Şimdi Ara

^^ LG OPT 3D l 1 GHz ÇİFT ÇEKİRDEK l 512MB DDR2 l 4.3''480x800 l 1080p l HDMI l ^^ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.919
Cevap
27
Favori
173.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Abdullah_81

anlayan biri şöyle güzel bir imza yapabilirmi acaba? olursa güzel olur

Bende katılıyorum bir imza fena olmaz
  • Oyunlar root istiyormu?
  • arka planda calısmaya baslayan programlar ıcın cozum yok mudur kımsede ?

kendılıgınden acılıyor programlar yaa sarj bıttı ıkı saatte nerdeyse
  • Su sarj sikintisina en iyi cozum nedir? en azindan 1 gun kullanalim. geceden sabaha hic kullanilmayan telefon %100den %78e dusuyor.
  • Kardeş oyunlar için root yapmaya gerek yok, arka planda açılan programlar ise GB in en berbat yönü, 2 dk bir kenera bıraksam en az 5 tane program kendi başına çalışmaya başlıyor

Çözüm ya programı sileceksin yada bir task manager kurup, otomatikl görev sonlandırmayı açacaksın... ki bu defa da task manager şarjı yiyor, onun için en iyisi kullanmadığın programları silmek
  • quote:

Orijinalden alıntı: horrabin

Oyunlar root istiyormu?

Hayır istemiyor hocam..

quote:

Orijinalden alıntı: Abdullah_81

ooo emre yüzbaşı olmuşsun hayırlı olsun komutanııım

Sağol :)

quote:

Orijinalden alıntı: FaTTi10

arka planda calısmaya baslayan programlar ıcın cozum yok mudur kımsede ?

kendılıgınden acılıyor programlar yaa sarj bıttı ıkı saatte nerdeyse

Task manager kullanın bence..

quote:

Orijinalden alıntı: stiglitz

Su sarj sikintisina en iyi cozum nedir? en azindan 1 gun kullanalim. geceden sabaha hic kullanilmayan telefon %100den %78e dusuyor.

Task manager ile açık kalan uygulamaları kapatın belki daha uzar hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre-45 -- 5 Mart 2012; 18:21:25 >

• Bugün Thiazo3D yi kaldırıp orjnal 20D ye döndüm fakat çok pişman oldum :).Akıcı menü akıcı seçenekler vs hepsi gitti.Kesinlikle Thiazo 2.6 yı tavsiye edeiyorum imkanı olan denesin.
  • Task manager programlari kapattiktan sonra tekrar aciliyor programlar bir de maksimum kac gb sd kart takabiliyoruz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefona iphone daki gibi reset atılıyomu...bide bu alttaki tuşların ışığını ekran açık kaldığı sürece nasıl yanık tutucağız...
  • Android'in 2.3 versiyonunda arkada çalışan programların sıkıntı yaratmadığını, hatta task killer gibi programlar kullanılmamasının tavsiye edildiğini hatırlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cfiliz

Android'in 2.3 versiyonunda arkada çalışan programların sıkıntı yaratmadığını, hatta task killer gibi programlar kullanılmamasının tavsiye edildiğini hatırlıyorum.

aynen bende duymuştum bunu.hatta bu tip programların işe yaramadığıda söyleniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogan_1977

quote:

Orijinalden alıntı: cfiliz

Android'in 2.3 versiyonunda arkada çalışan programların sıkıntı yaratmadığını, hatta task killer gibi programlar kullanılmamasının tavsiye edildiğini hatırlıyorum.

aynen bende duymuştum bunu.hatta bu tip programların işe yaramadığıda söyleniyor

peki ozaman neden telefonun içinde kurulu geliyo ??
  • 1 çok pro içinde var hepsi yararlımı hayır :) o yüzden siz kendiniz karar vermelisiniz..bana soracak olursanız task managger kullansanız da kullanmasanızda çalışması gereken pro çalışacak çünki gb nin çalışma sistemi bu. çalışan 1 pro 1 diğer çalışan proya ihtiyaç duyuyor siz kapasanızda o yine açılacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: cleet

Telefona iphone daki gibi reset atılıyomu...bide bu alttaki tuşların ışığını ekran açık kaldığı sürece nasıl yanık tutucağız...

reset de a atabilirsiniz format da :)

• quote:

Orijinalden alıntı: stiglitz

Task manager programlari kapattiktan sonra tekrar aciliyor programlar bir de maksimum kac gb sd kart takabiliyoruz?

32gb diye biliyorum ama ben eski nokia n95 imde 16gb kullanıyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ishan

quote:

Orijinalden alıntı: cleet

Telefona iphone daki gibi reset atılıyomu...bide bu alttaki tuşların ışığını ekran açık kaldığı sürece nasıl yanık tutucağız...

reset de a atabilirsiniz format da :)

Nasıl yapıyo peki hocam...bide bu alttaki tuşlar için yapıcak bişey yok sanırım...
  • ishan üstad gereken açıklamayı yapmış.o kadar boş uygulama varki muhtemelen task killer ve diğer benzeri programlar gibi boş.uzun zaman kullandım ama hiç biri programların kapanmasını sağlamadı.tekrar açıldı.gingerin hastalığı yeni versiyonlarda bu sorun inşallah ortadan kalkar.insanda stres yapıyor.
  • arka planda çalışan uygulamalar froyodada vardı ayarlardan görülebiliyordu gb de ise task managerde gözüküyor. ben android booster kullanıyorum settingten auto system optimizatiun işaretle frequency 10 minutes yap ekranı kilitledikçe onlar otomatikmen siliniyor. ekrandanda task manager programlarını kaldır kafan rahat olsun. benim hiç aklıma bile gelmiyor. NOT pil performansınada iyi geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin5808 -- 5 Mart 2012; 21:23:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramuli

Çok iyi olmuş yeni bi başlık tam da dün inceledim telefonu. Samsung Galaxy S2 nin ekranı amoled + fakat bana LG nin ekranı da gayet güzel geldi. 3D kamera da cabası. Memnun musunuz arkadaşlar ? Var mı şöyle çok eksik dediğiniz bir yönü telefonun ?

Biraz daha hizli olsaymis daha iyi olurmus. Birde ekrani cok kaygan degil... Ama memnunum, iphone 4e tercih ederim. (4s ile bir siteye girmeyi denedim ayni hizda girdi ancak site de cok rekalm, resim olunca kasma yapiyor)
  • Arkadaslar birinci mesajdaki tanitimi telefondan siteye girdigimde aciyorum fakat iki video oluyor 3d acilmiyor nasil izleyebilirim?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.