|
Ürün bugün akşam saatlerinde sorunsuz bir şekilde kuruldu. Tam bir incelemeyi ilerleyen günlerde konu içeriğini değiştirerek güncellerim. Sony 65A90J model Oled televizyondan geçiş yapıyorum. Şimdiye kadar kullandığım tüm WOLED modellerinde ölü pixel sorunları yaşadım. 77G4 modelini didik didik ettim ama 1 tane bile ölü pixele rastlamadım. Kısa ön değerlendirme yapacak olursam. Gerçekten parlak bir Televizyon, haraketli görüntüleri başarılı bir şekilde ele alıyor, en çok şaşırdığım 77 inç boyutta uydu yayınlarını çamur gibi bir görüntü bekliyordum ama işlemci sayesinde iyi bir upscale performansı var ve doğrusu bu performansı hiç beklemiyordum şaşırttı beni. 4K Hdr youtube içeriklerinde sonyde olmayan çok hafif bir 3 boyutlu bir derinlik hissi var öyle vaw denilecek bir durum değil. Ses idare eder ama JBL Bar 1300 soundbar kullanıyorum ve Sony TV lerde kronik olan farklı markaların soundbar ürünlerinde ses geçiş hatası çok şükür LG de yok. 2021 WOLED evo serilerinde panelde pembeleşme sorunu vardı. 77G4 modelinde bu pembeleşmeyi hiç görmedim ve ayrıca BEYAZ renk çok daha iyi bu modelde. Tarafımca kalibre edilmiş 65A90J Profesyonel Mod ![]() Henüz KALİBRE etmediğim LG 77G4 Film Maker Mod ![]() Buda %20 gri test sonucu gündüz çekim. Doğrusu rezalet seviyede, muhtemelen biraz zaman vermek lazım, 100 saat civarı dikey şeritlenmelerin kaybolması beklenir. Şayet bu dikey şeritler devam ederse servis talep edip iade yada değişim talep ederim. Futbol ve Hokey maçlarında dikkat dağıtır. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi payda -- 26 Mayıs 2024; 15:38:11 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

Hızlı