala bana ulasmadi bari sonucu soyleyin bosuna beklemeyim dersin belki ikna olur.

• heroesx kullanıcısına yanıt
    Tamamdir hocam yarin ariyorum sagolasin

• Arkadaşlar, ben bu konuyu unutmuştum. Ben de LG sj3 mağdurlarındanım ama başvuruyu yapmamıştım. Şu anda tüm dökümanları oluşturdum. Sizde acaba forumda 199TL konunun ekran görüntüsü var mıdır? Bir de benim siparişim mail adreslerimde tek tek kayıtlı ama site üzerinden görüntüleme yapamıyorum. İndirim kodlu halinin ekran görüntüsü varsa onu da alabilir miyim? Pm le ulabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende halen alamadım cihazı. 2 tane almıştım, tüketici hakem heyeti beni haklı buldu mediamarkt ile görüştüm bize ulaşan tebliğ yok dediler. Hakem heyetine gidip sordum tebliğ edilmiş tebliğ alanın ismini ve tebliğ tarihini aldım mediamarkt a ilettim tekrar, aramadılar bile ben ulaşıp sordum yine aynı cevap bize ulaşan tebliğ yok diyorlar. Bende icraya veriyorum tanıdık avukata vekalet verdim 103 tl vekalet ücreti tuttu bakalım ne olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: korcakhasn

Bende halen alamadım cihazı. 2 tane almıştım, tüketici hakem heyeti beni haklı buldu mediamarkt ile görüştüm bize ulaşan tebliğ yok dediler. Hakem heyetine gidip sordum tebliğ edilmiş tebliğ alanın ismini ve tebliğ tarihini aldım mediamarkt a ilettim tekrar, aramadılar bile ben ulaşıp sordum yine aynı cevap bize ulaşan tebliğ yok diyorlar. Bende icraya veriyorum tanıdık avukata vekalet verdim 103 tl vekalet ücreti tuttu bakalım ne olacak.
    Size gelen kararin resmini cekip gonderin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taratıp gönderdim. Tebliğ alanın adını tarihini verdim sonuç değişmedi, çamura yatıyolar

• Benim kararda olumlu çıkmış arkadaşlar bu dakikadan sonra media mark tan habermi bekliyoruz

• Beyler, az once hakem heyeti sonucunu aldim, olumlu cikti.

Ancaak mediamarkt savunmasinda "tuketiciye yuzde 10 oranda indirim tanimlanmis ve su su tarihte kullanmistir" diye belirtmis. Ben bu ceki kullanmadim! Ayrica bahsi gecen tarihte siparis vermedigimi gormek icin uyeligime girmeye kalktigimda bom! Aradiginiz sayfayi bulamadik yaziyor. Adamlar bi tane soundbar icin uyeligi ucurmus uzerine yalab soylemis. Boyle bi sey yasayan var mi

• freedom1259 kullanıcısına yanıt
    Mediamarkt dan haber bekleyeceksiniz ama gelmeyecek karar bize ulaşmadı diyecekler

• 3 tane almıştım. Üçü için de lehime thh kararı cıktı. Biri için çek verip diğer ikisinin üstüne yatmışlardı. İcra ile son ikisini de aldım ama böyle çirkef firma görmedim gercekten.
  • metamorphoses M kullanıcısına yanıt
    İcra süreci ile ilgili bilgi verebilir misiniz? Bende 3 tane aldım lehime karar çıktı ama firma bize karar gelmedi diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur

İcra süreci ile ilgili bilgi verebilir misiniz? Bende 3 tane aldım lehime karar çıktı ama firma bize karar gelmedi diyor
    O yıldırma politikasını hep yapıyorlar. Yalan söylüyorlar. Bir avukata işi devredin, hiç uğraşmayın. Ben öyle yaptım. Masrafları karşı taraftan alabiliyorsunuz diye biliyorum. %1000000 sonuç alacaksınız. Yasal hakkınız. İcra dairesinde işi bilen birileri varsa avukata kalmadan da kendiniz halledebilirsiniz ama icra dairesi "aranızda para alışverişi olmamış, neyi icra edeceğiz" deyip çıkmaza düşüyor fakat sizin icra'da dosya açtıranız bile medimarkt'ı dize getirmeye yetiyor zaten. O zaman karar hemen ulaşıyor enteresan şekilde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metamorphoses -- 1 Aralık 2018; 0:10:40 >
  • Merhaba, Tüketici Hakem Heyeti kararına rağmen Mediamarkt ürünü bana yollamamıştı, ben de geçen hafta icra dairesine giderek icrayı başlattım. Konu hakkında tecrübesi olan var mı? Ne kadar sürede karara bağlanıyor vs.?
  • nasilsiniz vurguncular sj3 lerimizle mutlumuyuz  

• serdaragorn S kullanıcısına yanıt
    Aman ne gerek var diye almamıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmuRu

Merhaba, Tüketici Hakem Heyeti kararına rağmen Mediamarkt ürünü bana yollamamıştı, ben de geçen hafta icra dairesine giderek icrayı başlattım. Konu hakkında tecrübesi olan var mı? Ne kadar sürede karara bağlanıyor vs.?

icraya verdikten 10 gün sonra tebligat firmaya ulaşmış avukatı aradı

icra dairesinde buluştuk

müdürün huzurunda 850 tl verip iphonex teslim aldım

• CeyKalDa kullanıcısına yanıt

İcraya vereli 1 sene 9 ay oldu. Ne arayan var ne soran 

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.