Şimdi Ara

LG OPTIMUS L5[ANAKONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.254
Cevap
30
Favori
173.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: arjen553

İlk mesajı alıntılamayaydın iyiydi

• Telefonu yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Artılarıı ve eksilerini yazmam gerekirse..

+ ekran boyutu gayet iyi ve sizi fazlasıyla tatmin ediyor.
    + çok şık bir telefon ele oturması ve dışarıdan bakıldığında güzel izlenimler alıyor.
    + şarjı o kadar kurcalamama rağmen 1 tam gün yetiyor.

-----------------

- çözünürlük sıkıntısı bariz belli ediyor kendisini ama bu boyutta bir telefonda bu fiyat için bunu normal karşılayabiliyorum.
    - işlemci ile ilgili gerçekten ağır çalıştığını hissedebiliyorsunuz işlemci farkı diğer cihazlara göre bir adım geriden geliyor denebilir.
    - cihazın içerisinden çıkan kutu içeriğinde kullanım kılavuzu yerine kısa bir hızlı kullanım kılavuzu mevcut detaylı inceleme için pdf formatında lgworld sitesinden indirmek zorundasınız.

------------

Kullanan arkadaşlara sormak gerekirse yada LG telefonların genel özelliğini bilenlere, telefondaki printscreen tuşu nerededir ? yani ekrandaki görseli, ekranın o andaki fotoğrafını çekmek için neresine basmalı nasıl fotoğrafını çekmeliyim bir türlü aramama rağmen bulamıyorum yardımcı olan birisi çıkarsa çok memnun kalırım. Birde Quickmemo özelliğini sanırım silmişim tekrar nereden ve nasıl yükleyebilirim ?

• cihazı dün eşime sürpriz olsun diye teknosadan 499 tl ye aldım. ancak eşim beğenmedi ve cihaz bana kaldı. kullanım olarak ilk kez android telefon kullanıyorum bu yüzden bir farklı geldi. ekran büyüklüğü güzel. ancak işlemci gerçekten yavaş. wifi bağlantısı düşük. şarj süresini daha tam tespit edemedim.
  • Merhaba arkadaslar teknosada indirimli olarak 500 tl bu telefon almayı düsünüyorum fakat hic lg kullanmadıgım icin biraz tedirginim. Dokunmatigi nasıl mesaj yazarken sıkıntı cıkartıyo mu? Malzeme kalitesi nasıl? Ekranın kalitesi falan?
  • arkadaşlar lg optimus l5 e612mi yoksa optimus l5 e610 mu güzel?
  • http://www.istanbulbilisim.com.tr/?act=ShowCompare&p=34333,32738,32536,25401,35329,36612,35164,29765

arkadaşlar hangisi daha iyi cevap bekliyorum... acele olursa sevinirim.
  • arkadaşlar merhaba cihazı bugün yeni aldık ancak bir sıkıntı var tuş kilidi kapalıyken arama geldiğinde yanıtlama yapamıyorum yanıtla dediğimde işlemiyor bu sorunu nasıl halledeceğiz şimdiden teşekkür ederim.
  • haftaya bende alacağım aksilik çıkmaz ise.fiyata göre gayet iyi bence.özellikle ekran boyutu çok iyi
  • Ben de bugün aksam 6 civarı teknosadan indirimle aldım 500 tlye geldi 19 tlye de kasko yaptırdım. Cihazın görünümü gayet hos ekran dokunmatigi cok iyi sürekli mesaj yazdıgım icin en önemli konumdaydı o konuda sıkıntı yasamadım. Donanım olarak cok iyi bi sey degil haliyle 800 mhz islemci 512 ram var ama zaten en azından elimde android telefon olsun oyundu suydu buydu onları bilgisayarımda oynarım bu fiyata 4 inch ekranlı ve android 4'lü bi cihaz bulmusken fazla da bi sey beklemeye gerek yok :)

Benim su an yazdıklarım 2-3 saatlik deneme süreci icindeki görüslerim. Su an sarjda duruyo dolunca iyice inceleyip hakkında iyi ya da kötü yanlarını ya da cıkarsa ( ki umarım cıkmaz) sorunlarını burda paylasırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecelik85

arkadaşlar merhaba cihazı bugün yeni aldık ancak bir sıkıntı var tuş kilidi kapalıyken arama geldiğinde yanıtlama yapamıyorum yanıtla dediğimde işlemiyor bu sorunu nasıl halledeceğiz şimdiden teşekkür ederim.

