Şimdi Ara

LG R510-TAPMST Kullanan var mı _? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
5.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mağazada, az kalınca stoğu bitirmek için bir anda indiriyorlar fiyatı.
    Benim aldığım r710 dediğim gibi 1199a düşmüştü bu katologda yok mesela.
    899 diyordu r510a ama uzantısını bilemiyorum.
  • Arkadaşlar merhaba,

lg r510 tapmst laptopu dün teslim aldım.güzel bir bilgisayar. fakat almadan önce donanım bileşenleri ile ilgili bir araştırma yapmıştım.özellikle g130 m gt ile.
    bu kartta kullanılan bellek tipine göre 600 ile 1066 mhz arasında değişen bellek hızı olduğunu sanıyordum ayrıca yapılan benchmarklara göre sıralamalarda da genellikle 9600m gt nin biraz üzerinde bir yere koyuyorlar kartı. bendekinin bellek tipi ddr2. şimdi gpuz dan bakınca memory clock u max 400 mhz de görüyorum ayrıca memory bandwith de 12.8 gb/sec. benim eski hd 3650 ile karşılaştırınca 16 gb/sec gibi bir belek veriyoluna sahiptı o kart onun dışında fixell filrate ve texture fillrate değerleri 130 m gt de daha yüksek. windows 3b iş ve oyun grafiklerinde hd 3650 ye 5.1, 130 m gt ye 5.3 aero 3d masaüstü performansında ise hd 3650 ye 5.5 , 130 m gt ye ise 5.0 veriyor sizce değerler normal midir. ben mi yanlış yorumluyorum. henüz kapsamlı bir benchmark yapmak ya da oyun performansını test etme fırsatım olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pandas_dream -- 2 Ağustos 2009; 11:08:53 >

• bahse konu laptopu bende aldım 1133 liraya sadece test ettim daha kullanılmadı..

ilgilenen varsa şu an vatanda 1500 lira oldu tekrar aldığım fiyata veririm saygılar...

http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=38980
  • 17 temmuzda almıştım 1533 liraya nakit ama şu an 140tl civarı daha ucuzlamış pfffff moralim bozuldu:((
  • Merhabalar
    ben öyle testlerden falan anlamıyorum ama kullanım olarak biraz bişeyler söyleyim size.
    arka kapak piano black olmasına rağmen çok fazla bi parmak izi bırakmıyor
    klavye dizaynı çok güzel numerik tuşlarda var iyi sıkıştırılmış ama boyutlar normal
    fn kombinasyonlarıda güzel fan sessiz,normal od,ses kartı normal srs gibi kullanışlı kombinasyonları var
    hoparlörler önde seside gayet güzel toshiba 10 sa bu 9 diyeyim tabi srs ile yoksa
    açılışı 1 dakika kapanış bi kaç saniye
    vistaya göre hızlı diyebilrm pek bi kasılma yok
    ısımada fana hava giriş yeri kısa fakat altlarda baya bi delik var ve sanrım havayı alltan daha geniş alandan almak ve daha iyi soutma k amaçlanmış.sol alt ksımda herhangi bişey olmamasına ramen elimi koyduğum için sanırım bi sınıma oluyor.Ama onun dışında bi ısınma yok.
    ben test için crysis kurdm orta düzey ayarlarda 2 3 saat oyunda hiç kasmadan rahatça oynadım yüksek ayarda ise ortalık karışınca hafif bi kasma oluyodu.fear en yüksek ayarlarda oynadım sorun yok.
    batarya olarak tam dolu şarj ile crysis 1 saat dayanıyor.Tabi bilgisayarın herşeyi en üst düzeyde çalışıyor.
    Ama ekranı açınca yukarda 2 saat 57 dakikka civarı bi süre veriyo.Bunu yanında pil için performans ekonomi gibi kullanım seçenkeleri var istediğinizi seçebiliyosunuz.
    programlarda ise gayet hızlı
    ekran renkleri beni tatmin etti led olup olmadını bilmiyorum ama led oslaydı saınıem şarjın daha fazla gitmesi gerekirdi 4 saat gibi..
    hdmı var e sata/usb ve 23 ayrı usb girişkart okuyucu yada ve express yuvasını altında ve express c. gibi girip çıkan kapak var
    dvd sürücüsünü isterseniz basit bi şekilde çıkarıp takabliyosunuz yada hafiflesin diye bide kapak gibi bişey vermişler dvd rom şeklinde
    kameranın yanında 2 tane mic var bide arı mic girişi ve kulaklık girişi var.
    şarj yandan giriyor kablo sanki idealden birreaz daha kısa
    wireless turbo ve çekimide güzel buldumu bırakmıyor.

ben memnun kaldım ve bi sorun çıkaracağını düşünmüyorum.çok allah allah bi teknolojik gelişme olmazsa 4 yılı var gibi geldi bana .

umarım yardımcı olabildim.
    parmak izi yüz tanıma yok.yüz tanıma için programlar var zatende bence gereksiz bi ayrıntı :).

• Arkadaslar bunu nasil 1133 e aliyorsunuz ben simdi geldim vatandan world e 1335 tl ye satiyorlar sizin ayricaliginiz ne? Acaba bir alt modeli var onumu aldiniz?bi aciklik getirirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enıac

Arkadaslar bunu nasil 1133 e aliyorsunuz ben simdi geldim vatandan world e 1335 tl ye satiyorlar sizin ayricaliginiz ne? Acaba bir alt modeli var onumu aldiniz?bi aciklik getirirmisiniz

arkadaşlar cevap yazan yok mu?
  • vatan kampanya yaptı birkaç gün. sonra 300 lira birden bindirdi.
  • Bende almayı düşünüyorum. LG Serivisi nasıl biliginiz varmı ? Ayrıca önde hoparlor ses açma - kısma tuşu göremedim nerede?
  • yön tuşlarına bakarsan görebilirsin, fn ile beraber basılınca aktive oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sypho

yön tuşlarına bakarsan görebilirsin, fn ile beraber basılınca aktive oluyor

O Kötü işte ya neyse oda nazar boncuğu olsun
  • arkadaşlar tapmst kullanıcısııyım ısınma problemi var sanırım ama hepsindemi oluyor bilmiyorum özellikler touchpad kısmı çok ısınıyor servise versem garanti bununla ilgiili sorunu çözermii
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.