|
kaç aydır kablosuz kulaklık için pc e wife/bluetooth kartı almayı düşünüyordum daha yeni aklıma geldi TV'de bluetooth var |
| _____________________________ |

|
kaç aydır kablosuz kulaklık için pc e wife/bluetooth kartı almayı düşünüyordum daha yeni aklıma geldi TV'de bluetooth var |
| _____________________________ |
|
Benim teşhir ürünü olan A2 OLED TV'yi teslim aldılar ve yerine C2 modeli fark ödeyerek satın aldım. Dünde kurulumu yapıldı. Bu sefer gelen teknik servis bir önceki servise göre çok daha profesyonel, ilgili ve kibardı. Zaten yaşlarıda 40+ olunca daha bir anlaştık kendileri ile. Hemen servis menüsünden kontrolleri yaptım. Bu sefer kullanım ömrü ve piksel temizleme "sıfır"dı. Şimdi içim daha rahat ve iyiki C2'ye geçiş yapmışım diyorum. Hem görüntü, hem ses hemde kozmetik olarak bu kadar farklılık olacağını hiç düşünmezdim. Özellikle ses konusunda beni fazlasıyla etkiledi. Bir TV'den bu kadar güçlü ve yüksek ses duyabilmek müthiş. Netflix, Prime ve Disney+ içerikleriklerinde TV'nin performansı adeta şahlanıyor. External olarak bağladığım 28 TB'lık WD My Book Duo harddiski sorunsuz okudu ve içerisindeki 4K MKV + HDR + Dolby Vision + Dolby Atmos içerikleri sorunsuz ve hiç takılmadan oynattı. Yine aynı harddisk içerisindeki 4K Blu-ray m2ts disk içeriklerinide sorunsuzca oynattı. Açıkçası TV'den çok etkilendim. AI ses, arayüz tasarımı, arayüzdeki akıcılık vs. gerçekten etkileyici. TV'yi kullandıkça ve özelliklerini keşfettikçe dahada etkileniyorum... Bu başlıkta neden herkesin C2 modeli alınmalı dediğini çok daha iyi anladım. Herkese yorumları ve desteği için teşekkür ederim. Umarım herkes sorunsuz ve kolayca bu modele sahip olabilir. |
|
Telefon: Samsung Galaxy Note 10 plus SM-N975F Şebeke: Vodafone Yazılım: Andr. 12 Official ROM Ultrabook: Samsung Ativ Smart PC Pro XE700T1C-H02TR Win10 TV: 55 inç LG OLED 55B9PLA Smart TV Soundbar: Samsung Soundbar HW-Q990D Oyun Konsolu: Xbox Series X 1 TB Fotoğraf Makinesi: Canon EOS 70D (Canon 18-135mm f:3.5-5.6 IS STM, 10-18mm f:4.5-5.6 IS STM, 50mm f:1.8 STM Lens)
|
|
Teşekkür ederim. Ben uzun süredir Sony HT-ZF9 soundbar ve SA-Z9R bluetooth arka hoparlör ikilisini kullanıyorum ve fazlasıyla memnunum. Satın almadan önce Samsung markasınıda incelemiştim ama Samsung'ta Dolby Vision desteği yok. Bu nedenle direkt bu modeli elemiştim. Ben TV için yorum yaparken, soundbar olmadan bir TV'den bu kadar güçlü ses alabilmenin heyecan verici olduğunu belirtmek istemiştim aslında. Yoksa tabiki bir soundbar ile kıyaslanmaz. Ama soundabar olmadanda bu TV ses anlamında fazlasıyla tatmin edici olmuş. |
|
|
Telefon: Samsung Galaxy Note 10 plus SM-N975F Şebeke: Vodafone Yazılım: Andr. 12 Official ROM Ultrabook: Samsung Ativ Smart PC Pro XE700T1C-H02TR Win10 TV: 55 inç LG OLED 55B9PLA Smart TV Soundbar: Samsung Soundbar HW-Q990D Oyun Konsolu: Xbox Series X 1 TB Fotoğraf Makinesi: Canon EOS 70D (Canon 18-135mm f:3.5-5.6 IS STM, 10-18mm f:4.5-5.6 IS STM, 50mm f:1.8 STM Lens)
