Şimdi Ara

Samsung Odyssey OLED G8 27' 0.03 ms 4K Pivot 240 Hz 29.355TL pods3 hediye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
2.059
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.samsung.com/tr/monitors/gaming/odyssey-oled-g8-g81sf-27-inch-240hz-oled-uhd-ls27fg812suxuf/

Aşağıdaki uygulamayı telefona kurunca HOSGELDIN5 koduyla %5 indirim geliyor 29.355 TL daha önce aboneliğiniz varsa yeni abonelik işe yarıyor.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.samsung.ecomm.global.gbr&hl=tr

4.nesil yani son nesil panel var

Samsung tv yazılımı yok

type-c port yok usb type-a 2 port var

DP 1.4 VAR DSC ile 4K 240hz çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocky_balbao -- 17 Mayıs 2025; 23:38:58 >

• Fırsat için teşekkürler, delivery not set hatası alıyorum bir türlü alamıyorum. Başına gelen var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cei kullanıcısına yanıt

Bende de aynı sorun oluyor :(

• sanırım stok bitmiş öğlene kadar satın alınabiliyordu

• rocky_balbao kullanıcısına yanıt

Adres bilgisini Baska bir diriş oluşturup kaydettim sonra ilerledi gibi

Baska bir motor aklımı celdiginden almadım henuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cei kullanıcısına yanıt

stok geldi sanırım tekrar deneyebilirsin

• Hayatımda hiç OLED tv veya monitör kullanmadım. Haliyle merak ediyorum.

Çok aklımı çeliyor bu monitör. Tasarımı harika, arkasındaki Philips AmbiLight benzeri ışıklandırması güzel, 27'' ekranda 2160p 240hz çok cezbedici.

Ama öte yandan 4070 Ti kullanıyorum. 2160p için ne kadar yeterli gelecek güncel oyunlarda. DLSS ve FG kurtarır mı sizce ?

Hali hazırda LG 27GP83B-B QHD monitör kullanıyorum. HDR'ını yetersiz bulduğum için kullanmadım hiç. OLED'i merak etmemin diğer sebebi de o zaten.

Sizce değer mi masrafa ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • snowtger kullanıcısına yanıt
    Oled monitörler tvler kadar iyi değil hdr konusunda(muhtemelen bir süre daha yaklaşamayacaklar) ama şu anki halleri bile yapılabilecek diğer donanım değişikliklerinden daha iyi bir deneyim sunuyor. 4070 ti kullanırken bir hayli ayar düşürmek gerekecek ama dlss ile çoğu oyunda 100 bandını geçip tatmin edici bir görsel yakalarsın diye düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

masaüstünde 2k ips'den netlik olarak pek birşey değişmedi 1 tık daha iyi diyebilirim oyuna girmedim daha

zamanla gözüm alışınca farkı anlarım herhalde

• melihcskn M kullanıcısına yanıt

Ayar düşürmeyi hiç sevmiyorum hocam. En iyisi 1440p Oled'lere bakmak sanırım. Veya sistemi sağlamlaştırıp ileride 2160p'ye yönelmek.

4070ti guc olarak iyi de vramden cortlar

2k oledler biraz sıkıntılı hocam(kötü demiyorum sadece ufak bir kusuru var), sıradan rgb dizilimine sahip olmadıkları için genel kullanımda ips rakipleri kadar net değil ama oyunlarda ve videolarda bu fark pek belli olmuyor, o yüzden benim şahsi görüşüm bu fiyata bu ürünü bulabiliyorken 4k almak, ileride ufak bir gpu güçlendirmesiyle daha da keyifli kullanırsın.

