Şimdi Ara

LG - OLED65G56LW- OLED77G56LW- OLED83G56LW Kullananlar Kulübü [2025] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
852
Cevap
50
Favori
44.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ben çalıştığım yerden G1 almıştım 2 sene oldu.

2017 den bu yana da oled ekran kullanırım evde. Malesef alıştık bir daha bırakamayız. Hergün daha da pahalı hale gelsede, almak zorunda kaldığımda , şartları denk getireceğiz .

• Nav-Doc N kullanıcısına yanıt
    Hayırlı uğurlu olsun hocam.Bu tür dalgalanmalar bende de mevcut.Kusursuz bir tv bulmak bence imkansız.Arayınca muhakkak bir yerinde bir şey buluyor insan.Dalgaların boyu ve şiddeti artmadığı sürece sıkıntı yok bence :) Şaka bi yana kullanıma engel olmayan bu tür sıkıntıları dert etmeyin.Tabii yine de siz bilirsiniz.Tv yi pc ye bağlayıp media player home cinema uygulamasından madvr işleyici ile film dizi izlemenizi tavsiye ederim.Her türlü tv nin kendi netflix tarzı uygulamalarından daha net canlı ve yüksek kalitede..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ShinQda kullanıcısına yanıt
    Uzun yıllar kulanırsınız, ihtiyaç olmaz inşallah.

• dkartal D kullanıcısına yanıt
    Sağolun. Keşke uğraşıp o şekilde izleyebilecek kadar vaktim olsaydı. Biz uygulamalardan devam.

• Merhabalar. Bende LG g5 yolu gözleyenlerdenim LG - OLED65G56LW- OLED77G56LW- OLED83G56LW Kullananlar Kulübü [2025]  Şunu soracağım, şimdi bu modeller anlaşıldığı kadarı ile sehpa ayağı olmadan geliyor. Tamam okey... Fakat ben G4 modellere baktığımda arkasında sanırım askı aparatı için delikler gördüm. (Sanırım dedim çünkü deniyemediğim için bilemiyorum satıcı elemanda beni aydınlatamadı.) Yani hali hazırda askı aparatı olan bi sonorous sehpam var. LG G5 aldığımda (inşaalah tabii kısmetse ) bu sehpada kullanabilir miyim acaba ? Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar aydınlatabilir mi ? Duvarı delmek falan istemiyorum ben çünkü.

• curious_man C kullanıcısına yanıt
    İzmir de iseniz yardımcı olayım, servis in bürosuna yönlendireyim, orada elinizdeki ölçü ile deneme şansınız olur

• yok İstanbul da yaşıyorum. teşekkür ederim.

• moustapha129 M kullanıcısına yanıt

Bunu bende sordum media mark ta. Parasıyla servisten temin edebilirsiniz demişti arkadaş.

G serisini kurmak için orjinal bir stand bulamazsınız, Servis lerde gidip sağdan soldan Gıda çarşılarındaki toptancılardan alıyorlar bu tarz ürünleri.

Asıl amacınıza uyuyor mu, malzeme kalitesi iyi mi o içinize siniyorsa, kullanın tabiki de.

Çok değil 5 sene önceye kadar TV sehpaları, asım tahtaları ile geliyordu. Bkz. herşey değişti kısa sürede.

77g4’ler de alınabilecek seviyeye düşer inşallah

• basis35 kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz seviye nedir bilmiyorum ama şu an gece kampanyaları ile 144 e veriyorlar

Yani şu anda kullandığım böyle birşey. G5 e uyar diye umut ediyorum 🙄

LG - OLED65G56LW- OLED77G56LW- OLED83G56LW Kullananlar Kulübü [2025]

LG - OLED65G56LW- OLED77G56LW- OLED83G56LW Kullananlar Kulübü [2025]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla 2021 model 55C1-65G1 var bende. 55CS3 aldım 2024 te şimdi de 65G1 aldım. Benim gözümde tek farklılık Hdr ile yazılım hızı. 2021 hala çok güzel görüntü veriyor. TV'leri regülatör ve standby olarak kullanıyorum. En zayıf halka 55C1'i aktif olarak günde 10 saate yakın kullanıyoruz. Maşallah bir problem yaşamadım. Eskiden Lcd tvlerimin altına mini pc koyardım. o şekil de çok güzeldi ama şimdiki tvler o ihtiyacı ortadan kaldırdı.

• pardon şimdi gördüm. Evet burda G3-G4 modeller üzerinden olur gibi duruyor. Aynı standart devam ederse G5 modelde vesa kit montajı yapabilirim umarım. Bekleyip görücez artık. Teşekkürler.

Yok hocam servislerde ayak yok. Mm çalışanları sadece satmaya odaklı teknoloji bilgisinden yoksun insanlar

• Alacaktim yarin alayim dedim 80 binden 96 bine cikmis indirimle :( tekrar duser mi acaba yoksa zaten alamayacagim? G465 inch icin

• Rtings sitesi G5 için inceleme yazısını yayınlamış. 8.9 puan vermişler ortalama olarak.

• ottomans1453 kullanıcısına yanıt

5 serisinin yüksek fiyatlı maliyetten geleceği kesinleşince, fırlattılar fiyatları.

extra kar yazıyor şuanda her satışta.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.