|
|
Haklı olabilirsiniz, yanlış bir bilgi olabilir. Ancak neden ürünün web sayfasında teknik özelliklerde Dolby Vision belirtilmiyor ki? Destekliyorsa bunun açıkça belirtilmesi gerekir. Benim şahsi görüşüm, ürün başına lisans ödememek adına bu özelliği belirtmiyor olabilirler. Neyse, şu aşamada çokta önem arz etmiyor. Sonuçta ben Sony soundbar kullanıyorum ve fazlasıyla memnunum. Bilgi için teşekkürler. |
|
![]() i7 4700HQ 2.4 / 3.4 Turbo GHz | 16GB DDR3 RAM | 1.5 TB 5400 Rpm HDD | 15.6&amp;amp;amp;amp;#39;&amp;amp;amp;amp;#39; Full HD IPS | Nvidia GeForce GTX850M 4GB Harici | Windows 8.1 | Blu-ray Sürücü
|
|
LG almayın aldırmayın Sorun çıktığında teelevizyon bize kaçıyor bende olduğu gibi. 3 kuruş fazla verin gidin sony alın 0 sıkıntı 0 sorun. Tamamı gerizekalı bir teknik personele sahip LG. Yazılımcı olduğum için yapılan testleri soruyorum. Verdiği cevapların ne olduğunu kendileride bilmiyor. vertical banding i görüpte bunlar normal diye aynen ürünü geri gönderiyorlar bilginize. Benden uyarması. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-E-R-K-E-Z -- 2 Ocak 2023; 17:43:13 > |
|
|
AMD Ryzen 9 5900X işlemci ,MSI MAG CORELIQUID 360RH ARGB Cpu Coller, Msi X570 MEG ACE Anakart, 1 TB M2 CORSAİR MP 510 SSD CORSAİR (4X8) 32 gb 3600 mhz ram, GİGABYTE RTX 3080 GAMİNG OC Ekran Kartı, GİGABYTE G34WQC Gaming Monitor 144 Hz , CORSAİR AX860İ MODULER 860 watt powersuply. COLLER MASTER CM700P FULLTOWER KASA.
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
Kablo karmaşasından hanım dırdırından bunalanlar için iyi bir kaçış yolu, doğru konumlandırmış ve dağıtılmış cevresel ses ile sanal konumlandırılmış tek hat üzerinden dağıtılmış çevresel ses aynı olmaz, yakın olur, gibi olur ama aynı olmaz. Oled gibi diye oled taklidi yapan bölgesel karartmalı LED mini LED tvler gibi bişi onlar. Sadece muadili. Tabi bence ve ben bir otorite değilim şahsi fikrim... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuGuuuK -- 2 Ocak 2023; 21:10:42 > |
|
|
|
eyvallah... |
|
|
|
çok uzun satırlı filmelrin altyazılarını, aynı isimde de olsa görmüyor. kısaltmak gerekiyor. tam ne yapmak istediğinizi anlamadım aslında. harici altyazı var ama LGTV oynatıcısı altyazıyı görmüyor mu? şayet sorun buyusa, çözüm: medyanın ve altyazının adını mümkün olduğunca kısaltmak. hatta denemek için 3-5 harfli bir şey yapın ve deneyin altyazıyı görecek mi? hause of the dragon izlerken, DV olarak izlemek istedim, gömülü altyazıda bazen altyazıyı görmedi, bazen altyazı ile başladı sonra altyazı kayboldu. ama harici altyazıda böyle sorunlar yaşamadım diye hatırlıyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuGuuuK -- 3 Ocak 2023; 11:48:28 > |
|