Şimdi Ara

LG Optimus L7, nisan ayı sonunda boy gösterecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
25.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  
    LG Mobile'ın Fransa'daki ağ günlüğünde paylaştığı bilgilere göre Optimus L7, nisan ayı sonuna doğru Avrupa pazarına giriş yapacak.

Sim kilitsiz fiyatı 319 Euro olması beklenen Optimus L7, 1 GHz saat hızında çalışan işlemci ve 512 MB RAM'den güç alıyor; Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich işletim sistemini kullanıyor.

Dörtband GSM (850, 900, 1800, 1900 MHz) şebekesi ve HSPA (HSDPA: 21 Mbps, HSUPA: 5.76 Mbps) alt yapısı desteği sunan yeni akıllı telefon, 4 GB dahili flash bellek, 32 GB'a kadar microSD kart desteği, 4.3-inç boyutlu 480 x 800 piksel dokunmatik kapasitif IPS ekran, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 3.0, A-GPS, 5 megapiksel çözünürlüğünde kamera, LED flaş, otomatik odaklama ve 1700 mAh batarya gibi özelliklere ev sahipliği yapıyor.

• Samsung'un aynısı ve 512mb ram.Amaç ne LG ??
  • Tasarım zayıf, hatta samsung çakması diyebilirim alt kısımda, firmaların kendilerine ait bir tasarımı ortaya koymaları ve farklılaşmaları neden bu kadar zor oluyor? Bir ürün ortaya koyduklarını ve bununla birlikte sanat yaptıklarını nasıl hatırlatırız bu adamlara? Üzücü...
  • 512 mb ram ile ice cream sandwich güldürme bizi LG işlemciye bak ram'e bak arkadaş
  • s2 terk.
  • 319 euro çok uygun fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi South Korea -- 10 Nisan 2012; 17:59:20 >
  • hıg demiş samsung un burnundan düşmüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vidoko -- 10 Nisan 2012; 17:57:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bildiğin galaxy s2
  • L3 mart sonunda cıkacak diyorlardı 1 aydır onu bekliyorum L7 nisan ayı sonunda boy gösterecek diyor nisan sonunda cıksa mayısın ortasında anca türkiyeye gelirki l3 ün daha ortalıkta haberi bile yok
  • Optimus 4xte buda bildiğin galaxy SII. Tasarımcılar yatmış resmen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: St Batuhan

Tasarım zayıf, hatta samsung çakması diyebilirim alt kısımda, firmaların kendilerine ait bir tasarımı ortaya koymaları ve farklılaşmaları neden bu kadar zor oluyor? Bir ürün ortaya koyduklarını ve bununla birlikte sanat yaptıklarını nasıl hatırlatırız bu adamlara? Üzücü...

Tasarım gayet başarılı.
  • s2 çakması diyenlere gülüyorum ... patentlerle boğuşan lg deil
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooL_ROMEO

s2 çakması diyenlere gülüyorum ... patentlerle boğuşan lg deil

Ne alaka ?
  • Galaxy S i9000 donanımı(çift çekirdek işlemci ve 512MB ram varken tek çekirdekten bir farkı kalmaz)ve Galaxy S2 kasası. LG'e kızınca, laf atınca eleştirince suçlu oluyoruz da kusura bakmasın.kimse Samsung'a kopyacı deniyorsa LG en ucuz Çinli kopyacıların kralı herhalde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaruK_26

quote:

Orijinalden alıntı: CooL_ROMEO s2 çakması diyenlere gülüyorum ... patentlerle boğuşan lg deil
    Ne alaka ?

LG ninde bu pazarda kalması lazım , nasil galaxy serisi iphone serisine çok benziyorsa lg de samsungun cihazlarina benzetebilir.yoksa rekabet olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CooL_ROMEO -- 10 Nisan 2012; 19:51:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooL_ROMEO

quote:

Orijinalden alıntı: FaruK_26
    quote:

Orijinalden alıntı: CooL_ROMEO s2 çakması diyenlere gülüyorum ... patentlerle boğuşan lg deil
    Ne alaka ?
    LG ninde bu pazarda kalması lazım , nasil galaxy serisi iphone serisine çok benziyorsa lg de samsungun cihazlarina benzetebilir.yoksa rekabet olmaz

Ben nedense iPhone ile Galaxy serisini hiç benzetmiyorum.
    Bana benzer özellikleri söyler misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardlove_72

512 mb ram ile ice cream sandwich güldürme bizi LG işlemciye bak rame bak arkadaş

diyen arkadaş sony e. xperı arc s te yaptı 512 mb ram`le
  • LG ne yapıcağını şaşırmış hakkaten gerçekden bu benzerlikde belki tıpa tıp olmasada nereden ilham alındığı belli!..
  • quote:

Orijinalden alıntı: isyankar_emre

LG ne yapıcağını şaşırmış hakkaten gerçekden bu benzerlikde belki tıpa tıp olmasada nereden ilham alındığı belli!..

lg prada dan ilham almış bu telefonda
  • Ne 512ram mış be bitiremediniz LG ne kadar sipariş verdin?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.