Şimdi Ara

LG LM660S ALACAKLAR BUYRUNUZ SON İNCELEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
5
Favori
57.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamlar yaklasık 1 hafta önce ürünü aldım 47 LM660S 2599 TL YE bende ilk okudugum yorumlardan baya bir soru sordum kendime ürünü alayyımmı almayayyımmı diye sonunda aldım

nette yazılan blutlanma ısık sızması felan tamamen aldatmaca veya baska bir deyişle palavra cihazdan cok memnunum üstünde hd uydu alcısı var hd yayınlar 10 numara sd yayınla hd ye yakın puanlamada 7 alır rahat

kutuda 4 adet gözlük magic kumanda scat giriş kablosu var temizlik bezi vs ilk güncellmeyi yaptım otamatik agınız buluypr ve Wireless ten baglanıp gücellmeyi yapıyor kendi uydusunda 275 kanal var star NTV var ayrıca turkcell tv canlı izle internet tarayıcısı hızlı yutube facebook oyunlar sinema kanalları LG premiumda

benim en cok hosuma giden özelligi plex media server yazlımı tv ye hdd felan takmadn masa üstü veya laptoptan filmleri tv de acabiliyorsunuz sadece yapmanız gereken programa hddyi göstermeniz oda cok basit iş

kanal geciş süresi cok iyi 400hz olmasından olbilir gelelim 3D ye olangan üstü diyebilirim pasif gözlük 10 numara bas dönmesi felan sıfır bence aktif gözlük kullanmayın tavsiyemdir 3 saatlik filmde hic basım agrımadı

resimleri yarın ekleyecegim soru sormak merak ettiklerinizi cevaplandırabilirim bu arada teknik servis 10 numara LG bu konuda cok hızlı su an türkiye genelinde en cok satılan ürün 660S modeli oldugu söylediler

şimdidden bayramınız kutlu mübarek olsun saygılarımla ALİ kesmegülü

Cinema 3D Smart TV

Rahat Cinema 3D Gözlükleri

CINEMA 3D gözlükleri hafiftir, pilsiz çalışır, sade ve ekonomiktir. Sizlere konforlu ve ergonomik izleme deneyimi sunar.

Titreşimsiz 3D

LG CINEMA 3D gözlükleri titreşimi ortadan kaldırırken gözleriniz için büyük rahatlık sağlar.Titreşimsiz LG Cinema 3D gözlükleri ile görüntüler üst üste binmeden ve eski nesil 3D teknolojisine bağlı baş dönmesi olmadan daha üstün 3D izleme deneyiminin tadını çıkarın.

CINEMA SCREEN Tasarımı

Eksiksiz ve göz alıcı bir izleme deneyimi için kusursuz bir sadelik. 3D filmlerin keyfini çıkarmanın en iyi yolu sinema perdesidir; sinemadayken herhangi bir çerçeve veya engel yoktur ve geniş ekran sizi içine çeker.İşte minimalist stil ve en son teknoloji ile tasarlanmış, sinemadaki film izleme deneyimini evinize getiren LG'nin en yeni TV serisi.

3D Derinlik Kontrolü

3D Derinlik Kontrolü ile 3D TV deneyiminizi zenginleştirin. En ideal 3D TV izleme ortamını siz oluşturun. 3D Derinlik Kontrolü ile, 3D efektleri kontrol edip 3D deneyiminizi kişiselleştirebilirsiniz.

3D Sound Zooming

3D izleyin ve 3D duyun! 3D Sound Zooming özelliği ile 3D deneyiminizi en gerçekçi şekliyle yaşayabilmeniz için 3D sesler ekrandaki 3D görüntülerle senkronize olur.

2D’den 3D’ye Dönüştürme

3D içerik sıkıntısına son! LG’nin geliştirilmiş dönüştürme fonksiyonu ile 2D formatındaki herhangi bir içeriği 3D derinliğinde ve pürüzsüzlüğünde izleyin.

Dual Play

Dual Play ile arkadaşlarınızla oyun keyfi bir üst seviyeye taşınacak. LG Cinema 3D TV’nin Dual Play fonksiyonu ile iki kişilik oyunları, ekran bölünmeden tam ekranda oynamanın keyfini çıkarın.

FPR 3D Panel

LG Cinema 3D TV, eski nesil 3D TV’lere gore daha parlak ve daha net görüntüler sunar. En büyük özelliği FPR (Film Patterned Retarder) 3D paneli içermesidir. FPR 3D panel sayesinde en geniş görüş açılarında bile titreşimsiz, bulanık olmayan ve canlı bir 3D TV izleme deneyimi yaşarsınız.

