LG OLEDG4 TV META Technology 2.0 (2024) ANAKONU (6. sayfa)
-
-
Hocam durum nedir en son?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
2yıllık garantinin bitmesine daha 8 ay var, o yüzden 2026 da kayıt açarım. lg g serisinin en güzel tarafı 5 yıl kafan rahat bu konularda, 2 yıldan sonraki 3 yıl içerisinde olursa sadece işçilik ücreti ödersiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi payda -- 22 Eylül 2025; 11:37:7 >_____________________________ -
-
Bu görüntünün akıcılığı, televizyondaki "trumotion" özelliğinin aktif olup olmaması ile igili bir sorundur... hz ile ilgisi yoktur. isterseniz 1000 hz olsun film izlemede hiç bir olumlu etkisi olmuyor, sadece trumotion (BFI yani siyah çerçeve eklenmesi) aktifken filmler akıcı oluyor. Trumotion ise sadece 60 hz'de aktif oluyor. (BFI-trumotion aktif değilken film izlemekte ısrar ederseniz bir süre sonra baş dönmesi ve mide bulanması gibi sorunlar yaşayabilirsiniz)
Bu durumu, kameranın hafifçe yana kaydırıldığı normal veya fazla ışıklı sahnelerde test edebilirsiniz..
Bu televizyonu aldığıma çok pişmanım, keşke alt model de olsa philips alsaydım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seasoul -- 2 Ekim 2025; 1:11:3 >_____________________________ Çankaya University Translation and Interpreting Studies Awarded with Scholarship -
Ekranı bir kaç kez sildim, her hangi bir sorun oluşmadı.
_____________________________ Çankaya University Translation and Interpreting Studies Awarded with Scholarship -
LG G4 motion konusunda sony kadar başarılı bir tv, geçen yılki incelemelerin çoğunda sony ile başa başa olduğu belirtildi. Ben a90j den geçiş yaptım, motion konusunda hiç eksiklik yaşamadım.
_____________________________ -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi payda -- 29 Ekim 2025; 13:33:45 >_____________________________ -
Motion olayın LG G4 , Samsung S90,S95 hiç birinde sorun yaşanmıyor , 65S95B kullanıyorum akıyor resmen :) 7 bin saat panel saatındeyim sorun yok
referans olarak bu videoyu kullanıyorum genelde. Televizyonlarin bütün falsosunu ortaya koyuyor :)
Yesterday's TechyoutubeGray and Color Test for Ghosting Playing this video, you can check your display monitor, tv or phone if it has ghosting. #ghosting #monitor #gaminghttps://www.youtube.com/watch?v=u65HiKQLXsY_____________________________ -
Akşam evde denerim eyvallah
Oled alışınca artık mini led vs yok ıps yok va panel olayları kapanması çok güzel oldu bende :)
LG 65G5 Oled aldım. İlk Oled deneyimim ve oldukça memnun kaldım. Lakin 1 tane saçmasapan kusuru var. RJ45 LAN bağlantısı gördüğüm kadarıyla 100 Mbps ile sınırlı. 1 Gbps kablolu bağlantı yıllardır standart hale geldi ve adamlar halen 100 Mbps bağlantıyı kullanıyor çok anlam veremedim. İnternet hızı açısından sorun yok fakat evde NAS var ve film arşivlerini tararken yavaşlığı hissediyorum. Arkadaştan USB-Gigabit LAN bağlantı adaptörü aldım onunla denedim hızda sorun yok fakat bu kez de IP yapılandırması gibi ince ayarlar yapamıyorum. Yani TV internete bağlanıyor fakat nasıl bağlandığını kedi de bilmiyor :) Ayar imkanı yok. Wifi ile de bağlandım orda sorun yok fakat ben mümkün olduğunca evdeki tüm cihazları doğrudan kablo ile bağlamayı tercih ederim.
Benim gibi garip takıntısı olanlar bilsin istedim.
Premium tvlere en güzel yakışan Apple TV 4K satın almak, ben şahsen tvnin kendi uygulamalarını kullanmıyorum.
bknz.
donanımhaber forumLG - OLED65G56LW- OLED77G56LW- OLED83G56LW Kullananlar Kulübü [2025] | DonanımHaber Forum » Sayfa 51https://forum.donanimhaber.com/lg-oled65g45lw-oled77g45lw-oled83g45lw-kullananlar-kulubu--158703434-51#162569718_____________________________ -
AMD ekran kartına geçerek bu sorunu çözdüm, yabancı forumlarda da bu konularda şikayetler olduğundan bilgi olsun diye yazıyorum.
_____________________________ Çankaya University Translation and Interpreting Studies Awarded with Scholarship
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt