Şimdi Ara

^^ LG OPT 3D l 1 GHz ÇİFT ÇEKİRDEK l 512MB DDR2 l 4.3''480x800 l 1080p l HDMI l ^^ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.919
Cevap
27
Favori
173.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Emre-45

Arkadaslar birinci mesajdaki tanitimi telefondan siteye girdigimde aciyorum fakat iki video oluyor 3d acilmiyor nasil izleyebilirim?

emre telefondan izlerken 3d olacak ama seçim tuşu var.home(ev şeklinde) onun solundaki yani en soldaki tuşa bas.3d formatlayıcıdan en uygun olanı seçeceksin.sonra iyi seyirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogan_1977

quote:

Arkadaslar birinci mesajdaki tanitimi telefondan siteye girdigimde aciyorum fakat iki video oluyor 3d acilmiyor nasil izleyebilirim?

emre telefondan izlerken 3d olacak ama seçim tuşu var.home(ev şeklinde) onun solundaki yani en soldaki tuşa bas.3d formatlayıcıdan en uygun olanı seçeceksin.sonra iyi seyirler

Benim yazilimda falan mi sikinti var acaba? Thiaizo3d kullaniyorum Youtube3D den video izleyebiliyorum fakat bunu bir turlu izleyemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben stock rom kullanıyorum bilmiyorum ama bu linkini verdiğim videoyu mutlaka indir.telefonunda olsun.ben telefonda hem daha güzel hemde 3d olarak izleyecebileceğini düşünüyorum
  • Tubemate ile indirdim telefona fakat yine iki parca gorunuyor bir turlu cozemedim su isi. Izlemek istiyorum 3D o videoyu.
  • tamam işte vido oynarken telefonda en altta 4 adet dokunmatik tuş varya.en soldakine bas.seçenek tuşu yani.oradan 3d formatlayıcıya bas.sonra 3dyi veren en iyi görüntüyü seç
  • Merhaba .
    telefona yeni 2.3.5 v21a yukledim. zaman zaman sorun cikariyor. iç işlevler düzenleniyor gb bir uyari çıkıyor ve bir müddet arama yapamıyorum. gelen aramalar bazen telefona hic yansımıyor. Birçok kişi beni atdigini soyledi ama telefonda hicbir arama gozukmuyor. bu sorunla karsilasan var mi? Ne yapmaliyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Watch N Learn

quote:

Orijinalden alıntı: Ramuli

Çok iyi olmuş yeni bi başlık tam da dün inceledim telefonu. Samsung Galaxy S2 nin ekranı amoled + fakat bana LG nin ekranı da gayet güzel geldi. 3D kamera da cabası. Memnun musunuz arkadaşlar ? Var mı şöyle çok eksik dediğiniz bir yönü telefonun ?

Biraz daha hizli olsaymis daha iyi olurmus. Birde ekrani cok kaygan degil... Ama memnunum, iphone 4e tercih ederim. (4s ile bir siteye girmeyi denedim ayni hizda girdi ancak site de cok rekalm, resim olunca kasma yapiyor)

Bilgi broşüründe çift bellek çift çekirdek diye bi resim var. O bayağı dikkatimi çekmişti. Acaba telefona yükleme yaptıkça mı biraz performansı düşüyor ? Bir de 3D wallpaper vardı onu arka plana koyunca böyle ayrı bi hoş durdu bilmiyorum belki 3D adını görünce öyle bi etkilenmiş olabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: mandibula1

Merhaba .
    telefona yeni 2.3.5 v21a yukledim. zaman zaman sorun cikariyor. iç işlevler düzenleniyor gb bir uyari çıkıyor ve bir müddet arama yapamıyorum. gelen aramalar bazen telefona hic yansımıyor. Birçok kişi beni atdigini soyledi ama telefonda hicbir arama gozukmuyor. bu sorunla karsilasan var mi? Ne yapmaliyim?

Kardeş fabrika ayarlarından wipeleri yapman lazım

Emre kardeş dikkat etmedim ama bu olayı sayfaya eklersen iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

quote:

Orijinalden alıntı: mandibula1

Merhaba .

Kardeş fabrika ayarlarından wipeleri yapman lazım

Emre kardeş dikkat etmedim ama bu olayı sayfaya eklersen iyi olur

eklemeye gerek yok bence zaten update ve custom yükleyen birinin bu durumu bilmresi gerekir :))

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dogan_1977

quote:

Benim yazilimda falan mi sikinti var acaba? Thiaizo3d kullaniyorum Youtube3D den video izleyebiliyorum fakat bunu bir turlu izleyemedim.

Videoyu sayfada izlerkenmi yoksa ındırıp herhangı bır vıdeo oynatıcı ıle ızlerkenmı yapılacak bahsettıgınız secım?.
    20 d kullanıyorum, web ustunden ızlerken secenek tusunda bahsettıgınız 3d ıle ılgılı hıc bır sey cıkmıyor?

• Arkadaşlar paralel ithalattan telefon alan yada yurtdışı güncellemeleri alan biri var mı ? benim tel yurtdışı güncellemeleri alıyor ama bu ay icinde 2 kez 403 mb lık bir update yaptı tel lg update ile ama 2 side aynı karnelde aynı sürümde aynı V21a nov-15-2011 diyor yeni felan değil e niye 2 kere güncelleme yaptı ki ? aynı şeyle karşılaşan varmıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: voyage123

Arkadaşlar paralel ithalattan telefon alan yada yurtdışı güncellemeleri alan biri var mı ? benim tel yurtdışı güncellemeleri alıyor ama bu ay icinde 2 kez 403 mb lık bir update yaptı tel lg update ile ama 2 side aynı karnelde aynı sürümde aynı V21a nov-15-2011 diyor yeni felan değil e niye 2 kere güncelleme yaptı ki ? aynı şeyle karşılaşan varmıdır ?

Lg Updater bazen saçmalayabiliyor.Sorun yok İsterseniz Türkiye için çıkan v20D kurabilirsiniz.
  • Bu arada bende dayanamadık bu stock roma ve yine Thiaizo3D ye geçiş yaptım.Bariz hız farkı var arkadaşlar bence sizde geçin.Akıcılık vs çok iyi.
  • quote:

Bu arada bende dayanamadık bu stock roma ve yine Thiaizo3D ye geçiş yaptım.Bariz hız farkı var arkadaşlar bence sizde geçin.Akıcılık vs çok iyi.

hayalet çağrı olayı ve sinyal gücü nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasargo

quote:

Bu arada bende dayanamadık bu stock roma ve yine Thiaizo3D ye geçiş yaptım.Bariz hız farkı var arkadaşlar bence sizde geçin.Akıcılık vs çok iyi.

hayalet çağrı olayı ve sinyal gücü nasıl ?

Şu ana kadar hayalet çağrı yaşamadım ve sinyal güc sorunsuz.
  • Bu arada benim gibi ilk mesajdaki videoyu izleyemeyenler için videoyu değiştirdim bu sorunsuz biçimde izlenebiliyor mutlaka izlemelisiniz
  • Cihazın normal tarayıcısı dünden beri youtube'den video izlerken kendini masaüstüne atıyor.. Dün böyle bir sorun yoktu neden olabilir..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ronin1453

Cihazın normal tarayıcısı dünden beri youtube'den video izlerken kendini masaüstüne atıyor.. Dün böyle bir sorun yoktu neden olabilir..?

Cihazi kapatip actiniz mi ?
  • telefondan bu siteye giriyorum,
    videoyu başlatıyorum fakat yine çift ekran.
    seçenekler menüsünde 3 d ile ilgili hiç bir sekme yok.
    Siz siteyi veya site üzerinde bir videoyu başka bir apk ile mi açıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: horrabin

telefondan bu siteye giriyorum,
    videoyu başlatıyorum fakat yine çift ekran.
    seçenekler menüsünde 3 d ile ilgili hiç bir sekme yok.
    Siz siteyi veya site üzerinde bir videoyu başka bir apk ile mi açıyorsunuz?

Videoyu degistirdim bu videoyu bir deneyin olmaz ise bilgisayarinizdan girin videoya youtubedan.Videonun asagisinda 3d olacak ona tiklayin ayarlardan 1080p yi secin ve idm ile indirin yaklasik 600mb lik bir video.Indirdikten sonra telefona atip keyfini cikarin.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.