Şimdi Ara

LG OLED B9 Kullanıcıları (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
662
Cevap
17
Favori
42.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Srbarut

    Ayarlarımda herhangi bir değişiklik yok standart modda kullanıyorm. Tv yi seyrederken 10-15 dk snra sesle ilgili değişiklik yapınca parlaklık artıyor

    Resim seçeneklerinden otomatik parlaklığın, (her bir bağlantı/program ve yine her bir yayın türü için SDR/HDR ayrı ayrı olmak kaydı ile) otomatik parlaklığın kapalı olduğunu kontrol eder misiniz...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Y.E.B.

    LG C9 Türkiye üretimlerinde sorunlu cihazlar çıkmış bunu bu forumdan takip edebiliyoruz. İnşallah en kısa sürede sorunlarınıza kalıcı çözümler bulurlar. Bu konuda sıkıntıları olanları gayet anlıyoruz hocam ama burası B9 kullanıcılarının merak ettikleri veya almak için merak edip girdiği bir konu o yüzden konu sahibi olmasam bile bu konuda c9 konuşulmaması gerektiğini düşünüyorum... zaten yeterince c9 konusu forumda mevcut

    İyi forumlar

    Elimize gelen cihazın Türkiye üretimi mi yoksa farklı bir üretim olduğunu nasıl anlıyoruz hocam ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Since1903 kullanıcısına yanıt
    Kutusunda yazıyor olması lazım, kurulum için telefonla servis çağırdığımda o bilgileri sordu, okumamı istedi. Kutuyu kaldırdığım için fotoğraf paylaşamıyorum kusura bakmayın.
  • dreadknight kullanıcısına yanıt

    resim seçeneklerine baktım otomatik parlaklık diye bir seçim bulamadım malesef

  • Merhaba arkadaşlar,


    Piyasada 55 inç olan versiyonunu arıyorum ama fiyatları neredeyse 65'e yakın. Ben de 65'e yöneliyorum hal böyle olunca. Sizler daha iyi bilirsiniz, nereden alınır ve her ikisinin piyasası nedir şu an için? Almak için bekleyeyim mi yani yoksa fiyatlar normal mi şu an.

  • logo burn için hala kaygılanmaya gerek yoksa 65 b9 alacağım ? uzun zamandır kullanan arkadaşların fikrini almak istiyorum

  • Herkese selam,


    Burada teknik servis bir arkadaş vardı yanlış hatırlamıyorsam hala takip ediyorsa birşey sormak istiyorum.


    Yeni LG tv lerde maç bildirimleri var nanocellerde filan gördüm her ne kadar türkiyede şuan işe yaramıyorsada bizim bu tv yede eklenebilirmi? ben araştırdım biraz ama birşey bulamadım lg markettede bununla ilgili birşey yok.


    Bu özellik donanımsal olamaz zaten yazılım yada ilave bir programla yada güncellemeyle olabilir arkadaşın bir bilgisi varsa paylaşabilirmi acaba.

  • MadChild M kullanıcısına yanıt
    Sanırım TV'nin HbbTV özelliğinden bahsediyorsunuz:
    HbbTV (Hibrit Yayın Genişbant TV) destekleyen televizyon kanalı tarafından iletilen teletext , geçmiş yayınları izleme, yayın programı görüntüleme gibi hizmetlerin, internete bağlı bir Smart TV'ye genişbant üzerinden iletilen çevrimiçi hizmetlere entegre edilmesini veya bağlanmasını sağlayan yayın standardıdır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: amonRa

    logo burn için hala kaygılanmaya gerek yoksa 65 b9 alacağım ? uzun zamandır kullanan arkadaşların fikrini almak istiyorum

    suan sorun yok hocam. zaten piksel kaydırma ayarını yüksekte tuttum. Oled parlaklığı 60 seviyesine getirdim. kontrast ve parlaklıkta öyle. bana yetiyor bu.

