Şimdi Ara

LG R510-TAPMST Kullanan var mı _?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
5.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Slm arkadaslar laptop almayı dusunuyorum ama malum iş sadece donanımla bıtmıyor batarya ısınma sorunu donanımın uyumlugu bunların bır cogunu kullanmadan anlamak mumkun degıl eger aranızda R510-TAPMSThttp://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=38980 kullanan varsa deneyımlerını aktarırsa sevınırım şiimdiden tşkler

Saygılarımla...

• bunun ekran kartı ddr2 midir ddr3 mü?
  • DDR2 maalesef, LG P510 modelinde GDDR3 ekran kartı var.
  • ben de biraz once aradim ddr2 ymis. yani bi ddr3 koyuverseler biz de icimiz rahat saga sola bakmadan aliversek olmuyor
  • P510-UCPPMThttp://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=39067 bundaki DDR3 ve lcd panelı suana kadar kı laptopların en ıyısı dıye tabır edılıyor bırcok ıncelemede bundan bahsedılıyor...
  • abi güzel bilgisayar. ben de bunu almayı düşünüyorum. şu sitedeki fiyata bakar mısın nasıl bu kadar ucuz bilmiyorum bi bok çıkmasın?
    http://www.pentbil.com/productDetail.aspx?lngProductID=324&lngCategoryID=48
  • Çok güzel bir laptop. Electroworld de gördüm ama detaylı incelemedim. Ben de r710 kulanıyorum ısınma 60 derceyi geçmedi HD videolarda dahi. Memnunum şimdilik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • R510-TAPMST

CORE2 DUO P8600 2.4GHZ-4GB-512MB GT130M-320GB-15.4"-DVDRW-WVPRE

Bu özelliklerdeki bir dizüstünün 1100 lira civarında olması gayet makul. Ben de almayı düşünüyorum, kullanan varsa lütfen bilgilendirsin.
  • Arkadaşlar bunun portlarını bilen var mı?İnternetten bulamadım.Firewire var mı?Hdmı var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnedim1

abi güzel bilgisayar. ben de bunu almayı düşünüyorum. şu sitedeki fiyata bakar mısın nasıl bu kadar ucuz bilmiyorum bi bok çıkmasın?

Bu sıteden alısverıs yapma guvenlı degıl cunku butun urunlerı pıyasının baya altında bır fıyatla satıyor bunu kaldırması mumkun degıl

Saygılarımla...
  • teşekkür ederim.
    quote:

Orijinalden alıntı: alibotan

quote:

Orijinalden alıntı: mnedim1

abi güzel bilgisayar. ben de bunu almayı düşünüyorum. şu sitedeki fiyata bakar mısın nasıl bu kadar ucuz bilmiyorum bi bok çıkmasın?

Bu sıteden alısverıs yapma guvenlı degıl cunku butun urunlerı pıyasının baya altında bır fıyatla satıyor bunu kaldırması mumkun degıl

Saygılarımla...

• selam arkadaşlar,

R510-TAPMST alan yokmu aranızda, dün vatan bilgisayarda makineyi inceledim. vatandaki bilgi kısmında 3 kg olarak yazılmış makina ama 2.7 kg sitede yazmıyor ama e-sata' sıda var cihazın (magazada görüp kendim inceledim). işlemcisi zaten p 8600 oldukça iyi bir işlemci. 1133 tl ye veriyorlar. daha önce hiç lg kullanmadım acaba bir sorun yaşarmyım, fiyatının bu kadar inmesinden insan şüpheleniyor neden indi diye. dün akşam vatan bilgisayarda görevli ile birlikte inceledim makineyi 1 saatte 20 tane makine sattılar yanımda. ya ne dersiniz lg alınırmı?
  • Selam Arkadaşlar;

Dün Akşam itibariyle bende vatan dan 1133 TL'ye bu ürünü aldım. Kutusunu açıp mağazada kontrol ettikten sonra kurulumu evde kendim yaptım. Gayet koıay bir kurulum menüsüne sahip. Partition yapmak için çok güzel bir arayüz yapmışlar. Makinın açılış hızı ve geçişleri çok yeterli. Ekranı LED makinanın. bana LED değil demişlerdi ama kutusunu nüzerinde 15.4 wxga led lcd yazıyor. WESTERN DİGİTAL 320 GB hdd'ye sahip. Tuş takımı oldukça yumuşak. Dezavantaj olarak sayılabilrse klavye beyaz olması kirlenme açısından sorun olabilir. VİSTA PUANI 5.0 yalnız bu aero grafikler için; mesela ram:5.9 hdd:5.4, oyun grafikler 3d:5,3 işlemci:5.4 olarak gözüktü. Akşam aldığım için henüz benchmark yapamadım ekran kartı ve işlemci için. Ancak SİSOFTWARE sandra bilgi bölümünden aldığım verilere göre: RAM'ler HYUNDAI(YANİ HYNIX markalı 800Mhz), makina 8GB'a kadar DDR2 veya DDR3 ram destekliyor. Cihazın garantisinden sorumlu firma LG ELECTRONICS TÜRKİYE A.Ş. olarak yazıyor.

Bu cihazı ben yaklaşık 1.5 aydır takip ediyorum. fiyatı 1500'lerden buraya geldi. 4-5 saatlik incelememde herhangi bir kusura rastlamadım. Tek belki eksi olarak HD ekrana sahip olmaması olabilir. Tabi birde parmak izi okuyucu ve yüz tanıma gibi özelliklere sahip değil. Ama benim şahsi kanatim bu cihaz beni baya bir idare eder diye düşünüyorum.

Saygılarımla...

• Durdu yere bu kadar indirim gelince insan ister istemez kıllanıyor. Bana göre bu indirimin sebebi daha üst işlemcili laptoplara yer açmak içindir. 2.8ghz laptopların gelmesi yakındır.
  • Bu akşam vatan bilgisayardan aldım. en kısa sürede 64 bitlik vista kuracağım. yanlız benim kutudan recover cd si çıkmadı sizlerinkinden çıktımı.
  • Bugün electroworldde 899a düşürdüler

ELEKTRO WORLD 365 AVM'DE LG r710u da 1199 MÜTHİŞ FİYAT BEN 1299KEN ALMIŞTIM MAALESEF

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenten77 -- 30 Temmuz 2009; 23:48:09 >
  • nasıl yani bu bilgisayarı mı 899 da düşürdüler?
  • r510 olduğunu biliyorum ama TAPMST mi maalesef onu bilemeyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenten77

r510 olduğunu biliyorum ama TAPMST mi maalesef onu bilemeyeceğim.

Dostum bunu mağazada falan mı gördün...
    Katalogta böyle bir indirime rastlamadım....
  • çok eski -laptpt diye bir konfigürasyon.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.