Sihirli Kumanda

Hareket tuşu, işaretleme ve hareketle kontrol...Kullanımı en kolay ve rahat TV kumandasıİşaretleme: İşaretleyin ve tıklayın! Smart TV'niz için sihirli bir uzaktan kumanda...Hareketle Kontrol: Karmaşık komutlar için basit hareketler kullanın ve zamandan tasarruf edinHareket tuşu: Tıpkı bilgisayar faresi kullanıyormuş gibi hareket tuşunu yukarı aşağı kaydırın.

Smart Menü

En basit, kolay ve kişiselleştirilebilir kullanıcı arayüzü Smart Menü, tasarım ve görünüm olarak geliştirilmiş, kullanımı daha basitleştirilmiş ve kişiselleştirme seçenekleri arttırılmıştır.

[h=3]Smart Share

Dijital kamera, cep telefonu, tablet ve PC gibi dijital cihazlarınızda yüklü içeriklere kablosuz olarak bağlanın ve onları sadece tek bir tıklama ile evinizdeki en büyük ekrana taşıyın. LG Smart TV’nin Smart Share özelliği ile evinizi karmaşık kablo bağlantılarından kurtarın.

Social Center

TV izlerken aynı anda sosyal ağlara da göz atın. LG ile Sosyal TV deneyimi şimdi başlıyor. Tıpkı bir akıllı telefon gibi, LG Smart TV, televizyon izlerken aynı anda arkadaşlarınızla Facebook ve Twitter üzerinden iletişim kurabileceğiniz yepyeni Social Center uygulamasını içerir.

[h=3]Dahili Wi-Fi[/h] Dahil Wi-Fi özelliği ile LG Smart TV’nizi internete kablosuz ve herhangi bir dongle kullanmadan bağlayın. Internetin en iyi içeriklerini TV’nize getirin.

LED Plus

LED Plus teknolojisine sahip LG televizyonları, ekranın o anda kullanılmayan kısımları - örneğin karanlık bir sahne - arkasındaki LED lambaları kısarak daha derin siyahlara, dolayısıyla klasik LCD / LED televizyonlara göre daha yüksek kontrast oranlarına erişir.

Micro Pixel Control

Micro Pixel Control teknolojisi televizyonunuzun ekranındaki her LED bloğu ayrı ayrı kontrol ederek, en derin, en koyu ve en doğal renklerin açığa çıkmasına olanak tanır. Sınırsız kontrast oranı sağlayarak, koyu siyah ve doğal renkleri en uygun enerji tüketimiyle sağlar.

[h=3]Resolution Upscaler

Harici diskten ya da Smart TV menüsü üzerinden Youtube'dan bir içerik izlerken görüntü kalitesi istediğiniz gibi net olmayabilir. Çünkü bu içeriğin çözünürlüğü yeterli değildir. Orijinal içeriğin çözünürlüğünü artıran Resolution Upscaler özelliği ile herhangi bir içeriği daha yüksek çözünürlükte ve daha net izleyebilirsiniz.

Dizayn, özellikler ve spesifikasyonlar önceden haber verilmeksizin değişmeye tabiidir.
    Mükemmel görüntü kalitesi, her eve uyum sağlayabilecek şık tasarımı ve üstün performansı ile göz alıcı bir TV izleme deneyimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi primeval46 -- 19 Ağustos 2012; 1:44:23 >

• iyi günler

Bu televizyondan bende almayı düşünüyorum Vatan'da şu anda 1599 TL . Nasıldır acaba sanırım sizin TV ile aynı . 400 Hz hissettiriyor mu . Birde 81 CM olması dezavantaj mı .

Orijinalden alıntı: hakanayvaz41

iyi günler

Bu televizyondan bende almayı düşünüyorum Vatan'da şu anda 1599 TL . Nasıldır acaba sanırım sizin TV ile aynı . 400 Hz hissettiriyor mu . Birde 81 CM olması dezavantaj mı .

dostum ben 47 inc olanı aldım 400hz hissediyor sd yayın bile hd gibi ona yakın yani

• 120 CM televizyon heralde projeksiyon kadar falandır :)

Neyse bana 81 CM TV yeterli sanırım neredeyse 1990 dan kalma Tüplü 55cm grundig kullanıyorum . Bu tv her türlü alınabilir bu fiyata

