Şimdi Ara

^^ LG OPT 3D l 1 GHz ÇİFT ÇEKİRDEK l 512MB DDR2 l 4.3''480x800 l 1080p l HDMI l ^^ (296. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.919
Cevap
27
Favori
173.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yavaş bir cihaz olarak hatırlayacağım, bende sattım...
  • arkadaşlar merhaba, uzun uğraşlar sonucu v30a ics ye yükselttim telenu. herşey normal ilerledi. Ama telefon tüm şebeke ve imei bilgileri gitmiş, simkart çalışmıyor. Bu aşamada tekrar rom veya kdz ile uğraşmadan imei numrasını nasıl tanıtabilirim. teşekkürler.

• awakado kullanıcısına yanıt
    Kardesim ben telefonu satali cok oldu ve Burasi baya oldu ama bu tarz bir sorun yasayan olmustu sanki zamaninda konu ici arama secenegini kullanarak uygun kelimelerle biraz ara bulman lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrica tekrar 30a yuklemeyi dene. Cihaz kendine gelebilir.
    Ha bir de gizli menusu vardi bunun oradan imei ekleniyordu sanki onu da konu icinde bir ara

• Dokunmatiğinde sorun yaşayan oldu mu? Telefona hiç dokunmadığım halde kendi kendine bir yerlere giriyor format attım düzelir gibi oldu ama yine aynısı oldu...
  • acurfirarda A kullanıcısına yanıt
    Telefonu yakin zamanlarda hic dusurdun mu. Ekranin sagini solunu kontrol et bende de olmustu. Ekranin bir koseden kilcal sekilde hafif kirildigini farkettim sonradan ama bir kac hafta sonra. Yani kirik cok kucuktu

• konuyu hortlaşmış gibi olucam ama belki başka arkadaşların işnie yar :D

bu cihaza v30 (4,0,4) a yükledikten sonra bidaha 2,3,6 ya dönmek çok meşekkatli

v30 yükledim sorunçıktı baştan yükleyemiyorum diyenlerin en büyük kabusu bağlantının sürekli kopuyor gibi bilgisayarda ses gelmesi idi
    geçmiş msj larda bende yaşamıştım sorunu çözümü aslında çok basitti
    tek kafa karıştıran kısım yükleme farkı 2,3,5 te batarya sökükken yapılan yükleme 4,0,4 te takılı olarak yapılacak tek tek adımları hatırlamıyorum ama
    daha önce yazmıştık konuda mevcut bu telefon için 2 başlık açılmıştı sorun yaşayanlar icelesin sayfaları
  • Arkadaşlar kusura bakmayın 2 ay geçmiş ben ancak yeni bakabildim. Evimde internetim yok ve sağlık sorunlarım vardı. Telefonun dokunmatiği düzeldi format atınca ama şimdide iç işlemler hazırlanıyor lütfen bir kaç saniye içinde yeniden deneyin hatası alıyorum telefonla 112 i bile arayamıyorum arayan ulaşamıyor hat çektiği halde format attım ama düzelmedi. Telefonu düşürme konusuna gelince evet bir ya da iki kez düştü ama öyle sert bir düşüş değildi. Cevaplarınız için ayrıca teşekkür ederim...
  • Arkadaşlar Merhaba,

Telefon gece %100 iken sabah şarjının %20'ye hatta %1 e düşmesi normal mi? İnternette gezerken bile normal giden şarj bekleme modunda internette gezinir gibi şarj tüketiyor.

Böyle birşey yaşayan oldu mu?
  • Bu telefonun en büyük skıntısı batarya idi :(
    Her türlü idare ediyordu.3D'de cabası.
  • Batarya yine kullanılıyor ve idare ediyordu lakin bu aralar yazılımsal mı bilemedim geceden sabaha şarj bitiyor.Tam emin olsam batarya alacağım...

Telefonumdan hala memnunum :)... Kullanım rekoru kırıyorum...
  • bilgehan_de B kullanıcısına yanıt
    kullandıgım zaman Tayland'lı bir yazılımcı android 4 çıkartmıstı.
    Ayrıca 3500Mah lık batarya satılıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enemywalker

kullandıgım zaman Tayland'lı bir yazılımcı android 4 çıkartmıstı.
    Ayrıca 3500Mah lık batarya satılıyordu.

Piyasada var olan romların çoğu sadece düzenleme ve çoğu hata kaynıyor.En iyisi yine Stock olarak geliyor bana..

Pil konusunda arka kapağın ne kadar büyük olduğunu kestiremediğimden alamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehan_de

Arkadaşlar Merhaba,

Telefon gece %100 iken sabah şarjının %20'ye hatta %1 e düşmesi normal mi? İnternette gezerken bile normal giden şarj bekleme modunda internette gezinir gibi şarj tüketiyor.

Böyle birşey yaşayan oldu mu?

Aynı şeyi ben de yaşadım sanırım bluetooth ile alakalı bir şey bu format attım olmamıştı en son şarjı tamamen bitirip tamamen doluncaya kadar şarj ettim öylelikle hallolmuştu.
  • cwm açmakta sıkıntı yaşıyorum ama sanırım ölmüş buralar :) yine de sesimi duyan çıkar belki.

cihazı rootladım. ama cwm açılmıyor. recovery mod'da sadece wipe seçenekleri ve reboot var. sd karttan yükleme yok. ne yapmam gerekiyor?
  • CWM yükleyememişsin o zaman :D Bunun için xda'da All in One Tool 1.3 diye bir araç var..Onu indir ve Recovery kurulumunu gerçekleştir.
    Ayrıca Recovery ye geçmek tuşların kombinasyonuyla olduğundan biraz zaman alabiliyor.birkaç kez denemeyi unutma..Umarım başarırsın..

Bu arada 4 yılı aşkın süreyle bu telefonu kullanıyorum.Hala canavar ...

Ekranında ne bir çizik..Ne bir fiziksel kusur.. Bazen keyfi olarak ekranına yumruk bile atıyorum... Bu telefonu olanlar hala çok şanslı...
  • Guncelleme ugruna cok erken gitti rahmetli

• Kullanan kalmadı mı bu mükemmel telefonu?

Söylediklerimde ciddiyim çünkü en az 300-500 kez yazılım atıp 1000'lerce kez sarja takmaktan hesap yapınca ne soketinde bir bozulma,o kadar koruyucusuz kullanmama rağmen,günlük ekranına yumruk atmama rağmen ne ekranındabir kırık bir çizik...Ne de bir donanımsal problem...

Keşke telefonların donanımı da bilgisayarlar gibi değiştirilebilseydi...
  • 
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.