Şimdi Ara

LG OLEDG4 TV META Technology 2.0 (2024) ANAKONU (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
16
Favori
6.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • payda P kullanıcısına yanıt

    bu durumlardanmı bahsediyorsunuz hocam birde takip ediyormusunuz herhangi bir değişiklik oldumu diye?




    LG OLEDG4 TV META Technology 2.0 (2024) ANAKONU


    LG OLEDG4 TV META Technology 2.0 (2024) ANAKONU


    LG OLEDG4 TV META Technology 2.0 (2024) ANAKONU


    LG OLEDG4 TV META Technology 2.0 (2024) ANAKONU




  • GotSome kullanıcısına yanıt

    Evet bununla ilgili bir firmware güncellemesi geldi, biraz daha iyileştirdiler. fakat kesinlikle sorunu çözemediler çünkü panelin kendisinden kaynaklı bir sorun ve yazılım ile çözülemez.

  • 65G4 kurulumu yapıldı dün akşamüstü. Tv ünitesine montaj yapıldı, çok da güzel oldu. Ayak diye boşuna tutturmuşum :)

    Yapmam gereken bir şey var mı? Mesela ekran temizlemeyi sürekli yapmak gerekiyor mu? Ya da kalibre etmek nasıl oluyor?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dostlar merhaba,


    Uzun yıllardır SonyXF9005 55" LCD tv kullanıyorum. Altlardan panelde bazı sapıtmalar olmaya başladı ilk açılışta. Sonra düzeliyor ama yavaştan bir OLED TV'ye geçmek istiyorum.


    Aklımda LG Olec65C34 olan modeli vardı. Ama internette Oled C serisinin 2025 yılı versionu ile 2024 G versiyonunun karşılaştırılmasını izleyince C serisinin yeni modelinin bile G serisinin 2024 modelinin altında kaldığını gördüm birçok açıdan. O yüzden biraz daha paraya kıyıp G4 65 inç almayı düşünmeye başladım. 2025 yılı modeli için bütçem yok. O yüzden o şimdilik hiç ihtimaller içerisinde değil.


    Yine de burada olan ve kullanan arkadaşların samimi fikrini öğrenmek istyiorum. Sonuçta 65 inç bir oled kesin alacağım ve bütçem aslında 75-90.000 TL seviyelerinde. Bu tutarlarda LG Oled G4 modelinden daha iyi bir Oled ben kendim araştırınca bulamadım ama daha önce hiç kullanmadığım için bilememiş de olabilirim. Sizin G4 modeli hakkındaı düşünceleriniz nedir veya aynı ücrete kesinlikle şu TV olabilir diyebileceğiniz bir TV var mı?





  • dwain kullanıcısına yanıt
    80k civarına 65” LG G4 oled bulursanız kaçırmayın, alın. Daha iyi bir TV yok.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • FinalVerdict93 kullanıcısına yanıt

    Hocam sanırım son 2 hafta içerisinde o fiyatlar vardı ama şu anda yok. Bekliyorum bakalım umarım düşer.

  • dwain kullanıcısına yanıt

    Valla hocam ben olsam direk alirdim G4 bulursam..65 inc Xh9505 var bende sony, muazzam tv..Gerek parlakligi, renk doygunlugu, goruntu kalitesi vs..Sorunsuz Televizyonum kaldi ki ;

    Xf9005'den gecmistim..Satsam baska tv almam g4'den baska..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Backstreet kullanıcısına yanıt

    Valla aldım gitti hocam :) 84.999 TL'ye Mediamarkt'ta gece indirimi yakaladım şansıma. 4 taksit de vardı aldım gitti. Umarım memnun kalırım. İlk Oled TV'm olacak :)

  • FinalVerdict93 kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler hocam. 80 olmasa da 84.999 TL'ye geldi 4 taksitle aldım Mediamartk'tan. Gece indirime girdi bir anda. Hesap kesim tarihim daha gelmemişti ama bu indirim kaçmazdı kıydım :)

  • Bir şey daha sormak istiyorum. İçinden çıkmadığını biliyorum ancak bu TV ile uyumlu ayaklık var mı? Yoksa duvara asmak tek çare midir? Alttan çıkacak kabloları saklamanın yolunu düşünüyorum da kurulduktan sonra.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dwain kullanıcısına yanıt
    Ayaklık yok hocam. Duvara asacaksınız. Duvara sıfır oluyor zaten en güzel yanı bu. Ancak asmadan önce mutlaka istediğiniz yüksekliği siz kendiniz belirleyip gelen servise ona göre bilgi verin.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • FinalVerdict93 kullanıcısına yanıt

    Evet duvara sıfır olması çok güzel tabi. Peki benim şu anda 55” TV de ahşap bir mobilya paneline asılı normalde. Ayaklı hiç kullanmsdım. Duvar yerine o panelin üzerine de çalılabilir değil mi? En azından o panel sayesinde kabloları gizleyebilirim çünkü üzerinde kablo için delikler var.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dwain kullanıcısına yanıt
    Panel üzerine montaj pek önerilmiyor hocam. Bence direkt duvara monte edin. Kabloları gizlemek için kablo kanalı var onunla çözebilirsiniz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dwain kullanıcısına yanıt

    Bulunduğum ildeki bir teknoloji mağazasında gündüzleri full canlı modda demo bir 65G4 oled televizyon var, yaklaşık 1 yıldır teşhirde.


    Geçen hafta gidip test ettim. Ne bir ölü pixel nede oled yanması vardı. şaşırttı beni

  • dwain kullanıcısına yanıt

    Hayirli olsun gule gule kullanin..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar LG 65 g4 oled alma aşamasındayım kutunun içinden sepha ayağı cikmiyormu acaba

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tema59 T kullanıcısına yanıt

    Malesef G serilerinde ayak çıkmıyor, sadece duvara asma aparatı çıkıyor.

  • pocemonmutlu kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bu TV ye sepha ayağı bulamazmiyiz tavsiyelere açığım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.