Ben de samsung 40es7000 ile bu model arasinda gidip geliyorum
    Samsung 800hz oldugu icin ve sonradan eklemeler cikarmalar yapilabildigi icin bana cekici geliyor

Ote yandan lg hemen hemen ayni fiyata 47 inch ekran oldugundan kumandasi yorumlara gore samsungdan daha iyi oldugundan ancak 400hz oldugundan kafa karistiriyor

Ben tvde bol bol oyun oynamayi dusunuyorum
    Internetten bol bol film izlemek istiyorum...
    Internetten digiturk izlemek istiyorum
    Kanal gcisleri cok hizli olsun istiyorum
    3d'de ise aktif pasif arasindaki farki tam anlayamadim zaten... Herkes farkli bisi diyo...

Yardim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzsultanselm

Yavas yavas lg'ye dogru kaymaya basladim sanirim

Ben de samsung 40es7000 ile bu model arasinda gidip geliyorum
    Samsung 800hz oldugu icin ve sonradan eklemeler cikarmalar yapilabildigi icin bana cekici geliyor

Ote yandan lg hemen hemen ayni fiyata 47 inch ekran oldugundan kumandasi yorumlara gore samsungdan daha iyi oldugundan ancak 400hz oldugundan kafa karistiriyor

Ben tvde bol bol oyun oynamayi dusunuyorum
    Internetten bol bol film izlemek istiyorum...
    Internetten digiturk izlemek istiyorum
    Kanal gcisleri cok hizli olsun istiyorum
    3d'de ise aktif pasif arasindaki farki tam anlayamadim zaten... Herkes farkli bisi diyo...

Yardim?

dostum öncelikle 3D olayına gireceksen Lg DEN sasmayacaksın cünkü 3d teknolojisi LG geliştirilip onaylanmıstır gözlük olayı aktif gözlükle 3 saatlik bir filme bak 7 saat uyursun bas agrısından pasif gözlük en iyisi bence

kumanda olayına gelince Lg de 2 adet kumanda var magic kumanda resmen bilgisayar mause si gibi hic farkı yok acayip kullanıslı

LG nin sitesinde 800hz tv ler var bütcen ne kadar bilmiyorum ama ben ce LG al karar senin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi primeval46 -- 20 Ağustos 2012; 12:39:34 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende 3d tv almak istiyorum yorumları filan okuyorum hata yapmamak için sonuçta bir kere alacaz iyi bir şey olsun çok aklım karıştı bulutlanma ışık sızması filan var dediler birde lag var diyorlar oyunlarda ben en çok ps3de oyun oynuyorum pes oyunu paslar 1 sn geç gidiyor filan dediler yani geç algılıyor diye yorum yapmışlar 800hz ile 400hz arasında ne fark yani hz ne işe yarıyor 47 inch 55 inch mi ekran boyutu olarak ne fark var 47 ile 55 arasında benim fazla bilgim yok bu 3d tv lerde beni aydınlatırmısın tşk bu arada bayramın kutlu olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: istanblue001

bende 3d tv almak istiyorum yorumları filan okuyorum hata yapmamak için sonuçta bir kere alacaz iyi bir şey olsun çok aklım karıştı bulutlanma ışık sızması filan var dediler birde lag var diyorlar oyunlarda ben en çok ps3de oyun oynuyorum pes oyunu paslar 1 sn geç gidiyor filan dediler yani geç algılıyor diye yorum yapmışlar 800hz ile 400hz arasında ne fark yani hz ne işe yarıyor 47 inch 55 inch mi ekran boyutu olarak ne fark var 47 ile 55 arasında benim fazla bilgim yok bu 3d tv lerde beni aydınlatırmısın tşk bu arada bayramın kutlu olsun

dostum öncelikle hayırlı bayramlar hz olayı resmin saniyede kare atlamasıdır yani kısaca hareket eden resimlerde görüntülerde netligi saglıyor 3d hareket işi oldugundan LM7000V serileri ne bakmalısın 800hz o cihazlar inc farkıda senin odan 10m dir 47inc 20m dir 55 inc büyük ekran orta ekran kücük ekran odanın metre karesine göre boyut alacaksın 3D dünya lideri su an LG oylama olsun görünüm olsun LG FPR teknolojisi FULL Nano LED LG de su an

• quote:

