< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
LG - OLED65G56LW- OLED77G56LW- OLED83G56LW Kullananlar Kulübü [2025] (28. sayfa)

-
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joven -- 10 Mayıs 2025; 15:58:52 >
-
Aynı şekilde kaçırdım hocam. Bu nasıl bir zam anlamış değilim hepsi eş zamanlı yükseltti.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
g4 son 1 haftada 2 kere zam yedi. liste fiyatı 170 olmuş. gece kampanyasında vatan 148500 e veriyor
-
Evet anladığım kadarıyla mavi leke hastalığı Samsung tan sonra LG ye de sıçramış, geçmiş olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nedir bu mavi leke?
2015 yılından beri Samsung un tüm üst seçmeni tv lehinde var.Ekran a yansıma önleyici bir katman ilave ediyorlar.Nasıl bir malzeme kullanıyorlar sa ekrana el dediği an da mavi veya mor diyebileceğimiz lekeler oluşuyor.Görüntü kalitesine etkisi yok ancak tv kapalıyken ekrana güneş vuran kısımlara baktığınızda iğrenç mavi lekeler görüyorsunuz ve asla hiç bir şekilde temizleniyor bu lekeler.
Ben 48c1 ve 65g4 kullandım ama görmedim.
Üst segment Samsungların tamamında var.Arkadaş aynı konudan bahsedince olayın LG oled lere de sıçradığını farkettim.Belki de aynı katman ı kullanmaya başlamışlardır.Söylediğiniz modellerde olmayabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi owolfo -- 16 Mayıs 2025; 22:59:55 >
10 seneye yakın kullanıyorum bende sadece LG deneyimledim. Bahsettiğiniz gibi duruma rastlamadım. Fakat parlamayı önleme gibi birşey yok görmedim. Yandan ışık vurunca kör noktaya denk getiriyor namussuz , özellikle siyahlarda.
Fifa oynarken rahatsız etmez ama kalkıp last of us u gündüz dinamizmi ile oynarsanız hissettiriyor. Dizi filmlerde de geçerli.
Game of thrones da “ uzun gece “ bölümünü açın anlarsınız 😀😀😀😀😀
Başka bir yerde arkadaşımız ile muhabbeti döndü 2-3 hafta oldu herhalde . Dalga geçiyorduk fiyatla 81.000₺ diye.
Şaka gibi
OLED65G5 Vatan Bilgisayar liste fiyatı 155-160 bin TL.
-
Vay vay vay… 80k G4 alanlar bunu beğendi.
RTINGS Home Theateryoutube
LG G5 OLED Review – Jaw-Dropping Brightness With A Deal-Breaking Flawhttps://www.youtube.com/watch?si=d2JkLBrEEPUlxHG6&v=Cyu8-zviNJo&feature=youtu.be
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Nereden gördünüz acaba? Vatanın sitesinde bulamadım...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
varsayım olabilir yada benim gibi içeriden bir arkadaştır
hoş biz bile daha stok kartı açmadık ama fiyatdan gelirse şaşırmam.
-
Merhaba;
Salonumda değişiklik olup 77 inç'e geçeceğim için 2 ay önce satın aldığım LG OLEDC46 65 İNÇ modelini indirimli olarak satıyorum.
Ürün kutulu, faturalı, 2 yıla yakın garantilidir. Sıfırdan farksızdır. Mediamarkt'tan alınmıştır.
Antalya'da olanlar gelip görebilir.
Ayrıca Burak beyden 77C4 ve 77G4 için fiyat rica ediyorum...
-
tekrar aynı modeli alacak iseniz, C değil G ye yönelin artık (duvara asılacak ise)
-
Hocam pm'den yazıyorum. -
şuan fiyatları belli değil ama bu ay sonu lg.com/tr'de ön siparişe açılma durumu varmış çok yakında diyor sitesinde bayadır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X