Hocam aynı sıkıntıyı ben de yasadım da nası yapıldıgına pek dikkat etmedigim icin cok hatırlamıyorum ama sanırım arama geldiginde yesil tusun oldugu kısma elinizi getirip yuvarlak icine almanız gerekicek bi deneyin isterseniz olmazsa telefonu sarjdan cıkardıgımda bakıp size tekrardan yardımcı olabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordOfSummer -- 9 Aralık 2012; 2:14:01 >
  • Ön kamerası olan geniş ekranlı çözünürlüğü iyi ve olan fiyatı 650 yi geçmeyen bir android telefon istiyorum sizce hangi cihazı almalıyım? Bu telefonu alacam bise bulamazsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umt_cn -- 9 Aralık 2012; 14:44:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umt_cn

Ön kamerası olan geniş ekranlı çözünürlüğü iyi ve olan fiyatı 650 yi geçmeyen bir android telefon istiyorum sizce hangi cihazı almalıyım? Bu telefonu alacam bise bulamazsam.

Hocam bu telefonun önünde kamera yok ekran cözünürlügü de iyi degil. LG Optimus Black cihazına bakabilirsin önde 2 mp kamera vardı yanlıs hatırlamıyosam. Cözünürlügü de 480x800 nova ekran var bugün vatanda %25 indirim var LG Optimus Black 575 tl. Tek kötü yanı android 2.3 olması ve güncelleme alıcak mı hala bi bilgi yok
  • http://www.teknosa.com/kategori/telekom/cep_bilgisayari_pda_/722/125070928/lg_e612_optimus_l5_siyah_akilli_telefon bakın burda fiyat 500 tl.teknosa mağazasına gidiyorum 750 lira diyorlar.böyle lanet sistem olur mu
  • arkadaşlar yaklaşık 15 gün oluyor çok memnunum üründen ancak şöyle bir sorun ortaya çıktı cihaz uyku modunda iken tuşkilitli vaziyette bırakıyorum ve ara ara ekran ışığı kendiliğinden yanıp söndüğünü farkettim buda şarj süresini olumsuz etkiliyecektir bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaş varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: veysel_ezl32

arkadaşlar lg optimus l5 e612mi yoksa optimus l5 e610 mu güzel?

l5 ten iki çeşit mi var , 610 ve 612 ? ne farkları var ?
  • l5 te radyo var mı,radyo benim için önemli ,bir yerde olmadığını okudum doğru mu acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vita80

http://www.teknosa.com/kategori/telekom/cep_bilgisayari_pda_/722/125070928/lg_e612_optimus_l5_siyah_akilli_telefon bakın burda fiyat 500 tl.teknosa mağazasına gidiyorum 750 lira diyorlar.böyle lanet sistem olur mu

bu durum hakkında bilgisi olan yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: frape

quote:

Orijinalden alıntı: veysel_ezl32

arkadaşlar lg optimus l5 e612mi yoksa optimus l5 e610 mu güzel?

l5 ten iki çeşit mi var , 610 ve 612 ? ne farkları var ?

Bildiğim kadarıyla 610 da NFC denilen mobil ödeme donanımı var.612 de bu donanım yok. (Mobil cüzdan denilen şey)
    Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: frape

l5 te radyo var mı,radyo benim için önemli ,bir yerde olmadığını okudum doğru mu acaba ?

L5 de radyo var.(FM radyo olarak sorduğunuzu farzediyorum).Güzel çalışıyor. Tune in gibi internet radyolarını da zaten yükleyebiliyorsunuz.
  • quote:

quote:

http://www.teknosa.com/kategori/telekom/cep_bilgisayari_pda_/722/125070928/lg_e612_optimus_l5_siyah_akilli_telefon bakın burda fiyat 500 tl.teknosa mağazasına gidiyorum 750 lira diyorlar.böyle lanet sistem olur mu

bu durum hakkında bilgisi olan yok mu ?

Ben cts günü 500 tlye aldım hocam. Sordum indirim mi var normal fiyatı mı diye normal fiyatı 600 tl bugüne özel 100 tl indirim var dediler. Sitesinde degistirmemisler demek ki. İsterseniz bi gidin konusun

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.