O da doğru hocam. Bakalım kendimi ne kadar tutabileceğim 😁

@n201, orası kesin hocam. Güncel oyunların bazılarında 1440p’de bile Vramin yetersiz geldiğini gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snowtger -- 21 Mayıs 2025; 19:35:45 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hocam ben de 9070 XT ile 2K 240HZ bir monitör kullanıyorum. Açıkçası 2K OLED almak istiyordum ama mesajınız kafamı karıştırdı. Şuan kullandığım model aşağıdaki. Samsung'un 2K 360Hz olanı ile Corsair'in 2K 240Hz olan Oled modelleri arasında kararsızdım. Bilemedim açıkçası, tam olarak ne gibi bir netlik sıkıntısı var. Daha önce CFG7 modelini kullanmıştım. Yazılar hafiften blurlu gibiydi. Onun gibi bir netlik problemi mi ? Yoksa farklı bir problem mi var

www.amazon.com.tr
    Samsung Odyssey G7 27" inç QLED Kavisli Oyuncu Monitörü, 240 Hz Rapid Curve, 1000R, G-Sync, AMD FreeSync Premium Pro, Siyah (LC27G75TQSRXUF)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0953DPGPV
  • Vatov kullanıcısına yanıt
    Bu netlik işi daha çok yazılarda belli oluyor(text fringing olarak aratabilirsin), normal ips ve qd oled panelin pixel yapılarına internetten baktığında az çok nedenini anlayabilirsin zaten. Ancak yanlış anlaşılmasın kötü demiyorum sadece aynı ppi değerindeki ips biraz daha iyi netlik olarak. Bu arada Corsair'in tahmin ettiğim modeliyse parlaklığı yerlerde sürünüyor onun, o modeli direk eleyebilirsin.

Hocam selam görüntü ayarlarını nasıl yaptığınızı paylaşabilir misiniz ben de 1080p ips den geçtim bi türlü tam istediğim gibi olmadı görüntü ayarları

• Metthelous M kullanıcısına yanıt

filmi çıkardıktan sonra alkol yada cam sille silmek gerekiyormi bilmiyorum yapışkan toz gibi şeyler var ekran kirli gibi görünüyor

özel bir ayar yapmadım eco modda çalışıyor şuan renk paletini doğal yaptım kafama göre ayarladım

monitörün driverları var onları eski xpden kurduğumuz gibi elle kurman gerekli 5-10 tane driver var kablo türüne göre değişiyor ben dp vrr seçtim vrr freesync denebilir monitörde freesync yada gync yok onlara eş vrr var olmazsa pcde freesync yada gsync düzgün çalışmıyor %99 fps problemi oluyor

https://org.downloadcenter.samsung.com/downloadfile/ContentsFile.aspx?CDSite=UNI_TR&OriginYN=N&ModelType=N&ModelName=S27FG812SU&CttFileID=10044694&CDCttType=DR&VPath=DR%2F202501%2F20250122133010057%2FG81SF_S27FG81xS.exe

bunu indirip çalıştırınca C:\G81SF_S32FG81xS olarak atıyor dosyaları

fireware güncellemesi henüz çıkmamış sonraki windows güncellemelerine eklenir sanırım driverlarda

Samsung Odyssey OLED G8 27" 0.03 ms 4K Pivot 240 Hz 29.355TL pods3 hediye

Toz gibi bir şey derken, fotoğraf çekebiliyor musun hocam? Samsung'un ilk çıkardığı 34 inç model harici qd oledleri mat kaplama ile geliyor, eğer başka bir qd oled kullanıp geçtiysen belki kaplamadan dolayı öyle hissediyor olabilirsin. Ben şahsen Samsung'un mat kaplamasını aşırı beğendim aydınlık ortamda ama parlak olanların görüntüsü daha net.

Ben sadece samsungun sitesinden "kur" dosyasını indirmiştim eve gidince aygıt yöneticisinden de bakayım sürücüsüne. Bu arada evet bende de aynı toz gibi şeylerden var özellikle beyaz bi ekrana bakınca sanki pütürlü lekeli gibi gözüküyor ilk defa böyle bir şey gördüm.

sanki 3 aydır hiç kullanmılmamış monitörde tozlar birikmiş gibi siyahlar tam siyah morluk felan yok kapatıncada morumsu görüntü yok simsiyah kalıyor zero çerçeve değil ama yarım ile 1 cmye yakın siyahlık kalıyor her köşeden

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.