  • Arkadaşlar isterseniz samsungun tepe modeli q9 alin isterseniz lg b9 oled alın veya axen marka en dandik televizyonu alin . Arka ışık ve kontrast ayarlarını kesinlikle en yüksekte kullanmayın çünki görüntü çok kötü oluyor kontrast ve arka ışık ayarını maximum 4/3 ünü kullanın. Alta kendi kullandığım ayarların resmini ekliyorum.
    LG OLED B9 Kullanıcıları

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dostlar; TV bir ara otomatik güncelleme alıp yazılım sürümü 05.00.02'den 05.00.10'a çıkmış. İnternetten baktım birkaç ufak tefek hatalar giderilmiş sadece:
    LG OLED B9 Kullanıcıları
  • tayaydin kullanıcısına yanıt

    televizyonu açtığımda aşağıdaki menünün açılması bende hala devam ediyor. Ama resimde çözülmüş yazıyor, sizde de durum aynı mı?

  • ultras1943 U kullanıcısına yanıt
    TV açıldığında Ana Sayfayı gösterip göstermemeyi kastediyorsanız onu Ayarlar'dan kapatabiliyorsunuz:
    LG OLED B9 Kullanıcıları
  • tayaydin kullanıcısına yanıt

    Böyle bir seçenek güncellemeyle birlikte mi geldi? Çünkü 1 senedir böyle bir şey başıma gelmiyordu ama son 2 haftadır gelmeye başlamıştı, hiç ayarlardan bunu açtığımı hatırlamıyorum.

  • aynen şimdi baktım ve o ayarı kapattım, sorun ondan kaynaklanıyormuş. Ama bir senedir olmayan şey niçin son iki haftadır olmaya başladı onu anlayamadım.

  • ultras1943 U kullanıcısına yanıt
    Güncelleme ile gelen bir özellik sanırım. Çünkü bende de herhangi bir ayar yapmadan kendiliğinden açılışta ana sayfa gelmeye başladı, kurcalayınca bu ayarı buldum.
    Böylelikle:
    1) güncellemenin otomatik olmasından,
    2) yeni gelen özelliklerin yazılı bildirimi olmadığından,
    3) kullanıcının onayını almadan ayarlarında değişiklik yapılmasından
    kaynaklı bir MAĞDURİYET söz konusu olmuştur.
  • barinbelkemigi B kullanıcısına yanıt
    Hocam bende 65 c9 var kullanıyorum arada, sıkıntı yok. AirPods pro kutusunun arkasındaki düğme gibi yere basılı tut eşleme yap tv ekranında çalışıyor ayarlardan kulaklığı seç. Ben de çok araştırmıştım yabancı bir forumda bulmuştum kutudaki düğme olayını.
  • Selam. Güncelleme sonrası sesli komutta, ses tanınmadı tekrar deneyin, hatası veriyor. Aynı sorunu yaşayan oldu mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon prime uygulamasında İnternet bağlantısı hatası verip ardından içerikler çok düşük kalitede açılıyor. 120 mbit İnternet var ona rağmen çamur gibi görüntü geliyor ve düzelmiyor. netflix, youtube en yüksek çözünürlükte sorunsuz açarken amazon böyle yapıyor. Benzer sorun yaşayan oldu mu??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/147059381#147059381

    Arkadaşlar son güncellemeden sonra TV bi dengesizleşti. Güncellemeden önce hiç sorun yaşamadığım konularda sorunlar yaşamaya başladım: bazen kablosuz bağlantıyı görmüyor (o halde iken enteresan Netflix çalışıyor 😀), ilk açılışta soundbardan ses gelmiyor (bu arada soundbarda güncelleme almıştı), bazen USB'yi görmüyor veya geç algılıyor. Bunlara benzer sorunlar yaşayan var mı güncellemeden sonra...
    Çoktan TV'yi resetleyeceğim ama ayarları, kanal yedeklemesi ve geri yüklemesini göze alamıyorum...
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.