Şimdi Ara

LG Oled C5/C5E Serisi (2025) Kullananlar Kulubü (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
724
Cevap
61
Favori
34.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Giriş

Kucuk Kalir Tabi, Ben 65 inc izliyorum o mesafeden :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Arçelik ve bekonun internet sitelerinden alışveriş yaptığınızda, aldığınız ürün size en yakın mağazadan geliyor. Hatta ürünü kargo görevlileri değil o mağazanın çalışanları getiriyor bazen evinize. Yani örneğin fırını aldınız Arçelik sitesinden. o fırın Arçelik’in genel deposundan değil de, kadıköy’de mi oturuyorsunuz mesela, kadıköy’de sizin evinize ya da sipariş verdiğiniz yere en yakın Arçelik mağazasından geliyor. Peki mağaza çalışanları ne yapıyor dersiniz? Mağazadaki teşhirdeki ürünü paketleyip size getiriyorlar . Siz de seviniyorsunuz sipariş verdikten 2 saat sonra fırınım geldi diye. Halbuki size gelen teşhir ürün

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Computer: Macbook Air 2015 Home Cinema:LG 65B7V OLED TV-Samsung HT J4550 - Stereo:Lenco 3808 Turntable-Denon PMA720AE-Denon DCD720-Tascam CD200BT -Tascam 202MKVII-Onkyo 6130-Heco VictaPrime 702 Espresso
    Misc:Cowon D2-Sony D-EJ1000 discman - Sony WH1000XM3S - Apple Airpods Pro - Jabra Elite 75t Active - Miband 4 - Apple Watch 6 Nike Series Silver 44 mm - Ipad 10.2 7th generation ve Ipad Air 5
  • sayinteker kullanıcısına yanıt
    Ben 2,5 metreden 65” izliyorum 10 yıldır. Aldıktan 1 hafta sonra acaba 77” alsaydım demiştim. 48” çok çok küçük kalır.

Computer: Macbook Air 2015 Home Cinema:LG 65B7V OLED TV-Samsung HT J4550 - Stereo:Lenco 3808 Turntable-Denon PMA720AE-Denon DCD720-Tascam CD200BT -Tascam 202MKVII-Onkyo 6130-Heco VictaPrime 702 Espresso
    Misc:Cowon D2-Sony D-EJ1000 discman - Sony WH1000XM3S - Apple Airpods Pro - Jabra Elite 75t Active - Miband 4 - Apple Watch 6 Nike Series Silver 44 mm - Ipad 10.2 7th generation ve Ipad Air 5
  • emrahsnr kullanıcısına yanıt
    Küçük ev aletleri için evet doğru bilgi, fakat beyaz eşyalar için gerek duyacağı bir uygulama değil.

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG Oled G1 - LG Soundbar GX - Playstation 5 Pro with Logitec / Razer / SteelSeries
  • ShinQda kullanıcısına yanıt
    Umarım dediğiniz gibidir. İki sene önce Arçelik’in sitesinden midi fırın siparişi verdim. Kısa bir süre sonra kargoya verilmiş göründü. Müşteri hizmetlerini aradım kesinlikle ama kesinlikle teşhir ürünü gönderirlerse kabul etmeyeceğimi teşhir ürünü anlayabileceğimi ve teslim almayacağımı üzerine basa basa söyledim. Kargoya verilmiş görünen ürün kargodan çekildi fırın iki gün sonra geldi ve sıfır olarak geldi ☺️

• emrahsnr kullanıcısına yanıt
    Anne baba oldum olası arçelik almıştır, bende evlenince sadece arçelik kullanıyorum. İnanın ben bile evine toplu halde geldiğinde ürünler, elime irsaliyeyi alıp bakmadım. Bazen insanın basireti bağlanıyor öyle.

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG Oled G1 - LG Soundbar GX - Playstation 5 Pro with Logitec / Razer / SteelSeries
  • Oled alacaklar aşağıdaki linkleri incelesin Lg G5 ve C5 oled televizyonlarda yeşilimsi görüntü (özellikle C5'de) olabiliyor renkler Samsung kadar iyi değil gibi görünüyor. Samsung'tada kırmızımsı bir görüntü var gibi.
    rtings.com
    QD-OLED vs. WOLED: What Type Of OLED TV Should You Buy?
    https://www.rtings.com/tv/learn/qd-oled-vs-woled

reddit
    From the RTINGS community on Reddit: Samsung S95 vs LG G5 vs LG C5 real scene test
    https://www.reddit.com/r/RTINGS/comments/1r2897v/samsung_s95_vs_lg_g5_vs_lg_c5_real_scene_test

LG Oled C5/C5E Serisi (2025) Kullananlar Kulubü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 18 Mart 2026; 22:25:2 >

• TV internet bağlantı hızınız nasıl. Tv ile aynı odada notebook ve ps5 var. İkisinde hız 70mbps çıkarken TV de hız 5mbps çıkıyor. Odada menzil genişletici var 5ghz modunda ve hepsi buna bağlı. Baktım wifi 6 desteği varmış Tv nin ama hızın bu kadar yavaş çıkması neden acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoenix_88 -- 18 Mart 2026; 21:47:5 >

• 2.4ghz bağlantıya bağladım. Hız 30-40 mbps lere kadar arttı. 5ghz için de dfs olmayan kanallarda daha iyi çekiyormuş ama uğraşmadım daha fazla chromecast 4k bağladım oh be dedirtti. Webos gerçekten rezalet.

Bu arada spor yayınları için özel ayar var mı uyguladığınız? 60 mbps ile dün TOD dan maç izledim tatmin etmiyor. Yurtdışı birkaç video izledim cam gibi görüntü adamlarda ama tabi onların hem internet hızı yüksek hem de yayınlar daha kalitelidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatal -- 20 Mart 2026; 20:26:6 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dexter1905 -- 24 Mart 2026; 1:2:30 >
  • dexter1905 kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun. güle güle kullanın.

2.6 metre mesafeden oled48c34 kullanıyorum, bu konuyu da 65C54 için takip etmeye başladım. 3 sene önce en azından 55 almadığıma pişmanım.

Benim de bir sorum var, C5 serisinde philips hue sync tv app kullanan var mı?

Yeni satın aldığım 55” b5 kargoda gelir gelmez hue App I kullanıp ambilight ile donatmak istiyorum. Araştırdığım kadarı ile samsung tr mağazasında yok ama LG de var. Aylık abonelik veya tek seferlik bir meblağ verip kullanabiliyorsun. Tek seferlik ücrette tek bir tv için kullanabiliyorsun. Başka bir tv ye geçersen tekrar alman gerekecek. Sadece lightstrip ve bridge almak yeterli. Kullanan var mı arkadaşlardan bir de onlardan dinlemek lazım :)

Hocam,teşekkür ederim,kurulum dan sonra yapmam gereken ayarlar varmı ?paneli korumak için parlaklığı kısmam mı gerekiyor?renk ayarlarını Amazon,netflix vs gibi platformlara göre ayarlamak mı lazım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dexter1905 -- 25 Mart 2026; 19:42:41 >
  • Hayırlı uğurlu olsun fiyata göre iyi bir oled..

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.