Şimdi Ara

LG P7200 ÖNEMLİ BİLGİ KULLANACAKLARIN DİKKATİNE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BAZI FORUM SAYFALARINDA OKUDUM VATANDAŞ ÇOK BEYENİYORMUŞ VE BEYENMİŞ

BEN ALDIM BİR GÜN KULLANDIM VE ERTESİ GÜN GERİ İADE ETTİM...

KESİNLİKLE TAVSİYE ETMEYECEĞİM BİR CİHAZ AKLI OLAN VARSA KESİNLİKLE ALMASIN

OLAĞAN ÜSTÜ YAVAŞ BİR TELEFON İÇERİK OLARAK GÜZEL BİR CİHAZA BENZİYOR FAKAT DEĞİL...
    (ÖR: REHBERE BİLE BEKLETEREK GİRİYOR,ÇEKTİĞİNİZ BİR RESMİ 1 DAKKA SONRA ANCAK GÖRÜYORSUNUZ.)

BİR ÇOK FORMATI DESLEMİYOR(ÖR.WAV)

EKRANI BEŞ PARA ETMEZ 2 MP AMA GÖRÜNTÜ ÇOK KÖTÜ

İKİ ADET STERYO SPEKERE VAR AMA SESİ İYİ ÇIKMIYOR....YAAA ÇETTİĞİNİZ BİR RESMİ EKRANA ARKA PLAN OLARAK KOYMANIZ BAYA ZOR..

ANLIYACAĞINIZ BU CİHAZI ALMAK AKIL İŞİ DEĞİL ÖYLE SAMSUNG D600'LE FELAN RAKİP OLAMAZ BUNU BİLİN BİR ARKADAŞ TAVSİYESİ OLARAK DÜŞÜNÜN VE EN İNCE AYRINTISINA KADAR ARAŞTIRMADAN ALMAYIN.......

İMZA CRUSHiNG_FORCE

• w800i varken.. p7200 de neymiş
  • daha önceden de biri almıstı forumda adam ertesi gün hemen satmıstı
    söledikleri seninle harfiyen aynı ses foto kalitesi berbatmısss
  • Foto 6630 gibi hatta daha kötü ben gördüm
  • bilgisayara bağlantısındada çok sorun oluyomuş diye duydum
  • benle aynı goruslerı paylastıgınıza sevındım...

bu arada forum alıp ertesı gun satııgı8nı soyledıgın arkadasımız sansızmış ben satmadım aldım ertesı gun iade ettım...
    o arkadasa iletmek loazım tuketıcı hakları dıye bır olay var aldıgımız urunu sebeb belırtmeden 7 veya 10 iş gunu içinde iade edebılıyoruz...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende almayı düşündüm bi ara işte bundan korktuğum için önce davrananların yorumlarını bekliyordum..
  • Amannn kardeşim ben 2 gün önce aldım ama beş para etmez bir telefon kamerası berbat, PC senkronizasyonu hemen hemen imkansız, ekran kapağı çok narin elinde kırılıverecekmiş gibi geliyor, mp3 leri zil sesi olarak atayamıyorsun, micro sd kart kullanıyor, işlem hızı inanılmaz yavaş bir fonksiyonu çalıştırmak isteyince ekrana bir kum saati geliyor insanı gıcık ediyor 2 saat sonra tıkladığın tuş görev yapıyor...
    Tek kelime ile berbat bir telefon bu gün derhal aldığım yere götürerek değiştirdim simens cx75 aldım üstünede 200 ytl geri verdiler, zaten 2. tel olarak düşünüyordum bu sefer iyice kontrolettimde öyle aldım ama faturasını daha yazdırmadım, benden size tavsiye sizde yeni aldığınız tel'in faturasını 2-3 gün denedikten sonra yazdırın, tüketiciyi koruma kanununa göre 7 gün içinde iadesi mümkün bu hakkınızı sonuna kadar kullanın..
    BEN AZ DAHA YANIYORDUM SİZ YANMAYIN..
    SAYGILAR....

• Bilgilendirme için Teşekkürler arkadaşlar
  • bide reklamında nasıl ballandıra ballandıra gösteriyolardı bu telefonu.bu yazıları okumasam gercekten bir numara diyecektim.yani bundan sonra reklamlardan gordugumuze inanmıycaz.
  • menü çok yavaş. aynı seimsnin alttan takma kameralı telefonları gibi.baglantısı zor. ama ekran ve kamerası iyi. tek derdi menü yavaş. çektiniz fotoları kaydetmek için, rehber için 5-6 saniye beklemek zoruda kalabiliyorsunuz. bu okadarda büyültülecek bir sorun deil. nokialarda siemslerde o sıkıntıyı çok çektik. dünyada hiç kimse kaliteden ödün vermden, vey aişcinden, kirasından feraget etmeden bir malı ucuza mal edemez.
  • Bilgilendirmeler için teşekkürler.Bu telefon hakkında bayağı bir bilgi sahibi olduk.Uzak durmak lazım
  • arkadaşlar ben 3 aydır kullanıyorum telefonu yavaşlık bakımından söyleneler doğru ama mp3 ler zil sesi oluyor ve ses kalitesi k750 den daha ii çektiğiresimlerde son derece kaliteli satj yatım fotoğraları bu makineyle çektim problemsiz pc senkronizasyonu mevcut ama önce menüsünden modemi açıyorsunuz sanaırım arkadaşlar telefonu kullanamadıklarından bunları problem olarak gömüşler bi de üst boyası biraz kibar yapılmış kalka biliyor ancak servis değiştiriyor bence telefon güzel ayrıca farklı duruyor ben hala tavsiye edebilirim nokiyaya 2 milyar veremeyenler için güzel bi tel
  • geçen alıyodum
  • quote:

