|
Bilgi paylaşımı için teşekkürler üstad. Aslında yoktan oldu bu durum, nvidia 2019 pro zidoo z9x için vs. satınca şuan medya playersiz kalınca geçici olarak tv usb ye takıp hdd üzerinden bahse konu diziyi izleyelim dedik. Zaten diziyi 1-5 sezon tektek, altyazıları tek tek gerisini siz düşünün; dedim takarız izleriz. Nerdeeee! Pc üzerinden birşeyler aktarma ya da emby, plex vs. ile kısaca dolambaç sevmediğimden pratik düşündük olmadı. film-dizi vs. hem ad hem altyazı kısaltma işlemi hadi bir işlem tamam 5 sezon öbürlerinden gösterdiğim sabıra şaştım zaten. Dün px üzerinden izlemeye başladık. bugün saat 19 da nvidia ces 2023 de birşeyler tanıtacakmış mail geldi, sanmıyorum ama yeni birşeyler olabilir mi? sanırım geforce oyunlarla ilgili bilgiler olacak, ayrıca; hometics in yeni bir ürünü var bir ihtimal Ocak 2023 çıkabilir diye bu ayın sonuna kadar medya player almayacağım sonunda ya nvidia 2019 a döneceğim yola devam edeceğim. Durum bu, geçici olarak yazmış olduğum konu oldu bilgi paylaşımları için hepinize teşekkür ederim. LG ye de teessüf ederim! |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt