Şimdi Ara

★★ LG Nexus 5 Ana Konu & Kullanıcılar Kulübü ★★ (506. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
10.199
Cevap
109
Favori
320.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 504505506507508
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Son olarak telefonu şarja takınca şarj oluyor işareti bile çıkmıyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lorne Malvo kullanıcısına yanıt
    Düzgün bi batarya bulsam hala bir çok telefona taş çıkartır. Daha kastığı oyun görmedim
  • Asdfg12 A kullanıcısına yanıt
    Benim telefonda geçen sene bozuldu, kendiliğinden kapanıyordu, bir süre hiç açamıyordum ayrıca şarja takınca kapanıp açılıyordu. ithalatçısı (karaköydeydi) anakart yanmış, tamir olmaz dedi. Mecidiyeköy e götürdüm, 200 tl ye elektrik soketi ile bir parça yenilediler, 1 sene olacak neredeyse sorunsuz kullanıyorum. Götürmek istersen ancak tarif edebilirim.
  • Merhaba. Kardesime verdigim nexus 5 in once ekrani kirildi. Aliexprestten siparis verdim tatkim sorunsuz bir hafta kullandiktan sonra power tusu nedeniyle telefon tum gun reset atmış. Ve anakart daha dogrusu nand yanmis.

    Sozun ozu nexus 5 anakarti ariyorum. Bulamazsam aliexpresten emmc siparis edip kendim girismeyi düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu hala kullanan arkadaşlar oyunlarda nasıl acaba? Strike of Kings veya Mobile Legends oynayıp bildirirlerse sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slhsm kullanıcısına yanıt
    Anakart yandığına emin misin, ithalatçı servisi tarafından bana da öyle denildi ama power tuşu ve giriş devresi değiştirildi, düzeldi.

    Şarja taktığında google logosu gelip hemen restart mı atıyor?
  • Elimde anakartı bozuk nexus 5 var arkadaşlar, 4-5 tane kılıf, 1 yedek batarya ve siyah ve beyaz toplamda 2 adet arka kapak ile birlikte 175 TL istiyorum. İhtiyacı olanlar ulaşsınlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkay03 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, güç tuşu problemi bende de oldu. (Telefonun durduk yere kapanıp açılması). Ben bu sorunla bir sene kadar önce karşılaştım. Dogubankta bir tane dükkanda yanlış hatırlamıyorsam 80 TL gibi bir ücretle gün içerisinde yaptırdım. Tamir olarak uyguladığı şey ise güç tuşu değişimi değil de tuşun içini temizleyip sanırım yapıştırıcı tarzında bir madde sıktı içine. Daha sonra batarya değişimi icin LG yetkili garanti servisine sorduğumda ise direk tuşu degistirebileceklerini söylemişlerdi, ancak ne kadar fiyat söylediklerini hatırlamıyorum. Ordaki yetkiliye sorduğumda ise onlarda içini temizleyip birşey sıkmıslardır demişti dogubanktaki tamir için. Siz nasıl yaptırdınız güç tuşu değişimini? Ne zaman yaptırdınız? Kaç TL tuttu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güç tuşu için para vermeyin, youtube da bir kaç video var nasıl çözüleceği anlatılmış. Önce onları denemek işe yarayabilir. Bende de Nexus 5 var Eşimde de hala çatır çatır kullanıyoruz. Eşimin telefonunda güç tuşu arada bir yukarıda yazılanlar gibi sorun yapıyor. O videolardan öğrendiğim şekilde çözüyorum. Zaten çok basit uzunca bir süre güç tuşuna hızlı hızlı bas çek yapmanız gerekiyor. sonra normale dönüyor.
  • https://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/development/rom-dark-rom-t3492150

    Bu romu kurmak istiyorum da You will need latest radio (2.0.50.2.30) demiş radio ne demek anlamadım bilen var mı?
  • Ekim 2015'ten beri sıfır sorunla kullandığım Nexus 5'in ekranı üç gündür gidiyor. yani ekranı kapattığımda geri açılmıyor. cihaz açık fakat ekran yok. güç tuşuna basılı tutup resetlemeye çalıştığımda ise eski TV'lerdeki gibi karıncalı bir ekran geliyor. 10 dk kadar uğraşınca kendi kendine geliyor geri ekran.
    Aynı sorunla karşılaşan var mı acaba ? Var mıdır çözümü yoksa ömrünü mü doldurdu acaba ? Zira dediğim gibi bugüne kadar tek bir sorunla karşılaşmadım hatta bataryası ilk günden farksız. en ufak bir yıpranma yok. Bu ilk hatası.
  • Garantisinin bitmesine 2 ay var, Şengüller LG servisine vermiştim, sanırım bir süre sonra sorun halledilir ve cihazı alırım, merak edenler için gelişmeleri buradan aktarırım.