Orijinalden alıntı: primeval46

quote:

bende 3d tv almak istiyorum yorumları filan okuyorum hata yapmamak için sonuçta bir kere alacaz iyi bir şey olsun çok aklım karıştı bulutlanma ışık sızması filan var dediler birde lag var diyorlar oyunlarda ben en çok ps3de oyun oynuyorum pes oyunu paslar 1 sn geç gidiyor filan dediler yani geç algılıyor diye yorum yapmışlar 800hz ile 400hz arasında ne fark yani hz ne işe yarıyor 47 inch 55 inch mi ekran boyutu olarak ne fark var 47 ile 55 arasında benim fazla bilgim yok bu 3d tv lerde beni aydınlatırmısın tşk bu arada bayramın kutlu olsun

dostum öncelikle hayırlı bayramlar hz olayı resmin saniyede kare atlamasıdır yani kısaca hareket eden resimlerde görüntülerde netligi saglıyor 3d hareket işi oldugundan LM7000V serileri ne bakmalısın 800hz o cihazlar inc farkıda senin odan 10m dir 47inc 20m dir 55 inc büyük ekran orta ekran kücük ekran odanın metre karesine göre boyut alacaksın 3D dünya lideri su an LG oylama olsun görünüm olsun LG FPR teknolojisi FULL Nano LED LG de su an

tşkler cevap yazdıgın için lag var diyorlar oyunda filan o nasıl oluyor biliyormusun veya ps3 varmı sende denedin mi hiç film izlerken yavaşlama filan oluyormu agırlaşma gibi

• Bende yaklaşık 1aydır..3d tv araştırıyorum.Samsung es 7000 mi.. lg 660s mi arasında gidip geliyorum.ikisinide denedim..samsung sd yayında lg den çok çok iyi..multimedia özellikleri de çok üstün(youtube den istediğin video yu tam ekran izleyibiliyosun vb..) ama 3D de lg daha başarılı...insan karar veremiyor

Orijinalden alıntı: ektopik23

Bende yaklaşık 1aydır..3d tv araştırıyorum.Samsung es 7000 mi.. lg 660s mi arasında gidip geliyorum.ikisinide denedim..samsung sd yayında lg den çok çok iyi..multimedia özellikleri de çok üstün(youtube den istediğin video yu tam ekran izleyibiliyosun vb..) ama 3D de lg daha başarılı...insan karar veremiyor

sd yayın ne demek fazla bilgim yokta ögrenmek istiyorum normal yayın mı demek sd
  • lg dende izleyebilyorsun youtube videolari.. soyledigin samsungu dun ziyeret ettigim bir akrabada gordum.. sd yayinlarin daha iyi gorunmesinin tek sebebi fazla parlak olmasi emi nol... ama dogallik ve goruntu akisi ikisindede mukemmel degil ama fark olacak kadarda fark yok..

quote:

Bende yaklaşık 1aydır..3d tv araştırıyorum.Samsung es 7000 mi.. lg 660s mi arasında gidip geliyorum.ikisinide denedim..samsung sd yayında lg den çok çok iyi..multimedia özellikleri de çok üstün(youtube den istediğin video yu tam ekran izleyibiliyosun vb..) ama 3D de lg daha başarılı...insan karar veremiyor

sd yayın ne demek fazla bilgim yokta ögrenmek istiyorum normal yayın mı demek sd

sd
    standart definition
    standart çözünürlük

hd
    high definition
    yüksek çözünürlük

LG den şikayetçi olacağını pek sanmıyorum.Her anlamda istediklerini verebilecek bi televizyon istiyosan bence LG i seçmelisin

Orijinalden alıntı: mgorkem

quote:

LG den şikayetçi olacağını pek sanmıyorum.Her anlamda istediklerini verebilecek bi televizyon istiyosan bence LG i seçmelisin

youtube videolarını,internetten filmler tam ekran yapamıyosun bence önemli bir detay..bide görüntü mat samsung kadar parlak deil..

quote:

Orijinalden alıntı: mgorkem

quote:

youtube videolarını,internetten filmler tam ekran yapamıyosun bence önemli bir detay..bide görüntü mat samsung kadar parlak deil..

Hocam bence görüntünün mat olması ayarlardan kaynaklı.Mağazalarda Samsung'un televizyonları çekici hale getirmek için ayarlarını parlak hale getirdiğini forumda birçok arkadaştan duydum çünkü.

• ya onu bende çokca duydum da..bu şehir efsanesi bence, olay sadece ayarları deil,yandan bakınca lg yansıma yapıyor.ama samsung görüntü kalitesinden bişey kaybetmiyor,ah işte o 3d pasif gözlüğü olmasa cvp samsung ama...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.