Şimdi Ara

LG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu (238. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.567
Cevap
257
Favori
350.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arka tarafında her halükarda boşluk kalacaktır. Taşıyıcı kollar genelde monitörler için dizayn edildiğinden tv için bulacağınız hem çok pahalı olacaktır hem de o ağırlığı ne kadar sağlıklı taşır emin değilim. Stand olursa en azından yükseklik ayarını yapmış olursunuz.

• mcgoktug kullanıcısına yanıt

42inch in ayakları çok güzel ya keşke öyle bir şey olsa, utanmasam c1 48 i c2 42 ile takas edecem

• Shovel Knight kullanıcısına yanıt

O halde VESA bağlantılı Tv ayaklarına bakın;

LG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu
    LG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusuamazon
    RFIVER TV ayağı, televizyon ayağı, ayaklar, televizyon ayağı, TV ayağı, stant sehpası, 32 – 55 inç akıllı TV için televizyon ayağı, yüksekliği ayarlanabilir televizyon ayağı VESA Max 800 x 400 mm
    https://www.amazon.com.tr/RFIVER-Evrensel-Ayaklar%C4%B1-Ayaklar-Ayarlanabilir/dp/B07JN7NDYY
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt

Bunları pek tavsiye edemiyorum hocam çünkü denge problemleri oluyor ve olası bir sallantıda vs devrilme durumları meydana gelebiliyor. Alırken bunu göz önünde bulundurup ona göre almanız, hatta montaj yaparken bu durumu iyi kötü kontrol etmeniz faydalı olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anktotti kullanıcısına yanıt
    Modeminizin arayüzünden TV'ye hangi ayarlarla bağlandığını kontrol edin. 200Mbps hızı büyük ihtimal 5 Ghz bağlantı ile alıyordunuz, sanırım şimdi 2.4 Ghz bağlantı ile bağlanıyor. Ayrıca TV'nin Host Diagnostics bilgilerinden WiFi bağlantı detay bilgilerinden görebilirsiniz.

LG TV HDMI ve WiFi detay bilgilerine ulaşmak için Host Diagnostics nasıl açılır:
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/154341307

Modem/router'ınızı veya yerini yakın zamanda değiştirmedi iseniz şunları önerebilirim.
    1. TV hızlı açılışta ise tam kapat yapıp bir süre sonra fişten çekin, bellek sıfırlansın.
    2. Modem/router'ınızın marka/modelini bilmiyorum ama 5 Ghz kanalı otomatikte ise el ile DFS'ye girmeyecek bir kanalı seçin (36-48 arası, 52 ve sonrası DFS'ye girer).
    3. Modem/router'ınızıda aynı TV gibi tam kapatıp fişten çekin, yeniden başlatın...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• SAVIAR kullanıcısına yanıt

Monitör olarak kullanacağını belirttiği için alternatifleri gösteriyorum. Kullanmadığım için denge konusunda yorum yapamam ama ihtiyaca yönelik olarak kullanmak istenebilir.

• merhaba,

LG OLED C14 55 tv de mkıptv kullanıyordum trial versiyon süre dolmadan girdiğim m3u url leri yedekleyim dedim, öyle bir ayar tuşu vs. yoktu. mail attım kabul etmediler, vs.

Room Iptv kurdum sürekli network bağlantı hatası var, ki network, wifi doğru çalışıyor, sunucuya bağlanamıyor ikon sürekli dönüyor vs. sonra araştırmalarda modem üzerinden çeşitli dns ler denilmiş uygulanmış ve başarılmış, ama sonuç yine aynı. bir yazıda da internet sağlayıcılar engelliyor denilmiş,

bu tür sorun yaşayan deneyen ve çözüm bulan var mı?

teşekkürler

• Youtube vb bir uygulama açıkken 4 yönlü yakınlaştırmayı kullanamıyor muyduk?

• Arkadaşlar merhaba tv mi (oled LG c42) PC ye bağlamak istiyorum . Kullanıcı parola istiyor. PC’mde bir parola yokki bunu nasıl çözebilirim?

• jetu J kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarınıza Medya Sunucusu olarak bağlanmayı kastettiğinizi düşünerek cevaplıyorum:
    Bilgisayarınızın kullanıcı adı ve şifresi olmasa bile Ağ ve Medya paylaşım ayarlarından izin verilmemiş ise bağlantı sağlayamazsınız. Bilgisayarınızın Ağ ve Medya paylaşım ayarlarına gidin; gerekli izinleri verin...

• Lg c2 oledim bugun geldi ve kuruldu. Yapilmasi gereken bi ayar varmi beyler onemli olan? Bir tek oled parlakligi ve kontrasti 80 e cektim konuda oyle okudum faydali diye ama varsa bilgili bi arkadas yardimci olabilirse sevinirim.

• Arkadaşlar herkese merhaba c2 55 inch alarak aranıza katıldım.Cihaz geldiğinde daha önce açılıp açılmadığını çalışma saatini nasıl kontrol ederim.Ayrıca monitör olarak kullanmak için masa ayağı tarzı bir ürün arıyorum bilen var mı?

• Frank Sinatra kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Çalışma saati kontrolü nasıl yapılır ilk mesaja bakın, linkler mevcut. G serisi hariç diğer TV'ler sehpaha ayağı ile geliyor. İsteğinize göre duvara veya sehpaha üzerine kurulum için ayakları monte ediliyor veya edilmiyor. Kastettiğiniz bu ayaklar ise ayrıca ayak almanıza gerek yoktur. Diğer yandan 55 inç boyut monitör olarak bilgisayar masasına kurmak ve o uzaklıktan kullanmak için oldukça büyük. Makul uzaklıktan kablosuz klavye/fare ile kullanılabilir ama bilgisayar masası formatında kullanımda göz ağrılarına sebep olacaktır.

• tayaydin kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam.Masam 80cm uzunluğa sahip 42 inch kurdum haşat etmedi beni. 55 için çözüm arıyorum duvara asıp masayı boş mu bıraksam bilemedim.Kendi standıyla kullanırsam da masadaki mesafeden kayıp yaşayacağım gibi duruyor.düşük parlaklıkta kullanıyorum zaten aydınlatmam da iyi odada.

• Arkadaşlar merhaba LG oled c42 tv için akım korumalı priz şart mı? Servis geçen kurulum için geldi. Klasik beklenen sahne yok işte şunu almanın lazım vs dedi markasını da belirterek Google a yazın dedi fiyat 500 çıktı bizde 350 TL yanımızda takalım dediler 😊 yok sağ olun dedim bozuldular almayınca.

Bu arada grey test filan öyle bişey yok dediler sıfır üründe ne olacak ki dediler. Yapmadılar. Dedim forumda arkadaşlar anlattı filan yok dediler kimse anlamıyor. Ya insanları aptal yerine koymaya çalışmalarını anlamıyorum.

Neyse lafı uzattım arkadaşlar . Soracağım o ki bu akım korumalı priz almalı mıyım? Ki servis almalısın dedi. Garanti için şartmış sözde. Bir de evde biraz tadilat olacak tv üzerindeki jelatini çıkarmadım zararı olur mu öyle izlememin.

garanti için şart çok saçma bir ifade ama eve gelen yüksek akım yüzünden cihazlar yanarsa evet garanti dışı kalır, yani cihaz hatası değildir.

akım korumalı prizler, gelen yüksek akımı korur, bazılarında topraklama kaçağı uyarısı da vardır ama dalgalanmayı ve düşük akımı korumaz. tam koruma için kaliteli bir ups en doğrusu olabilir yada eşya sigortası yaptırmak mantıklı olabilir.

ben Schneider Electric APC 6'li prizden kullanıyorum, yıldırım düşmesi vs. oluşacak yüksek akımdan beni koruyacaktır. hiç yoktan iyidir mantığı. 

Hayırlı olsun hocam.

1) Hayır hiçbir servis, hiçbir suretle size herhangi bir ürünü satın almanızı dayatamaz, almazsanız aksi işlem yapamaz. Bu tehdite girer. Sizi bilgilendirmekle yükümlüdür, hepsi bu. Oldu ki cihazınız bundan dolayı zarar gördü, bunu delilleriyle ispat etmek de yine servisin görevidir.

2) Verdikleri prizler hiçbir işe yaramayan, 700-800j kapasiteli prizler. Almışken 3600-4000J kapasiteli çok daha kaliteli bir priz almanız faydalı olur.

• SAVIAR kullanıcısına yanıt

on yıllardır tv'yi kuramaya gelen servis elemanları böyle saçma çnerilerde bulunurlar hep bir şey satmak isterler. buna digitürk vs. tv platformları da dahil.

keza benim tv kurulurken aynı saçmalıktan bahsettiler, biraz konuşunca fazla ileriye gitmediler.

geçtiğimiz ay arkadaşıma lg led tv aldık, tv yi alırkende yardımcı olmuştum kurulumda da yanında oldum. oraya gelen arkadaşlar daha ısrarcıydı, hatta mevcut hdmi kablo tv yi bozacağını bile iddia etti. en son kendimi tutamadım ve biraz azarladım.

Aslında burada oldukça organize bir gurubuz. bu saçmalıklarla ilgili bir çalışma yapabiliriz. bu tarz talepleri burada ifşa ederek belki servislerin daha dikkatli davranmasını, böyle cahil cesareti teklifleri yapmamasını sağlaya biliriz.

• 
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.