Şimdi Ara

LG OPTIMUS L5[ANAKONU] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.254
Cevap
30
Favori
173.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de 2 gündür cihazı kullanıyorum.Genel giriş seviyesi bir cihaz için oldukça yeterli.Ekran çözünürlüğü falan gibi kötü yorumlara pek takılmayın.Standart bir kullanıcı için gayet yeterli bir cihaz.

Bende bir soru sormak istiyorum.Telefonda "root" yapmadan uygulamaları sd karta nasıl taşıyabiliriz.Benim telefonda uygulamaları sd karta taşı gibi bir yer bulamadım.Ayrıca mevcut SD kartı telefon üzerinden formatlayamıyorum.Araçlar>Depolama>SD kartı sil kısmı aktif olmadığı için .

Bunları rootsuz yapmanın bir yolunu bilen var mı?

Saygılar.
  • SLM ARKADASLAR BUGUN TEKNOSADAN BU TELEFONDAN ALDIM EVE GELİNCE PİL TAKMAK İÇİN ARKASINI ACTIGIMDA MADE İN CHİNA YAZISINI GÖRDUM VE SOK OLDUM HEPSİ CHİNA ÜRETİMİMİ YOKSA TEKNOSAMI CHİNA SATIYOR YADA BANA MI ÖYLE DENK GELDİ LÜTFEN YARDIM
  • Benimki de çin üretimi.Takma kafana ,millet çinden telefon getirtmek için türlü taklalar atıyor :)
  • bende dün teknosa dan aldım.ürün gayet güzel.hafif elde çok şık duruyor.plastik samsunglar gibi kötü bir duruşu yok.parasına göre çokta güzel telefon.aynı özellikler için htc ve samsung sony modellerine bakabilirsiniz.ekranın 4 olması ayrı bir güzel.çözünürlük çok yüksek değil ama beni rahatsız etmedi.şu ana kadar da memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mars51

quote:

Orijinalden alıntı: frape

l5 te radyo var mı,radyo benim için önemli ,bir yerde olmadığını okudum doğru mu acaba ?

L5 de radyo var.(FM radyo olarak sorduğunuzu farzediyorum).Güzel çalışıyor. Tune in gibi internet radyolarını da zaten yükleyebiliyorsunuz.

teşekkürler cevabınız için, aldım kullanıyorum çok güzel
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mars51

quote:

l5 te radyo var mı,radyo benim için önemli ,bir yerde olmadığını okudum doğru mu acaba ?

L5 de radyo var.(FM radyo olarak sorduğunuzu farzediyorum).Güzel çalışıyor. Tune in gibi internet radyolarını da zaten yükleyebiliyorsunuz.

teşekkürler cevabınız için, aldım kullanıyorum çok güzel

Rica ederim.Hayırlı olsun
    Sayglar
  • bu telefonun küçük sanıyordum teknosada 4" ekranı olduğunu gördüğümde epey şaşırmıştım :)
  • Arkadaslar bu telefon icin kılıf bulabilen var mı?
  • Ben de henüz icime sinen bir kılıf. bulamadım.GG deki kiliflar hosuma gitmedi ve bana fahiş fiyatli geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flash player varmi telefonda?

eger yoksa ne gibi sorunlar yasarim

tesekkurler

• ya bunun içinde bulunan navigasyon hep konum bekleniyor diyor bi cacık olmuyor navisi böyle hantal mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: demirfeza

ya bunun içinde bulunan navigasyon hep konum bekleniyor diyor bi cacık olmuyor navisi böyle hantal mı

???? navigasyon için hangi programı kullanıyorsun ? ve gps anteni aktif mi?
    Ben İGO kullanıyorum ve en fazla 15 saniye de uydulara kilitleniyor.Yok bir problem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umt_cn

flash player varmi telefonda?

eger yoksa ne gibi sorunlar yasarim

tesekkurler

Telefonda flash player yok.Bildiğim kadarıyla ICS sürümünde zaten flash player olmuyor.Fakat ICS için haricen hazırlanmış flash playerler var.Ben henüz kurmadığım için yeterliliği konusunda bişey diyemem.
    Şu ana kadar çok eksikliğini hissetmedim.
    Saygılar
  • Arkadaşlar Optimus L5'imi hediye Note 2 geldiği için sattım konuyu ilgilenebilecek birisine devredebilirim.
    Konuyu devralmak isteyen varsa forum yöneticilerine pm yoluyla ulaşıp bildirebilirsiniz

Yukarıda sorulan iki soruyada cevap vereyim
    Flash Player artık hiçbir mobil sürümde yok.Ancak eski programın apk'sını netten indirip kullanabilirsiniz.
    Google'ın kendi navigasyonu henüz beta sürümündedir.Verimsiz çalışır bu cihazın uydulara kilitlenme süresi 10-15 saniye arasındadır.Bu rakam gayet başarılı iGO MyWay programını tavsiye ederim navigasyon olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: likeman

SLM ARKADASLAR BUGUN TEKNOSADAN BU TELEFONDAN ALDIM EVE GELİNCE PİL TAKMAK İÇİN ARKASINI ACTIGIMDA MADE İN CHİNA YAZISINI GÖRDUM VE SOK OLDUM HEPSİ CHİNA ÜRETİMİMİ YOKSA TEKNOSAMI CHİNA SATIYOR YADA BANA MI ÖYLE DENK GELDİ LÜTFEN YARDIM

Arçelik markasının ürünlerinin bile çoğu çin malı, çin malı olmayan malmı var.
  • Flash player için aşağıdaki linkten

http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html
    Flash Player for Android 4.0 archives başlığı altındaki
    son sürüm olan;

http://download.macromedia.com/pub/flashplayer/installers/archive/android/11.1.115.34/install_flash_player_ics.apk yükleyebilirsiniz.
    Tarayıcı ayarlarından flash içeriğe izin ver seçeneğini seçerseniz (Ben opera kullanıyorum) telefonunuzda flash player çalışır hale gelecektir.
    Ben şimdi kurdum herhangi bir problem gözlemlemedim.

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mars51 -- 17 Aralık 2012; 11:15:38 >

• Arka planda calısan uygulamaları nerden görüp kapatıcaz bilgisi olan var mı arkadaslar?
  • uygulama yoneticisini calistir.asagida gorev yonetici veya task killer uygulamalari var.herhangi birini kur.boylece arka plandaki uygulamaları kapatabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: BooRocK1

quote:

Orijinalden alıntı: emrecelik85

arkadaşlar merhaba cihazı bugün yeni aldık ancak bir sıkıntı var tuş kilidi kapalıyken arama geldiğinde yanıtlama yapamıyorum yanıtla dediğimde işlemiyor bu sorunu nasıl halledeceğiz şimdiden teşekkür ederim.

Hocam aynı sıkıntıyı ben de yasadım da nası yapıldıgına pek dikkat etmedigim icin cok hatırlamıyorum ama sanırım arama geldiginde yesil tusun oldugu kısma elinizi getirip yuvarlak icine almanız gerekicek bi deneyin isterseniz olmazsa telefonu sarjdan cıkardıgımda bakıp size tekrardan yardımcı olabilirim

yesil cevaplama tuşunu sürükleyin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.