Orjinalden alıntı: dickdick

arkadaşlar ben 3 aydır kullanıyorum telefonu yavaşlık bakımından söyleneler doğru ama mp3 ler zil sesi oluyor ve ses kalitesi k750 den daha ii çektiğiresimlerde son derece kaliteli satj yatım fotoğraları bu makineyle çektim problemsiz pc senkronizasyonu mevcut ama önce menüsünden modemi açıyorsunuz sanaırım arkadaşlar telefonu kullanamadıklarından bunları problem olarak gömüşler bi de üst boyası biraz kibar yapılmış kalka biliyor ancak servis değiştiriyor bence telefon güzel ayrıca farklı duruyor ben hala tavsiye edebilirim nokiyaya 2 milyar veremeyenler için güzel bi tel

işte ben buna gülerim.k750de megabass var ve kulaklıkları da güzel.daha kaliteli kulaklık takıldığında mesela hpm-70 gibi,işte o zaman ses kalitesi mükemmeleşiyorfoto da da p7200ü rakip bile kabul etmez k750yani yanlış bilgi vermeyin.iki telefonuda ayrıntılı bir şekilde inceleme fırsatım oldu.k750i tasarım dışında hepsinde 5 adım öndeydi.ama p7200ün ses kalitesi kötü mü???hayır değil ama walkman serisi ve n91 le yarışacak kadar iyi değil

• quote:

Orjinalden alıntı: psikopat_demobil

quote:

Orjinalden alıntı: dickdick

arkadaşlar ben 3 aydır kullanıyorum telefonu yavaşlık bakımından söyleneler doğru ama mp3 ler zil sesi oluyor ve ses kalitesi k750 den daha ii çektiğiresimlerde son derece kaliteli satj yatım fotoğraları bu makineyle çektim problemsiz pc senkronizasyonu mevcut ama önce menüsünden modemi açıyorsunuz sanaırım arkadaşlar telefonu kullanamadıklarından bunları problem olarak gömüşler bi de üst boyası biraz kibar yapılmış kalka biliyor ancak servis değiştiriyor bence telefon güzel ayrıca farklı duruyor ben hala tavsiye edebilirim nokiyaya 2 milyar veremeyenler için güzel bi tel

işte ben buna gülerim.k750de megabass var ve kulaklıkları da güzel.daha kaliteli kulaklık takıldığında mesela hpm-70 gibi,işte o zaman ses kalitesi mükemmeleşiyorfoto da da p7200ü rakip bile kabul etmez k750yani yanlış bilgi vermeyin.iki telefonuda ayrıntılı bir şekilde inceleme fırsatım oldu.k750i tasarım dışında hepsinde 5 adım öndeydi.ama p7200ün ses kalitesi kötü mü???hayır değil ama walkman serisi ve n91 le yarışacak kadar iyi değil

double bass olsa bile birtşey farketmez. çünkü bas ses seviyesinin yuksekşliği değildir. megabas bass seslerin daha kaliteli alınabilmesidir.
    lg lerin tümünün ses kalitesi se den daha iyidir. lglerin hepsini kullandım. ama se den sadece w900, w800 sesisni kullanmadım. diğerlerini kullandım. yeni gelen k610, k510 vs bile. gercekten se nin sesi çok yavaş. mümkünü yok birkaç kişilik bir ıdada mp3 dinlemeniz vetya di,nleti sunmanız. kulaklıkla dinleme zorunlulugunuz oluyor. ancak oda sessizse o başka.
    ilk mesajımda da soyledim. cihaz yavas. ama oyle 1 dakika felan dill. aybı symbian telefonlar gibi.
    çekilen fotolar duvarkagıdı olabildigi gibi mp3lerde zil sesi olabiliyor.
    zaten kimse n90 serisi ile karşılaştıramaz. lg ye ayıp oolur. bu 3310 dan 300k forograf çekmesini beklemek gibi manıksız. çünkü lg n serisinin yarı fiyatına mal satıyor. bu hamambocegi deilki kendinin 80 katını kaldırsın.
    500-600 ytl lik urunleri 400-500-600-700 ytl l,ik urunlerle kıyas edebilirsin
    n serisini kg920 ile kıyas edersen o zaman başka

• arkadaşım gülmüşsün ama benim önceki telefonun k750i di onuda bi 2 ay kadar kullandım ordan karar verebiliyorum ama bu telefona cidden haksızlık yapılıyor ben lg veya sony ditribütörü değilim sadece kullanıcıyım ve ona göre yorum yapıyorum diğer sitelerde msn bile yüklenemiyor denmiş biraz araştırmayla bu telefona uygun herşeyi bulabiliyorsunuz lg türkiyeye yeni geldiğinden yaygın değil ve böyle oluncada telefon kendini göstermiyor neyse bence bu telefon alınır bide seskonusunda kulaklığında üniversal line out olduğu için istediğiniz amfiye kolayca bağlarsınız buda bi artı daha olsun lütfen biraz daha araştıralım bir şeyler yazmadan
  • arkadaşlar buı telefonu alacağınız fiyata çok daha güzel telefonlar var mesela k750i s88 w550i s75 gibi bir çok telefon var hiç bişe bulamazsan 6680 teknosada 650ytlye düştü git ondan al bundan daha iyi yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gizemcahit -- 28 Ağustos 2006; 16:12:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.