    Ekleme: Araya bayram tatili girdiği için hiç bir değişiklik olmadı. iş gününden sayılmadığı için de 20 iş günü oldu sana 1 ay. hâlâ parça bekleniyor.

    Acaba tamir edilememe veya 20 iş gününü geçmesi halinde yine aynı cihazı mı verirler yoksa farklı bir cihaz mı? deneyimi olan var mı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuintu -- 5 Eylül 2017; 20:8:22 >
  • Bugün cihazı teslim aldım sonunda.
    Swap oldu, yani anakart ve flex soket değişti. ayrıca IMEI numaarası da değişmiş.

    Yalnız akşam SMS geldi "cihazınız kayıtlı değildir, 120 gün içerisinde kayıt ettirmezseniz kapatılacaktır" şeklinde.

    Pazartesi arayıp durumu öğrenicem artık.

    Daha önce başına böyle bir şey gelen var mı acaba ?

    Ekleme: Servisi arayıp durumu ilettim, yeni imei nin BTK ya bildirildiği, mesajın sadece uyarı amaçlı olduğunu, herhangi bir sorun olmadığını söylediler.

    Şu an her şey yolunda, Nexus 5 eski hızında ve stabil halinde çalışmaya devam ediyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuintu -- 11 Eylül 2017; 11:17:17 >
  • Kullandiginiz en iyi rom nedir? Ekran suresi ne kadar aliyorsunuz. 2 sene oldu ama hala bana misin demiyor. 2.5-3 saat ekran suresi anca aliyorum. Daha fazla ekran suresi alan varmi ? Batarya degistirmeyi dusunuyorum suan en iyisi deji sanirsam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: t3ntativ3

    Kullandiginiz en iyi rom nedir? Ekran suresi ne kadar aliyorsunuz. 2 sene oldu ama hala bana misin demiyor. 2.5-3 saat ekran suresi anca aliyorum. Daha fazla ekran suresi alan varmi ? Batarya degistirmeyi dusunuyorum suan en iyisi deji sanirsam.

    https://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/development/rom-dark-rom-t3492150


    Ben bunu kullanıyorum genel olarak memnunum ama bir uygulama içinde ana ekran tuşuna bastığımda tepki süresi android 6 da çok daha iyidi, romda ana ekran tuşuna uzun basarak veya çift tıklayarak ekranı kapatma, uygulama içi arama yapma gibi fonksiyonlar var büyük ihtimalle onu algılamaya çalıştığı için hafif bekletiyor onun dışında beğenerek kullanıyorum. Ekran süresi olarak bende 2.30 saat civarı alıyorum




  • Cihazımda sim kart sorunu vardı. Devamlı sim kart yok hatası veriyordu. Arama yapıyorum tam konuşuyorum kapanıyordu. Bende sinirlendim cihazı parçaladım
  • Arkadaşlar İstanbul'da dokunmatik ekranı uygun fiyata yaptırabileceğim yer var mıdır?
  • Arkadaşlar merhaba. Telefon ana ekranda iken (Google launcher) en sol kısma kaydirinca çıkan kartlar ve akış bölümünü nasıl kaldırabilirim? Ne yaptıysam bulamadım. Teşekkürler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar nexus 5 şebeke sürekli kopmaya başladı ve telefonda ısınmaya başladı böyle bir problemle karşılaşan oldu mu, böyle bir telefon bulsam alacağım ama baktığım her telefonun illaki bir eksiği oluyor nexus 5 kullanıp da başka telefona geçip memnun kalan var mı, batarya değiştirip kullanmaya devam edilir mi sizce?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: benv3kendim

    Arkadaşlar nexus 5 şebeke sürekli kopmaya başladı ve telefonda ısınmaya başladı böyle bir problemle karşılaşan oldu mu, böyle bir telefon bulsam alacağım ama baktığım her telefonun illaki bir eksiği oluyor nexus 5 kullanıp da başka telefona geçip memnun kalan var mı, batarya değiştirip kullanmaya devam edilir mi sizce?

    Hocam bu cihaz rahmetli oldu. Mi 6 alabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 504505506507508
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.